Лакове за нокти - тема 8

• 52 981
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Съжалявам, ако е коментирано напред, но днес видях новата серия на Катерина Арли с млечните цветове и много ми хареса. Имам бледи спомени, че май не били покривни, или се бъркам с друга марка...

# 346
Струва ми се, че покривни млечни цветове е мисия невъзможна  Confused. Снощи се борих до 12ч. с млечно розовия лак на Ейвън, 3 пласта сложих и пак тук таме прозира, другаде пък се напласти грозно, а колко чаках да изсъхне нямам думи. Сутринта бях на "чаршафи" разбира се, поправих положението успешно с топ лак поне  Rolling Eyes.

# 347
Съжалявам, ако е коментирано напред, но днес видях новата серия на Катерина Арли с млечните цветове и много ми хареса. Имам бледи спомени, че май не били покривни, или се бъркам с друга марка...

Има нова серия? Thinking

# 348
  • Belgium
Струва ми се, че покривни млечни цветове е мисия невъзможна  Confused. Снощи се борих до 12ч. с млечно розовия лак на Ейвън, 3 пласта сложих и пак тук таме прозира, другаде пък се напласти грозно, а колко чаках да изсъхне нямам думи. Сутринта бях на "чаршафи" разбира се, поправих положението успешно с топ лак поне  Rolling Eyes.

Странно, при мен този на Ейвън е плътен, но трябва да се внимава да не стане на черти.

# 349
Имах оранжево-кораловия и още имам тъмно синия на Ейвън - супер покривни  двата. На този какво му стана...не знам. Иначе цвета е супер сладък  Heart Eyes

# 350
Ами под "нова" имах предвид, че е с млечните цветове, които аз не съм виждала до сега, но може да не е толкова нова Embarassed
А за покривността на млечните наистина е вярно, че трябва супер много старание и пак има бледи линии, не е като "маями" цветовете.

# 351
  • София
Имам някакъв спомен, че в темата някой казваше, че си е купил база и топ на ОПИ от експресния щанд в Мола на Стамболийски на цена 22 лв. Бъркам ли  newsm78

Има ги в комплект  Peace / в сити център на хемус /,но цена не видях. Blush Rolling Eyes
Плачи мерси, и при нас ги има, но мисълта ми беше точно за цената  Blush

# 352
  • Belgium
meggle наистина в Mall of Sofia имаше такава промоция на цена 22 лева. Една приятелка си купи за толкова комплекта. Но не знам дали още е валидна промоцията.

# 353
  • София
Днес ги видях, попитах, отговориха ми на промоция са 2-та лака, струват 30 лева  Laughing Едното момиче правеше маникюр на клиентка и се скара нещо на това, което говореше с мен, каза й да провери, тя каза момент, отвори някакви книги и се върна и каза - да, толкова са, 30 лева е промоцията. Егати хората Crossing Arms

# 354
  • София
Бях с този до вчера -->

Хубав цвят, но явно ми е омръзнал, защото нямах търпение да го сваля Rolling Eyes

# 355
  • София/Бургас
Момичета,
можете ли да ми кажете дали има останали лакове на Essence от серията Color and go ( интересува ме по специално Vip Appeal (19)  и What do you thing (22)  ) в мол Сердика? Днес бях в ДМ на университета нямаше почти нищо от тази серия.

Предварително благодаря!
  bouquet

Aquamarine ,
кой номер е лака на Essence ?

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 17:15 от ChemistryLady

# 356
Clear пробва ли Ив Роше?  Wink

Сложих базата - перфектна - дано наистина заздравява както пише...
Флуида за бързо съхнене - капката беше доста голяма първия път от страх да не разваля цвета от долу заради четката. Но после свикнах и нямах проблеми, че е четка.

Като цяло съм доволна от покупката   bouquet

# 357
  • София
Aquamarine ,
кой номер е лака на Essence ?
31 Hypnotic Poison Simple Smile

# 358
  • София/Бургас

Много благодаря!
  bouquet

# 359
Едно лакче и от мен от днес. )