Оффф...писна ми!!!

• 9 401
  • 128
  •   1
Отговори
# 90
Много сте лоши значи. Нужно ли е такива думи срещу едно дете, не съм го очаквала още по-малко от Кака Сийка, която винаги е била пример за стойностни мнения.  Rolling Eyes

Мен като ме хване съчувствието към това дете, и си препрочитам това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475747.msg14324546#msg14324546 Peace

Heltah, временно ще е. Който е дълбоко заинтригуван, ще дебне денонощно!

# 91
"Седя си надупЯна и гола в парка на една пейка и всеКи се възползУва от мен, а нИкой не си плаща ... Аман!!! "  

Това ми хареса  Mr. Green

сещам се и за един виц:

говорят си две моделки и едната казва:

И представи си мацко , отивам събличам се и лягам а той глупака наистина започва да ме рисува
  Mr. Green
Laughing LaughingИмаше една случка,по-скоро градска легенда:Седи една мома на пейка в парка и изведнъж изотзад мъж я сграбчва за гърдите,та тя вместо да викне -ПОМОЩ,изкрещяла- УРААА.

# 92
А не, благодаря:) След прочита на февруарската тема едва ли:)

# 93
Тя не беше ли пуснала една тема за аборта на приятелката си, която била в стая с майка загубила бебето си? Shocked Сега се присетих от февруарската...

# 94
По-скоро не разбираща мястото на темата си е тупнала това мнение там. Не знам. Не бих пак обиждала, тъй като аз писах, че момичето има преживяни 2 сърдечни операции (тя е с диагноза ВСМ), пописах си с нея. Не й е бил лек живота-няма баща, освен това има бебе на 18 и се мести в друг град. Просто се поставих на мястото на нея и после, ако съм нейна майка и затова ми стана болно, заради епитетите, които прочетох тук.
Инфантилна да същата е просто българските болници са нямам думи Shocked
Извинявам се, ако не е трябвало така да напиша тук нейна лична информация, ама нямаше как Peace

# 95
  • София
Редактирано.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 19:32 от Flip

# 96
Мен като ме хване съчувствието към това дете, и си препрочитам това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475747.msg14324546#msg14324546 Peace

Колкото пъти видя мнение на въпросната потребителка, винаги си спомням това  Sick Неизбежно е  Tired

# 97
Тя не беше ли пуснала една тема за аборта на приятелката си, която била в стая с майка загубила бебето си? Shocked Сега се присетих от февруарската...

Да, ама първо намина към февруарската, където се борят да имат деца, добре, че им напомни, че тя от нищото забременяла...да ръчкаш там, кво пък - дете е...дето гледа друго дете...и е "леко" нетактично! ooooh!

пп - естествено, че тази тема е пусната с друга цел, о колко сме възмутени, че ни крадат снимките и добре, че форОмът е сила, та ме подсети да си ги скрия - а де...  Wink Дайте дружно да кажем колко е красива (каквато е целта на темата) и после да слагаме катинарчето  Peace

# 98

Тя беше, кой да е. То да беше само тая тема... След изцепката в проблемното, някои жени се ядосаха и я подсетиха, че май само в "Родители, преживели загуба" не се е разписала. И тя взе, че се разписа  ooooh! С една чудна тема колко била благодарна на майка си, че я е отгледала - та да й се възхитят и майките, които не са си отгледали децата и няма да чуят благодарност от тях. То Lizbet го каза де - attention whore. Отвсякъде.

Кажи, че не е вярно .Аз намерих въпросният линк/ защото често се заседявам в проблемното / .Ако го е направила и в майки загубили дечицата си , това момиче няма срам.

# 99
  • София
Редактирано.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 19:32 от Flip

# 100
Дайте дружно да кажем колко е красива (каквато е целта на темата)

Само ако си падаш по чалга-визия, кючеци по масите и прочие екстеншъни.

# 101

Загрижеността ти е похвална.

Нали се сещаш обаче, че от 116 540 потребители в този форум, всеки има своите трудности, трагедии, и житейски уроци... Човекът притежава уникалната способност да разсъждава и да се учи. Било от своите грешки, било от грешките на другите... Трагедиите и изпитанията би трябвало да ни правят по-мъдри, по-добри, по-силни...

Когато някой е невъзпитан, нетактичен, взрян само в собствената си драма и собствения си пъп, и категорично не показва признаци да се учи и да си вади поуки от събитията, никакви житейски трудности не го оправдават  Naughty

# 102
V_Ivanova, разбирам позицията ти и принципно бих я подкрепила, ако точно това дете нямаше толкова груби изцепки на толкова болни места, все едно умишлено ги търси. Не знам истинска ли е, не ме и интересува, надявам се да й уври главата. Ако не заради нея, то заради околните й.

# 103
V_Ivanova, разбирам позицията ти и принципно бих я подкрепила, ако точно това дете нямаше толкова груби изцепки на толкова болни места, все едно умишлено ги търси. Не знам истинска ли е, не ме и интересува, надявам се да й уври главата. Ако не заради нея, то заради околните й.

Подкрепям те тука вече и аз Peace

# 104
Аз, като отчаян оптимист, все си мисля, че подобни персонажи са измислени. Някакви дечица се забавляват...
Просто настръхвам при мисълта, че може да са истински.

Общи условия

Активация на акаунт