Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 447
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Аз много страдам,когато видя на улицата как жестоко някои родители се отнасят към децата си,тогава не мога нито да спя, нито да се храня, страдам,защото съм безсилна и не мога да помогна на детето. И си представям какво ли гоправят в къщи,щом на улицата пред
хората се държат така. Но за съжаление всеки, ражда, в това отношение природата не си е свършила работата както трябва.  newsm78 newsm78
Оо, в това отношение винаги съм си задавала въпроса,как изобщо такива хора стават родители! Каква е вината на това невинно създание, за да си изкарваш нервите и напражението насъбирано от работа,от улицата и от къде ли още не в/у него.
Моксито, сигурна съм, че си, или ще бъдеш страхотна майка! Hug

# 316
Здравейте отново. Това което не ми дава мира от няколко дни е отговора на въпроса: "Какво е мястото на Ферда в сериала и какъв е смисъла от нейния персонаж?" Или аз съм много тъпа/роди ме мама тъпа, пък сама си се изрусих/ и не мога да схвана, или Ферда е връзкарка и ей така за пълнеж са я сложили, да има Джемил за какво да си дооскубе малкото останала коса. Като се замисля как се има за идеалния баща, за това как им е дал възпитание и как като кон с капаци си гледа само от неговата си камбанария, направо се чудя дали не са го оперирали и да е с изкуствено сърце.

# 317
  • София
Здравейте отново. Това което не ми дава мира от няколко дни е отговора на въпроса: "Какво е мястото на Ферда в сериала и какъв е смисъла от нейния персонаж?" Или аз съм много тъпа/роди ме мама тъпа, пък сама си се изрусих/ и не мога да схвана, или Ферда е връзкарка и ей така за пълнеж са я сложили, да има Джемил за какво да си дооскубе малкото останала коса. Като се замисля как се има за идеалния баща, за това как им е дал възпитание и как като кон с капаци си гледа само от неговата си камбанария, направо се чудя дали не са го оперирали и да е с изкуствено сърце.

Е, Ферда също има своето място - тя е най-голямата и може би най-близо до манталитета на родителите си. Нейн антипод донякъде е Керем - най-малкия, а по средата са Мелда и Еда, между които се разгаря основният конфликт. Понеже тук си говорим за възпитание на деца - ето един пример как при една и съща семейна среда се получават различни резултати като възпитание. Естествено, семейството не е единствения фактор, но има над какво да се замисли човек. А Ферда конкретно понякога става изразител на определени позиции, които е важно да се чуят, независимо дали сме съгласни с тях или не.

# 318
  • София
Да ви пусна нещо на изпроводяк, че утре рано потеглям.

Пътуване

Тръгвам с Шевролета нов
До мен е моята любов
Отзад едничкия й плод
Отсега ми става гот

Шведска маса ни зове
А край нея синьото море
Плуване със много хапка
Макар и на почивка кратка

Сън следобед и разходка,
може даже и със лодка
А пък вечер сериала
с вълнение девет бала

За форум време не остава
Ще потъна във забрава
Но вий се тука веселете,
за мене не се кахърете

Ще се върна с сили нови,
но сън няма да ме лови
И през новия сезон наесен
ще съм все така отнесен

# 319
  • Русе
Да ви пусна нещо на изпроводяк, че утре рано потеглям.

Пътуване

Тръгвам с Шевролета нов
До мен е моята любов
Отзад едничкия й плод
Отсега ми става гот

Шведска маса ни зове
А край нея синьото море
Плуване със много хапка
Макар и на почивка кратка

Сън следобед и разходка,
може даже и със лодка
А пък вечер сериала
с вълнение девет бала

За форум време не остава
Ще потъна във забрава
Но вий се тука веселете,
за мене не се кахърете

Ще се върна с сили нови,
но сън няма да ме лови
И през новия сезон наесен
ще съм все така отнесен

И няма да ти липсваме? Поне по едно око да не ни хвърляш вечер? Без никакъв контрол нали знаеш какво правят мишките?! Весела и приятна почивка ,Бганчо! smile3525 smile3525 smile3525

# 320
  • София
Добро утро! Чета ви и не вярвам на ушите си! Че то тук се оказа цял рибарник - риба до риба! И синът ми е риба. И тази автодеструктивност, за която спомена Дани, при него я виждам по-скоро като физическа. От инат е готов да страда и да се самоунищожи. Но от тъща ми знам, че зодията е хубава, а с нея никога не споря. Лек ден желая на всички - за мен е последен преди почивката.
[/b]

Петко, приятна почивка Laughing Laughing Laughing LaughingИ за мен е последен работен ден Hug Hug Hug
Тук ....

Или тук .....

А защо не и на двете прекрасни места ......Красота.........Разкош

# 321
  • Русе
Не съм съвсем съгласна с теб! Джемил не се има за съвършен, дори напротив. Постоянно се терзае,че не е достатъчно добър баща. Възпитанието му е според общестената прослойка,на която принадлежи. Всъщност на нищо лошо не е възпитал децата си. Съдбите им са резултат от други обстоятелства. Там е и парадокса на всяко семейство - един баща и една майка, а различни характери, различни съдби и т.н. Много дълго стана, сори! А темата е необхватна...

# 322
Шестте грешки на човека
-----------------------------------
-1. Заблудата, че личният напредък

се постига чрез потъпкване на другите. - Мелда

2. Склонността да се тревожим за неща,

които не могат да бъдат променени или поправени. - Джемил неможе да промени отношенията между Еда и Харун , това с стрелбата е просто един жалък опит

3. Твърдението, че нещо е невъзможно,

защото ние не сме способни да го направим. - Това незнам с кой може да го упреличим

4. Отказът да оставим настрана

дребнавите си предпочитания. - Може бии Еда

5. Пренебрежението към развитието

и усъвършенстването на духа и липсата

на навика да четем и да учим. - Керем  hahaha

6. Опитите да натрапваме на другите

своите убеждения и своя начин на живот. - Ферда  newsm78

# 323
  • Русе
Боб,последно...какво избра? Австрийските Алпи или Карибите? smile3506 newsm10

# 324
  • Русе
Розовка, към т.6 прибавям Феяз

# 325
Розовка, към т.6 прибавям Феяз
newsm10

# 326
  • София

Мечти ,мечти....на нашенското си море. Sunglasses Sunglasses Sunglasses.....а другите места ще гледам само на картинки #Crazy #Crazy #Crazy..............За тях изобщо няма кинти!!!! Laughing Laughing Laughing

# 327
  • Русе

Мечти ,мечти....на нашенското си море. Sunglasses Sunglasses Sunglasses.....а другите места ще гледам само на картинки #Crazy #Crazy #Crazy..............За тях изобщо няма кинти!!!! Laughing Laughing Laughing
Че какво, и нашето моренце си е добро! newsm10 newsm53

# 328
  • София

Май не е точно така. Сега за нашенското си море платих близо 1000 лева за 7 нощувки пълен пансион, а преди две години в Кушадасъ малко по-евтино ни излезе на тримата за 8 нощувки пак олинклузив барабар с транспорта. Е, там плажа беше кофти, но всичко друго - перфектно. Трябва да се позамислим, ако искаме да сме конкурентоспособни, както се казва.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт