Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 560
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, темата е страхотна! Браво , Атти!   bouquet
 Не мога да отговоря, силно затруднена съм - сега бих искала боди крем на Черната орхидея или на Извънземното.. леко комерсиално, но..това ми е на сърцето  Mr. Green  Брои ли се? До края на темата сигурно друго ще ми се прииска.. Blush
Понеже казах Извънземното има си подарък..едп, с възможност за пълнене в 30 мл. сладурско бутилче. Party . Признавам, че до преди месец въобще не му обръщах внимание, имам пробичка на едт и хич не ме впечатляваше, обаче едп е.. Heart Eyes Не знам на какво ми мирише, нито една съставка не различавам, уникален е!

Утре или по скоро днес съм на вечерна сватба, чиято церемония започва в 16:30. Т.е. в жеги и задух и ресторант с начален час 20:00 т.е. значително по прохладно. Та съм в чуденка какво да избера, нещо което да издържи геройски на всичко, без аромата му да се изроди в нещо клошарско или белезникаво. Ей, го на гардеробч& … 77;то ми. Коко и Сицилия в жегите се израждат и губят част от чара си, жалко защото се бях спряла първоначално на първия. Колебая се между Орхидеята, Алюр С. и Извънземното ( на което имам и малко боди крем..леле как ухае в комбинация  Crazy) Пробвах преди малко Целувката, но не става, губи се и остава само пачули и някакъв мухъл, нищо общо с познатата миризма.

Какво ще кажете?  Може и други предложения, благодаря! Hug

П.П. Забравих да спомена, че ще съм облечена в черна ,вталена (прилично)  с дължина малко над коляното рокля . ( не ми скачайте за черното , само в тази рокля ми влизат ц..те, с оглед на това ,че още кърмя ) С висок ток, права/изправена коса и опушен в лилаво или кафяво грим..

Карен, страшно съжалявам за парфюма..наистина добре че не е от Герлените или Шанелите  Simple Smile.Все пак , кофти работа.  Hug

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 00:51 от Courage

# 151
  • Враца
Избирам си Алиен + боди лосион  Peace

# 152
  • София
От изброените - Ейлиън - честит да ти е!  Peace А като тема за размисъл (чудесен гардероб си заформила  Heart Eyes ) - Инсоленс или Хот Кутюр Simple Smile

Маринска, ще ме скъсаш от смях... третини  Joy Joy Joy

# 153
  • София
Ха ха , Маринска, знаех си, че така ще кажеш.. Hug
Атти,  жалкото е че голяма част са отливки., но те пък ми помогнаха да разбера ,че от повечето искам още..поне 50 мл. За Инсоленс,ще помисля..на него със сигурност никой няма да мирише, толкова е специфичен и запомнящ се. Simple Smile  Сега ще си фъсна да видим как ще е до утре сутринта..

# 154
  • Враца
И все пак, след повторен прецизен тест ,
Инсоленс нещо ми бяга.
Ту не го усещам,
ту шлейфа се губи...
да не говорим , че никой, ама никой не го забелязва ...   newsm78

Нещо май не можем да се сработим  Thinking

# 155
Добро утро на всички мацки    bouquet  bouquet  bouquet
"Завърнах" се, /засега Mr. Green / и понеже имам много да наваксвам - първо един от "любимите" ми въпроси:
не знам защо, но съм решила че искам Nina / Nina Ricci, обаче в един момент попаднах на n-броя версии newsm78
, , , ...
Ще бъда много благодарна, ако някоя мила дама, имала възможността да ги пробва / защото аз нямам Cry / , сподели мнение Wink
Или направо да поръчам Ricci Ricci, който също абсолютно не познавам  Laughing
Ще помоля и за линк на новия сайт за покупко/продажби на парфюми и пр. Wink

П.П. Докато бях из болниците, изненадващо се опитаха да ме зарадват с Магнетизъм/ Ескада, защото съм казвала , че го искам...всъщност не ми е чак толкова впечатляващ. Ако имам търпение, ще го оставя за тестване по-нататък Thinking

# 156
  • Sofia
Di,  Ricci Ricci е като интенс версия на Нина. Всичките Нина са ми слабички, а новата - розовата с кристали сваровски направо детска. Ричи е по-наситен, плътен , траен и много женствен, аз се спрях на него. Но твоя вкус не е толкова хард като моя.  Rolling Eyes

Куражче, обещавам ти че поне още 2 дами на сватбата ще ухаят на Елиън! За жалост се превърна в поредната масовка и го надушвам от всяка трета  жена.
Бих заложила на Орхидеята. В 16 ч. дискретно, а като се разхлади подновяване.  Peace В топлото се развива много красиво.

# 157
Courage, аз съм за Алюр Сеншуъл. Не е масов, а безкрайно шлейфов и красив. Само полека с количеството. Две пръсвания са повече от достатъчни за целия сватбен ден според мен.
Карен е права, Извънземното стана новия Адикт - всеки втори с него.

Аз неочаквано и за самата мен залюбих Parisienne YSL. Чудесни рози, съвсем умерена сладост, виолетките са много добре омесени с останалото.
Това са хубави рози, а не тежкото мускалче на Chloe. И действително прилича на предшественика си Paris. Страшно много препратки към него. Един по-съвременен Париж.

# 158
  • София
Ди, като фен на Нина да се произнеса по въпроса с безкрайните й варианти и лимитки, които досадиха дори и на мен  ooooh! Първата червената прозрачна за мен си остава най-добрия вариант, идентични на нея са Gold и Prestige Edition (червена непрозрачна лакирана, не мога да намеря картинка), просто различна опаковка, ако има някакви разлики, те са минимални и несъществени. Различават се всички останали - розова , зелена , Сваровски , още една розова , има и Еликсир, него не съм пробвала все още - но всички те са доста по-безлични от класическата и за мен звучат наивно-детински. Карен е абсолютно права, че Ричи Ричи звучи като интенз версия на Нина, ако си падаш по по-изявените версии, пробвай и Ричи.

# 159
# 160
  • София
Благодаря за статията, Маринска Simple Smile Направи ми впечатление, че най-коментираното в нея - името на парфюма - е написано всеки път по различен начин (Lovalie, Lolavie), доста непрофесионално от страна на журналиста/ката. А като видя епитет "сладникав" за парфюм, вече се усмихвам Simple Smile

# 161
  • Враца
Така и не си харесах нищо от звездните аромати аз и туй то ...  Thinking

# 162
.....

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 13:38 от Rennie

# 163
Утешавам се, че не изтървах някой Шанел или Герлен.  Laughing

Карен, аз наскоро счупих Гроселината, която купих от теб...125 мл парфюм на плочките - идеше ми да се метна през терасата.  Cry  ooooh! Знаете ли колко е гадно да съсипеш нещо, дето няма откъде да го купиш вече...  Tired
    Hug

# 164
  • Враца
Получих Целувката на Дракона !  newsm44

Ми да, убедих се , че на мен повече ми харесва ЕДТ,
няма я онази "хамстерска" нишка , дето я намирам в ЕДП (сори на почитателите)  bouquet
Ама май някак не ми подхожда много.

Само на този аромат и на Версаче - Кристал ноар, по-харесвам ЕДТ версията  Peace
Иначе съм твърд привърженик на ЕДП-тата.

Общи условия

Активация на акаунт