ЗОНАТА и ние - 3 тема

• 87 140
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте!
Правих си обикновена домашна баница с готови тънки кори. 4 Яйца и на око сирене, но доста, както и малко масълце за намазване на корите. На две намазани с масло кори, сложени една върху друга слагам от сместта от сирене и яйца, завивам на роло, поставям в тавичка (вита баница), добавям така всичките кори и пека, като първоначално покривам баницата, чак накрая я отвивам да се зачерви. Това е. И после си я хапвах с кисело мляко в добавка. Да ви е сладко!

# 511
Здравейте, напоследък нямам време да пиша, но пък редовно преглеждам темата.
На новите добре дошли!
Аз все още съм в зоната, веднъж в седмицата прегрешавам със сладкото ама  ми е слабост, през останалото време съм стриктна. А и резултатите не са лоши, чувствам се много добре и дрехите ми са широчки вече. Желая успех на всички и най-вече последователност в зонуването. newsm10

# 512
Добро утро!
Аз пък вчера лунувах с айран. Днес съм супер. Гледам да съм горе-долу зонална, че празници идват. Wink
Хубав ден на всички

# 513
  • Пловдив
здравейте! и аз се завърнах в темата. старая се да съм в зоната, от 2 дни съм плътно в нея

# 514
Здравейте момичета, аз съм начинаеща, но с огромно желание. Чета ви от седмица и благодаря на всички, които се включват активно и дават съвети на новаци като мен. Прочетох "Зоната" и се втрещих от написаното, косопад, трупане на мазнини и все от липса на протеини .........ухас, това съм аз! С две думи моля и аз за помощ. От таблиците изчислих, че имам нужда от 7 протеинови блока, после прочетох, че минимумът е 11 та какво да правя? newsm78 1, 73 височина, 56 кг, ханш 93, талия 84 дали ми е вярна сметката? Много ми се иска още днес да планирам менюто за утре и започвам, но ми се ще да съм наясно. Ако някой помогне ще съм му много благодарна! baby_neutral

# 515
Мими 14 , като ти гледам мерките май нямаш нужда от сваляне на кг.  Simple Smile В този смисъл според мен не трябва да се вторачваш много в броя на блоковете /7 ми се струват малко/, а да се стремиш да балансираш всяко хранене.
Добре дошла и успех!

# 516
  • София
Моята информация е, че за жени минимумът е 8 блока на ден. Също така при глад се добавя един блок, важно е да не се гладува. Грешно е да се смята, че по-малкото блокове означават по-бързо сваляне. Успех!

# 517
Момичета, тук съм и се побърквам от четене, все пак сте изписали 35 страници, схванах се........... Shocked опитвам се да подредя наученото и да изградя менюто. Има големи противоречия в таблиците и списъците с грамажите на храните и респективно блоковете! Явно докато не се пробвам, няма как да разбера #Crazy Блягодяря за отговорите!

# 518
Аз пак да питам! Момичета от къде купувате обезмаслената извара и сирене, аз съм виждала опаковки на които пише само извара или Краве/ Овче сирене? Препоръчайте марки! Моляяяя baby_neutral

# 519
Сирене не търся обезмаслено.
Извара на която изрично пише, че е обезмаслена има на Дядо Либен, купувам от Била, напоследък и във Фантастико зареждат.

# 520
Обезмаслени продукти: сирене , кашкавал, извара, кисели млека има доста в Кауфланд. Аз лично не купувам специално такива(пробвала съм поскоро от любопитство), по-важен е балансът белтъчини-въглехидрати.

# 521
Здравейте! Simple Smile
Изчетох цялата тема, купих си "Овладяване на Зоната" и я прочетох, изгледах видео материалите, няколко пъти прегледах 1-ва страница, бележки си водих, кухненска везна си взех и откъм теоритична гледна точка съм напълно готова да започна.... НО....  Rolling Eyes хич не сващам как да я подхвана...хем толкова много изчетох, хем като се навия да почна и не знам какво да правя... Ох, голяма съм шматка.... Да не говорим че и с изчисляването на нужните протеини не мога да се справя нещо, ама....
А много ми помага като чета тук, жалко че  пишещите са толкова малко!
Един прекрасен четвъртък ви желая!  Hug

# 522
  • София
Здравей, Small Sun!
Напълно те разбирам, и аз бях в същото положение. И затова си улесних живота, като отидох при специалист да ми направи индивидуален режим. Ако можеш да си позволиш да дадеш 60 лв, препоръчвам ти Огнян Симеонов. В противен случай трябва да изчетеш цялата тема внимателно. Успех!

# 523
Изчетох цялата тема, купих си "Овладяване на Зоната" и я прочетох, изгледах видео материалите, няколко пъти прегледах 1-ва страница, бележки си водих, кухненска везна си взех и откъм теоритична гледна точка съм напълно готова да започна.... НО....  Rolling Eyes хич не сващам как да я подхвана...

Здрасти Simple Smile

Много лесно е почването, правила съм го 100 пъти вече  Grinning Това на майтап  Wink
Айде почвай от утре със закуската - 1 препечена филийка, 1 варено яйчице, лъжица извара и нещо мазничко - няколко маслинки или зехтин. И зеленчук, аз напоследък ям по малко карфиол. Това прави около 2 блока. Няма нужда да мериш в началото, аз спазвам горе-долу, че меренето малко ме натоварва Simple Smile

Хубав четвъртък и на теб!   bouquet

# 524
Здравей, Small Sun!
Напълно те разбирам, и аз бях в същото положение. И затова си улесних живота, като отидох при специалист да ми направи индивидуален режим. Ако можеш да си позволиш да дадеш 60 лв, препоръчвам ти Огнян Симеонов. В противен случай трябва да изчетеш цялата тема внимателно. Успех!

Не са проблем 60-то лева, а че не съм в София, а тук такива специалисти са кът, да не кажа че изобщо ги няма, уви!

Изчетох цялата тема, купих си "Овладяване на Зоната" и я прочетох, изгледах видео материалите, няколко пъти прегледах 1-ва страница, бележки си водих, кухненска везна си взех и откъм теоритична гледна точка съм напълно готова да започна.... НО....  Rolling Eyes хич не сващам как да я подхвана...

Здрасти Simple Smile

Много лесно е почването, правила съм го 100 пъти вече  Grinning Това на майтап  Wink
Айде почвай от утре със закуската - 1 препечена филийка, 1 варено яйчице, лъжица извара и нещо мазничко - няколко маслинки или зехтин. И зеленчук, аз напоследък ям по малко карфиол. Това прави около 2 блока. Няма нужда да мериш в началото, аз спазвам горе-долу, че меренето малко ме натоварва Simple Smile

Хубав четвъртък и на теб!   bouquet

..абе май проблема ми е, че искам като започна нещо, да съм напълно стриктна. А някъде четох че филийките да ги оставим за след известно време... Сега си взех шунка, ябълки и кашу, хапнах си, но ...това кашу как да се спра да го ям, като е тоооолкова вкусно и подтикващо да бъде изядено цялото  hahaha
Мисля утре за закуска пак шунка, ще я измеря с точност, някой орех и обезмаслено сиренце. Малко ще ми е трудно да се подготвям всяка вечер с порциите за деня в офиса, ама....всяко нещо изисква жертви, а каузата тук е прекрасна!
Много ви благодаря за отговорите!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт