Оффф...писна ми!!!

• 9 396
  • 128
  •   1
Отговори
# 75
Да точно така направих и си чатихме даже  smile3533
Ти, представяйки се за мъж си чати със Стефи?
 Joy
Мисля, че си потенциална крадла на нейни снимки, макар и за момента да нямаш интерес.

# 76
На английски има един прекрасен израз - attention whore. Изчерпва темата.

# 77
  • София
На английски има един прекрасен израз - attention whore. Изчерпва темата.

Е, по-точно определение за персонажи като Стефи не бях чувала нито на български, нито на английски. Благодаря, Лизбет.

# 78
Божкей , госпожа Стефка пак в центъра на събитията .
Така е , като Мимето зачезна   Grinning

# 79
Да точно така направих и си чатихме даже  smile3533
Ти, представяйки се за мъж си чати със Стефи?
 Joy
Мисля, че си потенциална крадла на нейни снимки, макар и за момента да нямаш интерес.

Исках да и докажа че сама си скача в казана.

# 80

Чудесен израз  Flutter

Сега какво? Само аз не съм видяла снимките на Стефи  Tired Пълен аутсайдер съм  ooooh!  Whistling

# 81
И за ценоразписа никой нищо не каза - имало ли е, нямало ли е?  Thinking

# 82
Много сте лоши значи. Нужно ли е такива думи срещу едно дете, не съм го очаквала още по-малко от Кака Сийка, която винаги е била пример за стойностни мнения.  Rolling Eyes

# 83

Сега какво? Само аз не съм видяла снимките на Стефи  Tired Пълен аутсайдер съм  ooooh!  Whistling

Е, от профила й взимаш фейсбука, там има една снимка, за останалите я добавяш в "приятели" или избираш най-безотговорния й приятел (т.е. с най-многото контакти, целиш от 1000 нагоре) и добавяш него. Така като я чета, сигурно приятелите на приятелите имат достъп до почти всичко. Simple Smile

Не бъди тъжна. hug

# 84
Много сте лоши значи. Нужно ли е такива думи срещу едно дете, не съм го очаквала още по-малко от Кака Сийка, която винаги е била пример за стойностни мнения.  Rolling Eyes

Как дете, бе? Тя си каза, че е професионалистка.  Laughing

# 85
Лизбет, тя скри приятелите:)

# 86

Как дете, бе? Тя си каза, че е професионалистка.  Laughing
Не знам за теб, но за мен на 20 е още дете. Сега какво прави в личния си живот си е нейна работа. Все едно ние нищо не сме правили на млади години. #Crazy

# 87
Е, от профила й взимаш фейсбука, там има една снимка, за останалите я добавяш в "приятели" или избираш най-безотговорния й приятел (т.е. с най-многото контакти, целиш от 1000 нагоре) и добавяш него. Така като я чета, сигурно приятелите на приятелите имат достъп до почти всичко. Simple Smile

Не бъди тъжна. hug

Аз вчера й преглеждах профила, но линка FB е толкова скромен, че съм го пропуснала  Blush  Mr. Green И реших, че вече го е махнала  Embarassed Все едно, вече видях Стефи, съгласявам се, че прилича на Норчето от ББФ  Mr. Green Голите снимки не ме вълнуват, а само общата картинка  Mr. Green Не съм изненадана  Whistling

Лизбет, благодаря  Hug

# 88
  • София

Абе ако беше прочела навремето мненията на "детето" от заключените и изтрити теми, друго щеше да ти е мнението... Такава липса на елементарна тактичност и такава пълна самовлюбеност, отделно че и доста хора успя да разстрои, ама нейсе.

# 89
Сега какво прави в личния си живот си е нейна работа.

Там е работата, че тя държи да ни осветлява редовно относно личния си живот. След като го прави публично достояние, не може да ни правиш забележки, че се вълнуваме от него.
Още повече, че тя самата няма нищо против. Даже подозирам, че и е особено приятно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт