Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 532
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Момичета сериозно обмислям да получа Мадмоазелата за РД, не мога да реша обаче между ЕДТ и ЕДП. Сякаш ЕДП ми допада повече, но ме спира малко цената, още повече че не мога да намеря по-малките разфасовки.
Сигурно много пъти са обсъждани тези двата, но моля разкажете ми малко или дайте линк към мястото където са обсъждани   Praynig

За мен едт е една идея по-свеж и тръпчив, а едп по-сладък и ванилов.

# 121
  • София
..... Предчувствам как ще започна да си бъркам парфюмни смески като почнат да ми поомръзват наличните аромати  Joy

По този повод  Laughing: вчера ММ пипа едно Рефанско шишенце от най-горния рафт, аз вдигам пръст със голям знак "внимавай", той - "що бе, какво има вътре", аз - "една моя смеска от два парфюма", той - "  ooooh! ooooh! ooooh! малееее, и т'ва ли те научиха да правиш в тоз' форум  ooooh! Crossing Arms Crossing ArmsJoy Joy Joy много се смях!

абе странна работа са мъжете.. те как могат да висят по цял ден във сайта на WRC или 2 (минимум  Crossing Arms) месеца да умуват какви джанти или гуми да сложат на колата (все едно, че има някаква разлика), а пък после на нас ни се смеят.. 'айде , моля ви се  #2gunfire  #2gunfire

за смеските съм твърдо за, тези магарии и аз ги правя  Mr. Green  Mr. Green

# 122
Аз при единствения ми тест на ЕДТ открих една лигава слузеста сладост, която ме отврати и отказа от повече опити  Confused

# 123
  • Варна
Аз установявам, че от Шанел едт версиите повече ми "лежат". ЕДП ми идват тежки и задушни и ме дразнят. Ама аз не съм никакъв критерий, като се има предвид, че при мен харесваните от Шанел са по-скоро изключение, отколкото правило.

# 124
Здравейте ,получих си парфюмчето днес,голяма радост беше(за първи път ми е).Какво мога да кажа за Е.Арден - 5 авеню.Получих го към 10 и 30ч. и естествено веднага се напръсках.До към 15 следобед го усещах доста ясно върху себе си.Аромата разкошен,не съм много по обясненията  Rolling EyesБлагодаря на всички за съветите. Hug

# 125
  • USA, Steak State
ieliel Честит да ти е, това е един мой любимец. Абсолютна класика!

# 126
Мерси TheBlackWidow ,само остава съмнението ми дали е читав.Как мислиш 5 часа трайност как са за него?

# 127
  • USA, Steak State
Трайността на парфюмите обикновено е индивидуална според кожата на всеки. При мен този парфюм издържаше/ вече го нямам/ много. усещах го по косата си и на следващия ден.

# 128
Аз съм за Коко М. ЕДП. Но мен ако ме питате, рядко харесвам повече ЕДТ вариантите на парфюм...
Имам въпрос към ползвателките на www.feelunique.com Начислява ли се мито?

# 129
  • София
Мерси TheBlackWidow ,само остава съмнението ми дали е читав.Как мислиш 5 часа трайност как са за него?
Оооо, не се вкарвай във филми Simple Smile Никой не ментосва 5 авеню, защото не е икономически изгодно Simple Smile Честито парфюмче, наслаждавай му се, майка ми му е голям фен. Аз най-силно усещам момини сълзи в него.

# 130
Ох успокоих се Wink
Сега вече мисля за следващ.Иска ми се да е нещо много силно и същевременно меко.Мисля си за Целувката на Дракона?Утре смятам да отида да подуша малко в Beauty zone. Laughing

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 18:41 от ieliel

# 131
Rennie, не се начислява мито и няма транспортна такса. Пазарувай смело! Hug

# 132
  • София
Ох успокоих се Wink
Сега вече мисля за следващ.Иска ми се да е нещо много силно и същевременно меко.Мисля си за Целувката на Дракона?Утре смятам да отида да подуша малко в Beauty zone. Laughing
Мдааааа  Grinning така се почва. Добре дошла, но да те информирам, че заниманието е лавинообразно, увлича и зарибява ужасно бързо Simple Smile Дано да се сетя на следващата тема да сложа официално предупреждение с големи червени букви в първия пост  Crazy
Душенето по магазините е добра идея, която ще те спаси от купища парфюми, поръчани на сляпо. Внимавай с Целувката на Дракона, има едт и едп версии, различават се значително, обръщай внимание какво пробваш и какво поръчваш  Peace

# 133
Мхм ,знаех си че така ще се получи Атти Wink
Но пък съм толкова доволна,като духне леко ветреца и понесе миризмата на авенюто около мен  усещам някакво непринудено щастие и свежо настроение CrazyМай се побърквам Flutter

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 19:27 от ieliel

# 134
  • София
Здравейте ей!
Нещо ви пропуснах напоследък покрай ремонта.
Продължавам да си търся нещо лимонено-ментово.
Похвалвам и Грийн Тий - Екзотик - точно парфюм за сега.

Общи условия

Активация на акаунт