Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 578
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте муцки,ей сега се връщам от Beauty zone,мн съм разочарована -не открих Целувката на Дракона ,а така исках да го душна Confused
Има намаление 50% на Secret obsesion,на мен обаче никак не ми допадна.Не можах да открия и SJP Lovely.Утре ще отида до ДМ,там дали ще го открия?
И да кажа:Това извънземно-лилавичкото,ми то е невероятно -само то ми е в ума сега. Heart Eyes

П.С. Този Secret obsesion май взе да ми харесва?
А това според вас нормална цена ли е?100 мл-51 лв за тестер?Вижда ми се евтинко?Да не ми пробутат някаква реплика,хммм.
http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=422_536&products_id=35375

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 21:04 от ieliel

# 166
Целувката на дракона отдавна съм я отписала заради силното ретро звучене.
Правих няколко опита да я харесам, подтикната от добрите отзиви във форума но не се получи.
ieliel , минаваш през някоя бюти зона и почваш подред да тестваш! Все нещо ще ти допадне. Grinning

# 167
Днес на парфюмна среща най-после оцених Май Инсоленс,но все още не до степен ,че да си го купя,но ако някой ми предложи в размените, Rolling Eyes може би ще се навия Mr. Green

GrinningЗапознах се с Бижу много мила,усмихната и симпатична дама е Heart Eyes Hug

пп.Уф,тази Целувка на дракона така и не ми легна на сърце Sunglasses

# 168
  • Враца
снимки ???

# 169
Ми аз нямам Rolling Eyes,но в другия форум ще качат Peace

# 170
goddess,и аз не го оцених My Insolence от първия път.Добре, че по случайност си пръснах от него половин година по-късно...и оттогава много ме радва този аромат. Grinning
Радвам се,че се запознахме с Бижу! Hug

# 171
  • Враца
Аз пък Май инсоленс го оцених от раз, но ... ми е слаб и не ми стой естествено, а с Инсоленс още водим борба Simple Smile

Ей, тая  Бижу, покори света ...  Thinking

# 172
  • София
Радвам се,че се запознахме с Бижу!
Цитат
Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet

# 173
  • Все на втория етаж
Момичета, помогнете ми да намеря този парфюм. Имаше един онлайн магазин в който се продаваше, но не мога да го открия.

# 174
# 175
Ей, красиви бургазлийки, бре! bouquet Момичета, беше ми изключително приятно! Hug  Маринска, днес Бургас, утре и в други градове Mr. Green ще видиш ти като цъфна и във Враца!

# 176
  • Враца
 newsm75  Заповядай !

# 177
  • София
Така като сме почнали... аз в понеделник ще съм във Варна  Laughing Мераклийки за плажна парфюмна среща?  hahaha

# 178
Аз съм ЗА. Само че акостирам във Варна чак във Вторник Laughing
Ей, пренесохме лудостта. Днес отвъд градове, утре отвъд морета и океани Joy Joy Joy

# 179
  • USA, Steak State
Цитат
утре отвъд морета и океани

Чакам ви.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт