Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 437
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ели, все се каня да те питам - спогодихте ли се с Шанел Кристал?  Grinning

на първо четене - и да и не, средна работа, в смисъл не беше УАУ, но не беше и  Sick  Sick.. но нали е Шанел, няма да мине без второ четене.. само че когато му дойде времето, а на мен - вдъхновението  Hug

Heart Eyes  Heart Eyes а вие с императрицата залюбихте ли се страстно?  Heart Eyes  Heart Eyes

# 346
  • Belgium
Колкото и странно да звучи - не  Wink Нещо не ми допада в нея, за да си я закупя и аз не знам какво  Thinking

Добре че има размени, че да не давам пари на вятъра  Grinning

# 347
  • USA, Steak State
vmarinska защо разменяш сетчето?  Shocked

# 348
  • София
Колкото и странно да звучи - не  Wink Нещо не ми допада в нея, за да си я закупя и аз не знам какво  Thinking

Добре че има размени, че да не давам пари на вятъра  Grinning

жалко, че не сте се харесали  Rolling Eyes нищо, де, един дерт по-малко  Grinning
но хубаво, че са размените наистина.. аз 10 години се мъчих с един трезор, накрая го ползвах като ароматизатор за стая.. и след 6 месеца открих размените.. ех, колко мъки щях да си спестя ако ви бях открила по-рано  hahaha  hahaha  hahaha

# 349
  • в голямото село
еййй като заговорихте за Будоара се сетих, че душих едно парфюмче на LR и беше мнооооого добро копие на Будоара. Чак не повярвах и в къщи си пръснах и от баба Виви еми еднакви. Но след душа Будоарчето си стоеше , а имитацията не Laughing
А иначе и аз досега съм носила Будоара само в снежен студ, но сега през тези няколко хладни и ветровити дни също беше прекрасен. В жега май ще ме удуши, не съм пробвала Thinking

# 350
еййй като заговорихте за Будоара се сетих, че душих едно парфюмче на LR и беше мнооооого добро копие на Будоара. Чак не повярвах и в къщи си пръснах и от баба Виви еми еднакви. Но след душа Будоарчето си стоеше , а имитацията не Laughing
А иначе и аз досега съм носила Будоара само в снежен студ, но сега през тези няколко хладни и ветровити дни също беше прекрасен. В жега май ще ме удуши, не съм пробвала Thinking
Този, за който говориш се казва Ирис Бербен и никак не е нетраен. За мен е просто  по-поносим вариант на Будоара. Grinning
Имах Будоар и го ползвах, докато не започнах да получавам главоболие.

# 351
  • Враца
vmarinska защо разменяш сетчето?  Shocked

щото ми е много лек , а и аз имам още две половинки  Peace
искам нещо тежко, сладко и накъртващо Simple Smile))

# 352
  • Истанбул
За мен няма значение дали е зима или лято.Не се харесахме с Будоара и това е.Мъчих го ама не става.Затова го дадох на приятелката си ,която се влюби в него ,въпреки ,че и казах че си  взема  беля на главата.Ако искаш да миришеш на Истанбулска гювендия=дръж Mr. Green Mr. Green.И го подушвам на нея след време и то на жега=ами няма такава красота=толкова елегантно и класово .  Просто тя е родена за такива миризми=амброви,гъсти,упойващи.нАЙ =вероятно в предишния си живот е била възлюблена на махараджа.
И днес за рождения и ден и подарих Кашмир на Шопар.Трябваше да видите израза на лицето и=стопроцентово щастие и екстаз.

# 353
  • в голямото село
Този, за който говориш се казва Ирис Бербен и никак не е нетраен. За мен е просто  по-поносим вариант на Будоара. Grinning
Имах Будоар и го ползвах, докато не започнах да получавам главоболие.
Не знаех името, благодаря  bouquet Но пък за трайността на Ирис Бербен нищо не мога да кажа, защото много скоро след напръскването взех душ. Но е факт, че са почти идентични. А пък Будоара няма измиване....

# 354
  • София
Бооже, момичета, без да искам съм натиснала на някой от постовете ви "Информирай модератор"  и не успях да видя дори на кого.. Rolling Eyes Надявам се да няма проблем! Извинявам се за спама, но да предупредя. Голямо диване съм ooooh!

# 355
  • Враца
охооо, на мен ми се случва най-редовно ...  ooooh!

# 356
  • София
Ааа, добре.Успокои ме.Че нямам идея как реагират модераторите на това известяване и се притесних Confused По темата.....аз нещо се разколебавам за Тялото май.. Rolling Eyes Снощи, като си лягах, не беше останъл и помен от парфюма..Първия път, когато го пръсках ми се стори доста траен.Нещо ми е слабичък.Харесва ми първоначално, но после ми се загуби..Аз знам, че ако го купя..ако не ми е траен и силен,да го усещам цял ден, както примерно усещам Адикта...няма да го ползвам и ще престоява в шкафа при другите..Незнам, не ми се обикаля пак по щандовете и да се дрогирам с миризми и накрая все нищо да не харесвам Sad Ще взема накрая Черната орхидея да я поръчам, та поне да знам, че със сигурност ще оставя следа след мен...може и трупове в големите жеги  Laughing

# 357
Марински, защо запрати Ангела в размените  Shocked Shocked Shocked

пп: аааааааааааааааа, видях, видях  Blush

# 358
  • Варна
..........Ако искаш да миришеш на Истанбулска гювендия=дръж Mr. Green Mr. Green.....

Joy Joy Joy

Тоз гювенджийски Будоар го харесвам като Гага в топло време, зимата ми замръзва и се вцепенява, губи прилъстителния си характер.

Прилика между Хипноуз и Меджик елексира не намирам никаква, освен че може би ги слагам в една група - такива кадифено меки са ми.

Питам за парфюми, питали са ме и мене. Нито в единия случай се притеснявам, нито в другия. Човещинка.

# 359
Ааа, добре.Успокои ме.Че нямам идея как реагират модераторите на това известяване и се притесних Confused По темата.....аз нещо се разколебавам за Тялото май.. Rolling Eyes Снощи, като си лягах, не беше останъл и помен от парфюма..Първия път, когато го пръсках ми се стори доста траен.Нещо ми е слабичък.Харесва ми първоначално, но после ми се загуби..Аз знам, че ако го купя..ако не ми е траен и силен,да го усещам цял ден, както примерно усещам Адикта...няма да го ползвам и ще престоява в шкафа при другите..Незнам, не ми се обикаля пак по щандовете и да се дрогирам с миризми и накрая все нищо да не харесвам Sad Ще взема накрая Черната орхидея да я поръчам, та поне да знам, че със сигурност ще оставя следа след мен...може и трупове в големите жеги  Laughing
Сега го пробвах специално да си го припомня за теб и да го проследя, защото като го пробавх преди въобще не ми хареса и не го отразих. Много е слаб и изключително нетраен. Не си заслужава парите мисля аз. По-добре потърси нещо по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт