Лакове за нокти - тема 8

• 51 392
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Belgium
Освен ако не ме грабне някой лак, който да си купя  Whistling

е това пък кога се е случвало  hahaha  hahaha Лу  bouquet

201uu Oha!

Ако искаш пък да знаеш, от понеделник не съм си купувала нов лак  smile3534

# 436
  • София
Здравейте момичета. Незнам дали въпросът ми е за тази тема или отделна, но бихте ли ми препоръчали някакъв заздравител за нокти. Винаги съм имала твърди нокти и приличен дълъг маникюр, но от месец-два страшно ми се цепят и чупят ноктите.

Горните цитирани са супер наистина!
За по - достъпни мога да ти препоръчам на мейбълин. един такъв зеленичък е ок. 7-8 лв. и лореал - обаче не знам колко струва.
от перфект и аз не съм доволна, а съм ползвала много видове!

Бихте ли ми казали какви са цените на експресния маникюр в мола. на мен минаващите не ми пречат, а и мога да пратя мъжа ми да пие кафе...
аз имам резерви от друга гледна точка - гледам едни млади момичета правят маникюра. Патила съм си от маникюристки току що завършили курсове и се чудя все пак какво е качеството... (няма да казвам как ми пожълтяха ноктите от някъв лак... та после. колко ходене по мъките имаше...)

# 437
  • Бургас
Една бяло-морска идея във вечерен и дневен изглед:

Crazy За утеха след едни особено болезнени процедури с врастналите ми ноктета на краката...

# 438
Много сладко е станало!

# 439
Една бяло-морска идея във вечерен и дневен изглед:

Crazy За утеха след едни особено болезнени процедури с врастналите ми ноктета на краката...

Страхотно е.  Crazy

# 440
bradata, Супер е!!!   bouquet

# 441
  • Belgium
Брадичке, браво  Grinning

Кой е белият лак и как правиш сините кръгчета?  Laughing

# 442
  • София
Да покажа и аз моя 'Louboutin' маникюр.Не се справих особено добре обаче Crossing Arms

http://media.snimka.bg/6810/019874463.jpg
http://media.snimka.bg/6810/019874462.jpg

bradata много хубаво наистина   bouquet

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 12:54 от Pink Flower

# 443
  • Belgium
Pink Flower това не е Лобутен маникюр, той е с червена ивица от вътрешната страна на на ноктите.

Но твоят е много сладурски с тази панделка  Laughing

# 444
Еии супер е с панделката!  Hug

# 445
  • София
Pink Flower това не е Лобутен маникюр, той е с червена ивица от вътрешната страна на на ноктите.

Но твоят е много сладурски с тази панделка  Laughing

Лу една мацка беше пуснала линк ,ето този >> http://www.youtube.com/watch?v=UQk4ODOPOrw&feature=sub&videos=BSWnZLfH-hE
и аз взех от него идеята Grinning
Иначе знам го онзи с 'лютеницата' Joy Ама него честно казано не бих могла да си го причиня Laughing

# 446
  • Бургас
 Hug момичета Blush Белият лак всъщност е комбинация от два лака - отдолу имам дебел слой от матовото бяло на Мода, а върху него - 2 пак дебели слоя OPI Fit For A Queensland, защото иначе прозира доста. Точките ги правя с инструмент за точки в три размера (става и с главичката на карфица, забодена в молив) - първо правя големи точки в един цвят, върху тях малко по-малки с втори и после мънички в трети цвят. После правя други в обратния ред и мъничките Peace

Вариацията на Лобутен и на мен ми хареса в този вариант  bouquet

# 447
  • Belgium
Pink Flower твоята вариация ми хареса повече от тази на клипчето  Laughing

Само не разбирам какво общо имат тези маникюри с Лобутен? Черно с червено ясно, то това  Thinking

# 448
  • Бургас
Може би идеята с единия цвят подаващ се под другия Rolling Eyes Оставяйки настрана черното и червеното Mr. Green

# 449
Брадичке, браво  Grinning

Кой е белият лак и как правиш сините кръгчета?  Laughing

Лу,  май бях писала, но ако те интересува хубав бял плътен лак, като блажна боя, аз съм много доволна от един на S-he от DM. При мен даже е и много траен.
Номер 306, освен това е и бързо съхнещ.

Общи условия

Активация на акаунт