ЗОНАТА и ние - 3 тема

• 87 242
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Аз все още съм си тук, макар често да нарушавам, но това си остава основният ми принцип на хранене   chef Хайде и другите  lalalala

# 212
Аз да кажа как мина лунуването - + 1 кг. . Не знам как се получи, но е факт.  Joy Може би е задържане на течности от предстоящия цикъл, но това са само догадки.  Mr. Green

Днес закуската ми и обяда бяха 100% зонови:
-овесени ядки 42 гр. + сирене 80 гр. + съвсем малко масло за цвят.
-пъстърва във фолио 150 гр. + домат /забравих да го премеря/ + половин чаена лъжица зехтин.

Сега ще хапна диня със сирене.

# 213
  • au bout du monde
Здравейте,изчетох написаните неща и реших да пробвам да се храня така,но все още не съм сигурна,че правилно изчислявам блоковете Confused
Колко грама овесени ядки са един блок?  Thinking

# 214
 Здравейте,
аз повече чета, отколкото пиша. Simple Smile
Здравейте,изчетох написаните неща и реших да пробвам да се храня така,но все още не съм сигурна,че правилно изчислявам блоковете Confused
14 гр. овесени ядки са 1 бл. въглехидрати.

# 215
  • au bout du monde
Здравейте,
аз повече чета, отколкото пиша. Simple Smile
14 гр. овесени ядки са 1 бл. въглехидрати.

Мерси  bouquet

# 216
Дами всички подправки ли не влият на блоковете? ( сол, домашна чубрица, черен пипер)?

# 217
Дами всички подправки ли не влият на блоковете? ( сол, домашна чубрица, черен пипер)?
Мисля че не влияят, защото се ползват в много малки количества.

# 218
И аз съм все още на приблизително Зоната, но ви следя редовно.

# 219
Здравейте и от мен. Аз съм нова както в Зоната, така и във форума. Прочетох книгата на Б.Сиърс и бях впечатлена. От десетина дни правя опити да се храня по този начин и о, чудо! Grinning вече съм -1,5 кг. Твърдо съм решена да си купя везна и да се придържам по-стриктно.

# 220
tsoni07, здравей welcome и успех!

# 221
  • София
Здравейте, този начин на хранене ми харесва и бих искала да  опитам с него. Аз по принцип съм слаба 50кг. съм от ученичка, не бих искала да стана още по- слаба, даже бих се харесвала с 3-4 кг. отгоре. Дали ако приложа зоната е възможно да не отслабвам повече от тава. Аз никога не съм имала проблем с теглото, но според мен се храня ужасно нездравословно.

# 222
И аз съм тук Simple Smile Взех и аз да покръшвам от време на време, но гледам да съм зонарче Simple Smile

# 223
Момичета , здравейте. Интересно ми е  да ми отговорите , като се храните  зонално  , дали режимчето ви се отразява отслабващо . Ясно , че се чусвате добре  ,  а отслабвате ли  и с какви темпове. Ако някоя зоничка ми отговори ще и бъда  благодарна. Лени, къде си ?

# 224
Момичета , здравейте. Интересно ми е  да ми отговорите , като се храните  зонално  , дали режимчето ви се отразява отслабващо . Ясно , че се чусвате добре  ,  а отслабвате ли  и с какви темпове. Ако някоя зоничка ми отговори ще и бъда  благодарна. Лени, къде си ?
При мен нещата са следните: като килограми не съм свалила много - около  3 кг., като сантиметри съм намалила по 2-3 см. от талия и ханш. Като отвреме  навреме излизам от правия път.  Embarassed  Хапвам всякакви неща, в смисъл и благоприятни и неблагоприятни храни, но си  ги балансирам по Зоната. Какво е усещането да си в Зоната можеш да разбереш като излезеш от нея. Режима е хубав, защото не те ограничава, с изключение на меренето на храните, но като свикнеш веднъж всичко е ок.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт