Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 539
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Rennie, не се начислява мито и няма транспортна такса. Пазарувай смело! Hug

Четох, че някои пратки нямали късмет, защото склада им бил в Джърси, а острова не е в ЕС.  Confused И тук митото на това,което искам да купя ще е 15 евро някъде...  Rolling Eyes Може и да рискувам, но не съм от най-големите късметлийки.

# 136
  • Враца
Атти, в какво се изразява за теб разликата м/у ЕДП и ЕДТ на Дракона ?

# 137
  • София
Едп на Дракона е дълбок, упойващ, силно шлейфов, тоест всичко, което харесвам да бъде един парфюм  Heart Eyes Едт е доста разводнена и прозрачна версия на аромата - смоли, ликьор, бадеми, пачули - всичко е ок, обаче я няма дълбочината на едп-то, шлейф не влачи ни грам до степен да не си го усещам сама на себе си. Дотолкова се разочаровах, че се освободих от едт-то в очакване да се сдобия с едп някога.

# 138
  • Враца
Божеееее,   ooooh!

Аз очаквам ЕДТ Simple Smile)
Всъщност познавам ЕДП, но има нещо което ме дразни там и реших че в ЕДТ го няма  Peace

# 139
  • София
Много е възможно наистина да го няма Simple Smile в смисъл реално да не се усеща. Аз обаче проумях красотата на парфюма едва когато пробвах едп. В едт нищо не ме дразни, но и нищо не ме привлича. Предпочитам по-интензивната и категорична едп версия. Но ти сама ще пробваш и ще прецениш, пък и ще споделиш с нас, надявам се Simple Smile

# 140
  • Варна
Пословична бях по едно време в недалечното минало с твърденията си, че Целувката е гадна, гадна, гадна  Mr. Green Остра, спиртна и натрапчива. Докато не осъзнах, че съм имала едт. И какво стана след като пробвах едп? Ми любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Два уж на пръв поглед еднакви парфюми, които наистина си приличат, но усещането при носенето е толкова различно, колкото не съм усещала с нито един друг парфюм. Обожавам едп.

# 141
  • Sofia
На мен не ми понесе едп на  Дракона. Много смолист, натрапчив и ретро за моя вкус.

Преди малко изпуснах Армани Мания на плочките и се потроши. 50 мл парфюм разлят на пода.  Confused

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 22:53 от Karen

# 142
Здравейте "уханни" момичета кокичета!   bouquet
Имам нужда от помощ и вярвам, че съм попаднала на точното място... Mr. Green Търся си два парфюма, за които знам само как се казват, но нищо повече. Единият е GHOST, а другият Роко Бароко. Не ги намирам в нета, нито на кой са, нито кой ги произвежда, нито пък от къде бих могла да си ги поръчам, защото явно от тук не мога да си ги закупя.
Ако някой има идейка ще съм мега хипер супер уни благодарска!  Hug

# 143
  • София
Добре дошла, Беки Б  Hug Разгледай тук и разпознай любимите ти парфюми, така ще ни улесниш в намирането Simple Smile
http://www.fragrantica.com/designers/Ghost.html
http://www.fragrantica.com/designers/Roccobarocco.html

Карен, ужас  Shocked Недай си боже  Praynig

# 144
  • USA, Steak State
За първия този може би:
http://www.fragrantica.com/perfume/Ghost/Ghost-1545.html
За втория виж тези:
http://www.fragrantica.com/designers/Roccobarocco.html

Писали сме заедно с Атти.  Mr. Green

Карен, аз сигурно ще се разрева ако ми се случи нещо подобно. Съчувствам ти!

# 145
О, Карен, наистина съжалявам  ooooh! ужасно  ooooh!

# 146
  • Sofia
Утешавам се, че не изтървах някой Шанел или Герлен.  Laughing

# 147
Еййй аз сега прочетох за счупеното парфюм.  Да ти кажа Карен, абсолютно те разбирам! Аз преди малко един лак счупих и ми стана криво, представям си такова готинко парфюмче... ooooh!

Атти, TheBlackWidow  Страхотни сте!!! Hug Намерих ги парфюмчетата и като им гледам възможностите за поръчка -  единият е 99 долара и е през и-бей, така че остава другият, който ми идва с по-народна цена през амазон.
Благодаря ви още веднъж! Ще заспя с усмивка - счупеното носи щастие!  Wink

# 148
  • София
Аааа, не така  Naughty Laughing тук не се отказваме така бързо  Wink Покажи ги кои са, пък може да се измисли нещо  Hug

# 149
  • Враца
Абе вие днес да не сте с леви ръце, та само трошите ???  Thinking

В неделя са третини на Арманито ...  bishop

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 00:09 от vmarinska

Общи условия

Активация на акаунт