ЗОНАТА и ние - 3 тема

• 87 151
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Колко грама леща е 1ВБ и 1ПБ, по скоро колко мога да ям за обяд или вечря от 3Б?
И каква е разликата между пилешки гърди-деликатесни-42гр. и пилешки гърди без кожа-28гр.?
Здравей,1/4ч.ч. леща е 1В,т.е. 2/3ч.ч. е 3В.На обяд може да изядеш максимум 4блока (или 1ч.ч.).
За гърдите мисля,че "деликатесните" са с кожа и те са повече като грамаж,з-то съотношението протеин/грамаж е по-малко.
П.П.Получи ли рецептите,които ти пратих?

# 496
Колко грама леща е 1ВБ и 1ПБ, по скоро колко мога да ям за обяд или вечря от 3Б?
И каква е разликата между пилешки гърди-деликатесни-42гр. и пилешки гърди без кожа-28гр.?
Здравей,1/4ч.ч. леща е 1В,т.е. 2/3ч.ч. е 3В.На обяд може да изядеш максимум 4блока (или 1ч.ч.).
За гърдите мисля,че "деликатесните" са с кожа и те са повече като грамаж,з-то съотношението протеин/грамаж е по-малко.
П.П.Получи ли рецептите,които ти пратих?

Какви рецепти?  Mr. Green

# 497
  • dobrich
Здравейте зонарки! От днес и аз съм в Зоната. Диетата е чудесна , аз я правя вече за втори път. Успех на всички диетуващи ! Ще гледам да се включвам по-често , дано да се съберем голяма група за да е по-весело  Mr. Green

# 498
Здравейте и от мен!
Аз пишех много често, но сега скоро не съм писала, защото като никой друг не пише и аз нямам с кого да си обменям опит.
Аз вече съм 23 дни на Зоната и се чуствам великолепно. Не съм се чуствала така с другите диети, които съм правила/Дюкан и Лунната/.
На килограми не съм свалила много, но на сантиметри имам чуството, че са повече. Скоро ще се примеря и ще кажа какви са минусите.
Иначе си купих книгата на д-р Папазова и често си приготвям от нейните рецепти.
polinakoleva ти кога си правила първата Зона, колко време си била на Зоната първия път и колко отслабна тогава? Споделяй моля те менютата си, за да си обменяме опит.
Моето менюза днес:
2 фил. хляб Вита-2В
1/2 ч.ч. обезмаслена извара-2П
маслини /малки/-12бр.-2М

80гр. риба лефер-2П,
задушена във фолио с 1с.л.зехтин-2М
1 ябълка-2В

# 499
  • dobrich
Здравейте момичета! Pepa ilkova първият път като правих зоната беше през юни и юли месец. Благодарение на нея се избавих от 5 кг и много см. в обиколките навсякъде. Като се има впредвид ,че не бях напълно стриктна ,щото са ми слаби ангелите от време на време, съм много доволна от диетата. Значи от август до сега мога да кажа ,че не съм качила почти нищо само 1кг дето е плаващ и само мърда нагоре - надолу, но напоследък пак взех много да му изтървам края и затова реших, че е време да вляза пак в добрата стара Зона  Simple Smile

Отчет : Закуска : 1/2 ябълка, 30гр луканкова пръчка и 4-5 маслини- 1блок ПВМ
              Обяд : 1краставица на салата, 1 с.л. купена лютенича, 1/2 грейпфрут - 3БВ , 100гр варена наденица 3БП и 6бр. маслини + малко зехтин в салатата - 3БМ
              Следобедна закуска : 1/2 грейпфрут, 3бр маслини и 30 лук.пръчици - 1БПВМ
              Вечеря : признавам си без бой че бях извън всякаква Зона (щото тъкмо се върнахме от гости и нямаше как )
               Късна закуска - 200мл прясно мляко 0.5% - 1БПВМ
Знам, че сгафих на втория ден, ама важното е да не се отказвам щото резултатите са  newsm44
Хубава вечер на всички!

# 500
Влизам само да кажа, Добър ден на всички!

# 501
Здравейте, не съм писала много отдавна но то е защото бях извън зоната. Embarassed Embarassed Embarassed
Предния път успях почти месец да издържа. после си дадох почивка защото спазвах по свит хранителен режим повече от половин година и направо ми бише омръзнало. Stop
Сега е време да си довърша задачата по свалянето на кг. Останаха ми още 5 в най-добрия случай.Дано тая зима да ги стопя. Praynig  Зоната е много лека диета и може да се спазво и по-далго.
От понеделник горе долу я спазвам и вече ми е една идея по-леко. Hug
Засега ям само сухи работи че е по лесно но трябва да измизля и нещо да си сговя -зонално !

# 502
  • dobrich
Влизам за кратко и давам бърз отчет - днес съм в Зоната без прегрешения. Дано така да е и занапред. Успех на всички момичета и лека нощ !

# 503
Здравейте!
Купих си брюкселско зеле, някакви идеи как да го сготва, че да е зонарно?

# 504
  • София
Брюкселското зеле се готви на пара, ако нямаш подходяща съдинка за пара просто го бланширай в гореща подсолена вода за кратко и после му добави малко мазнинка. Води се въглехидрат.

# 505
Брюкселското зеле се готви на пара, ако нямаш подходяща съдинка за пара просто го бланширай в гореща подсолена вода за кратко и после му добави малко мазнинка. Води се въглехидрат.

мерси!

# 506
Здравейте, зонарки!
Как сте? Къде сте?
Аз съм си в зоната и се чувствам отлично.
Едно познато момиче ходи при една диетоложка, която и е направила режим /рецепти/ по зоната. Момичето за 2 месеца е отслабнало с 13 килограма. Една от рецептите, които има момичето е домашна баница с размери 8 на 8, 1/2 ч.ч. кис. мляко и 2 ореха, това е за 3 блока. Въпроса ми е: как ви се струва, дали е добре? Макар, че аз вече го изядох, но все пак да попитам за вашето мнение.

# 507
  • София
Здравей, Пепа!
Струва ми се, че в баницата има мазнина, така че орехите трябва да се махнат. Иначе и аз си правих баница преди няколко дни с доволно количество сирене и яйца в нея и я ядох с кисело мляко и много ми се услади, понеже отдавна не бях хапвала такива тестени глезотийки.

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 18:00 от merian64

# 508
Да и на мен ми се стори, че има повечко мазнина и затова не ядох ядките. Ти как си направи твоята баница, ще споделиш ли?

# 509
  • София
ЗАПИС

Общи условия

Активация на акаунт