Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 468
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Не е тестер, просто е на сто години Laughing Ще го засиля към размените като нищо.
noear Не искам и да знам, изчезвам преди да е започнала борбата!  Laughing И като се върна да е разменен, че да не се чудя кой бъбрек да предлагам!  Joy

# 676
Не е тестер, просто е на сто години Laughing Ще го засиля към размените като нищо.
Щом не ти харесва Wink сигурна съм,че веднага ще се намери кой да го приюти Wink
Мадмоазел не е, и алюра не е. Ще мина да видя тази орхидея и другите предложения. Истината е, че това не  е никак масов аромат. Не го срещам по обществени места иначе и на улицата ще спра да питам кой е, само да ми падне някоя мадама с него  Praynig
Значи трябва да е Елиън Laughing
След малка справка,я пробвай Галиано ЕДП,Дейзи,Лола на Марк Джейкъбс,както и Разните Инсоленси и Л'Инстанти Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 18:24 от goddess

# 677
  • Кацнала на едно дърво.
Момичета, попаднах на този сайт: http://bgparfum.net/.
Може би вече сте го обсъждали, но не съм видяла...
Разбира се, това което ме интересува е, мога ли да имам доверие, че парфюмите са истински?

# 678
Категорично не. Цените са достатъчен индикатор, поне според мен. Peace

# 679
Момичета, попаднах на този сайт: http://bgparfum.net/.
Може би вече сте го обсъждали, но не съм видяла...
Разбира се, това което ме интересува е, мога ли да имам доверие, че парфюмите са истински?

Май не сме го обсъждали, но цените са ...меко казано странни. Въртят се около 30 лева и някакви смешни стотинки.
Ментета 100%. Twisted Evil
Аууу, Шанел Шанс за 37 лева. Колко щеше да е хубаво, само да беше истина.

# 680
..... баш Алюр сеншуъл,пробвай ЕДТ и ЕДП,а също и Коко Мадмоазел пак ЕДТ и ЕДП Peace У нас три жени с един парфюм,трябва да е масово разпространен Thinking до този извод стигнах.........може да пробваш и Алюр ЕДП Wink

Ама миличкия ми Мадмоазелчо, той нищо общо с Алюр Сеншуел няма  smile3506 smile3516 .....Като го видя нареден сред други и ми става мъчно.....Уф, много ми е гадно че е така масов КМ, всяка втора фръцла с него, къде им разбира главата  smile3514 smile3515 smile3518  (не ми обръщайте внимание..много злобея  Embarassed

Според мен има голям шанс да е Шанс едп, той е и за рокля и за дънки  Thinking

# 681
Gaga, много важно, че всички ползват Мадмоазелата.
Изобщо даже не се замислям, кой какво ползва. И каква  е честотата на употребата.
Един парфюм или е "мой" или не е . Grinning

# 682
..... баш Алюр сеншуъл,пробвай ЕДТ и ЕДП,а също и Коко Мадмоазел пак ЕДТ и ЕДП Peace У нас три жени с един парфюм,трябва да е масово разпространен Thinking до този извод стигнах.........може да пробваш и Алюр ЕДП Wink

Ама миличкия ми Мадмоазелчо, той нищо общо с Алюр Сеншуел няма  smile3506 smile3516 .....Като го видя нареден сред други и ми става мъчно.....Уф, много ми е гадно че е така масов КМ, всяка втора фръцла с него, къде им разбира главата  smile3514 smile3515 smile3518  (не ми обръщайте внимание..много злобея  Embarassed

Според мен има голям шанс да е Шанс едп, той е и за рокля и за дънки  Thinking

Кой е казал,че имат общо,просто са масови.........
Гагче,не се ядосвай за Мадмоазелата,носи си я,тя всяка втора сигурно е с нейна реплика Wink или пък поне се успокоявай с тази мисъл,а да не повдигам въпроса колко различно стои един парфюм на две жени Grinning

# 683
Абе така е ама  Rolling Eyes ... като ми е любимец и ми е криво. И като се сетя как в най-големия му бум се сдобих с първата 100-тица и чаках около година да мине шума, за да започна да се пръскам без да се сливам с общия облак...

Преди, като имах 2-3 парфюма, много мразех някой да усетя да мирише на мен, спирах да ползвам парфюма, ако го подуша на друга. Ама беше и по-лесно, защото тук далеч не се внасяше всичко, а аз си ги купувах или ми ги носеха от чужбина. Сега разбира се, това не е възможно и естествено съм се примирила, но за Мадмоазелата не мога  ooooh!. Преди няколко дни една обща позната, която (извинявам се за израза) ми е страшна дива селянка, също с Мадмоазел се беше поляла. Ами...много криво ми стана  Sad.

# 684

Прочетох малко по диагонал, но ми се стори, че момичето каза, че и е заприличал на Алюр Сенсуел, при разследването в парфюмериите, та затова ...  Rolling Eyes

Гагче,не се ядосвай за Мадмоазелата,носи си я,тя всяка втора сигурно е с нейна реплика Wink или пък поне се успокоявай с тази мисъл,а да не повдигам въпроса колко различно стои един парфюм на две жени Grinning

bouquet

# 685

Прочетох малко по диагонал, но ми се стори, че момичето каза, че и е заприличал на Алюр Сенсуел, при разследването в парфюмериите, та затова ...  Rolling Eyes

МИ да,така каза и аз започнах да изброявам различните ароматно по-завъртяни  Шанели,но после стана ясно,че и Сеншуала не е......... Rolling Eyes

# 686
  • Германия
Мадмоазел не е, и алюра не е нито Елиън .

Това извънземно какво се явява  Rolling Eyes така ли да питам да не ме сметнат за хахо newsm78

Бебка 28, не видях някой да ти е отговорил. И аз не съм особен специалист по парфюмите, но ще ти отговоря като преподавател по английски и немски език, че това Извънземно се равнява на Alien, или както ти си го изписала  на бг език : Елиън. Обаче и директно за Извънземното да питаш, вероятно ще те разберат. Успех в преследване на аромата. От опит знам колко е лошо да ти е в ноздрите, пък да не можеш да го издириш!

# 687
  • Belgium
Момичета, познавате ли Vera Wang Sheer Veil? Може ли да споделите впечатления, че нещо се замислям да го грабна на сляпо  Laughing

# 688
  • София
Мадмоазел не е, и алюра не е нито Елиън .

Това извънземно какво се явява  Rolling Eyes така ли да питам да не ме сметнат за хахо newsm78

Бебка 28, не видях някой да ти е отговорил. И аз не съм особен специалист по парфюмите, но ще ти отговоря като преподавател по английски и немски език, че това Извънземно се равнява на Alien, или както ти си го изписала  на бг език : Елиън. Обаче и директно за Извънземното да питаш, вероятно ще те разберат. Успех в преследване на аромата. От опит знам колко е лошо да ти е в ноздрите, пък да не можеш да го издириш!
Аз пък по-скоро бих заложила, че няма да я разберат, доколкото имам наблюдения върху консултантките (каква силна дума за тях, ПОДАВАЧКИ им викам аз  Mr. Green ). Болшинството от тях не знаят какво продават, пък ако нямат нещо в магазина, абсурд да са го чували изобщо. Разказвала съм преди време за един консултант, който с вдигнати вежди и тон, нетърпящ възражение, ми обясняваше, че не съществуват парфюми Angel Garden Of Stars, при това цели 4 разновидности, каква заблуда и дезинформираност от моя страна  ooooh! Нищо чудно и да не подозират, че Alien се превежда като Извънземно  Laughing

# 689
Оооо, за градинските Ангели и на мен са ми казвали, че няма такива парфюми.
При това с тон, нетърпящ възражение. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт