Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 557
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • София
Още го нямат, обаче. (поне, доколкото мога да си преведа)

# 617
Аааа да...proximamente  Confused

# 618
# 619
  • USA, Steak State
Дилянка, хич недей...  Peace

# 620
  • София

В смисъм да не го взимам сетчето или да не се колебая?

# 621
  • USA, Steak State
Да не се колебаеш.  Mr. Green

# 622
Roberto Cavalli Serpentina EDP ми е в момента в таргета за това лято. Joy Мислех да е този месец, но май ще остане за следващия по министър Дянкови причини... Иска ми се да си взема и Sun Moon Stars на Лагерфелд, ама трябва да намеря някой да ми го купи  Sunglasses

# 623
  • София
Иска ми се да си взема и Sun Moon Stars на Лагерфелд
Имам един (половин) излишен, ако те интересува, пиши ми на лични  Peace

# 624
  • някъде под слънцето...
Сега се регистрирах в сайта.Имат опция за наложен платеж но транспортните разходи за страната¿Испания? за един  продукт са 7 евро    

# 625
Този сайт изглежда меко казано ужасно. Аз само заради изгледа му не бих рискувала...  Rolling Eyes
Пък аз си имам си Micallef Rose Aoud и Black sea. Много са готини и двата. В Черното море пак има гаяк както и в Rose Aoud. Това дърво присъства в половината ми парфюми.  Mr. Green
Black Sea ми е малко странен още. До сега не съм имала подобен парфюм, хич не е сладък поне по моите критерии. Дърво, пушек, някакви цветя, не бих казала че мирише на Черно море, по-скоро на социализъм...  Shocked

# 626
  • Германия
Natalie Nikol, като си дойдеш и се съберем, ще ти донеса Априлските виолетки на Ярдгли. Те са 100% моно виолетки!

Бижу, голямо си съкровище, обаче Априлските виолетки най-много да ги гаврътна  за отскок . Възнася ме аромата, но не и в парфюмно шише. Той е от юрисдикцията на Адри !! За мен потърси някоя бака с коресилин или безир, може и с привкус на асфалтова смола - много ще ме удължиш, както казва Добри Войников. И Паркетол няма да откажа, може и Паркетин в краен случай - няма да придирям !

Тежък случай съм, обаче пък колко добросъвестно уча! Рени ходи със списъче, а ние с тефтерчетата какво да кажем?? Тази сутрин влизам в парфюмерийния до нас и викам на едно докарано девойче :" Фройлайн, виж това тефтерче и ми измисли нещо като проби, че имам да докладвам на четата". Горкото дете се втрещи, но обеща да измисли нещо.

Аз  да отчета, че снощи поръчах от немското издание на Е-bay една миниатюра на Ombre Rose L'Original (Jean Charles Brosseau) по ексклузивната препоръка на Атти. Лелееее, като изчетох после рецензиите.... бабешки.....бебешки.....розов.....свят ми се зави, ви изповядвам. После си рекох, абе тези превзетии дето са писали по-добре ли ще чинят от Атти?! В този ред на мисли има ли и друг, който да е бил в по-интимни отношения с аромата? От него очаквам - сапун и пудра, ама не бабиния скрин напит с нафталин, ами ако може просто малко хигиена.  Виж за Eau de Soir на  Sisley какво да кажа!? Каквото ми писа Celebre /от здраве да не се отърва/ в препоръките, това потвърждават и другите коментажи - класа, женственост, ... все в тая скала /ударението да се чете на първото "а" от думата, че не съм се научила още да удрям буквите с немска клавиатура/. И него поръчах! Нали трябва да имам нещо за подаряване на срещата, я!

Ароматично елексирна вечер ви пожелавам отдалеч!  Hug

ПП редактирам се, че пак се изчетох по невнимание себе си - Бижу, забравила съм байца. Байц беше едно кафяво ухание с което минавахме черчеветата на прозорците, за да не ги нападат дървояди. Виж там, разрови из пребогатите колекции, няма ли нещо като за мен, а?

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 23:50 от Natalie Nikol

# 627
Natalie Nikol, аз не съм хич възхитена от Ombre Rose L'Original. Много далеч ми е от хигиената, по-скоро и за мен е доста ретро. Simple Smile
Обаче двата парфюма на Sisley са просто уникално добри за моя вкус. Heart Eyes Най-висша класа за този който може да понесе строгостта и наситеността им.
Пробвала ли си Бандит ЕДП и ПП?

# 628
  • София
Ехеее, какво виждам, моят любимец Омбре Роуз скоро ще си има любителка-ценителка  Heart Eyes Натали, не пречи да четеш отзивите, но не ги превръщай в императив за себе си, ще видиш колко ще се различава твоето мнение въпреки на пръв поглед подобните нотки, които всеки открива - на всеки човек еднаквите молекули аромат носят различно усещане. Много се надявам да се включат момичета, които го харесват, щото тук има повече от другите, които не го харесват Simple Smile Аз няма да се пеня в зарибителни описания, само ще кажа, че го нося вечер след душ преди сън. Също така ще кажа, че почти видях сметката на един флакон от миналата година насам и скоро се сдобих и с втора стотица. Надявам се на скорошно пристигане на Омбрето и светкавичното му изтипосване тук  Heart Eyes

# 629
  • Германия
densi, много ме вталяваш с това ретро! Като притворя очи и се присетя как ухаеше на майка ми гардероба - ретро ти казвам, та дрънка! Ама ако това ретро е онова, значи съм стреляла директно в десятката. Аз си броя дните до четиридесетте,  значи направо ще ми лепне Омбрето, по мярка. Пък и ретро-мадамите и те са били хигиенични, нали?
Бандита ми го препоръча и Бубка, обаче  с това име - само каубойска пот и шоудаун си представям. Надлежно записано е в тефтерчето, обаче!
Ще докладвам при първи удобен случай.

Атти, аз съм ходещо доказателство за противодействие на инат на хорските приказки. Ако пишат, че е бабешко и демоде, точно това ще пробвам. Чета обаче чак след като аз съм пробвала или пък вече поръчала /в конкретния случай/. А пък и твоето мнение - изобщо без четки и бърсалки - си е голяма атестация. Мнението на хора, на които не мога да се доверя не е нито императив, нито коректив за мен, ама .... ми е куриозно и любопитно.

Общи условия

Активация на акаунт