Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 412
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Йозлем наистина е симпатяга, но нека отчетем и разликата във възрастта. Една жена с годините все повече с енуждае от грим, за съжаление.
Именно,  newsm10, възрастта е от огромно значение. Една жена е естествено красива, без грим до около 30 години, след това всичко се променя, така че всяка уважаваща себе си жена трябва да се поддържа във форма и да отделя нужното време за себе си. В това няма нищо лошо. А за половинката е добро дошло, това е профилактика на брака.
Абе и така е и не е така защото кво като остарея и залича някои черти да не би у нас моя мъж да не ги вижда яяяяяя.
Подтъджането може да става и без грим. Човек повече да се усмихва и да спортива може би. То другото не може да се скрие какво като го скриеш за 3 цхаса с грим мен чесно това не ме удовлетворява че ще махна някоя бръчка и нема да се вижда за няколко часа през които ще ходя постоянно до огледалото за да се уверя че всичко е наред. това би ме поболяло. Който не ме харесва естествена нема да ме хареса и с грим.
newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 406

Абе и така е и не е така защото кво като остарея и залича някои черти да не би у нас моя мъж да не ги вижда яяяяяя.
Подтъджането може да става и без грим. Човек повече да се усмихва и да спортива може би. То другото не може да се скрие какво като го скриеш за 3 цхаса с грим мен чесно това не ме удовлетворява че ще махна някоя бръчка и нема да се вижда за няколко часа през които ще ходя постоянно до огледалото за да се уверя че всичко е наред. това би ме поболяло. Който не ме харесва естествена нема да ме хареса и с грим.

Неееее, нямах предвид да се залееш до безобразие с грим пудра и тем подобни, аз също не съм привърженик на многото грим (ти поне видя на снимките ми). Фигурата определено има нужда от поддържане, редовното стягане, тичане, положителни емоции правят чудеса.

# 407
Здравейте!Днес е един хубав ден за мен!Излязоха оценките по химия в МУ София. Дъщерята е с висок бал и влиза на първо класиране - медицина.
Чок,чок зор - през месеца!Край на този ужас - кандидатстудентската кампания за медицина!За 14 дни 8 изпита в разли4ни градове.
За мен това е истинското 4етене и истинската конкуренция/при момичетата/ - изпитите по химия и биология за медицинските университети. По-нататък не знам  какво ще става и какви лекари излизат, но напрежението е убийствено! След изпита децата излизаха абсолютно  отнесени,неадекватни, със заврели мозъци.
Дано този труд да си заслужава!
Сега ще изгледам с двойно по-голямо удоволствие една от любимите ми серии!

# 408
Здравейте!Днес е един хубав ден за мен!Излязоха оценките по химия в МУ София. Дъщерята е с висок бал и влиза на първо класиране - медицина.
Чок,чок зор - през месеца!Край на този ужас - кандидатстудентската кампания за медицина!За 14 дни 8 изпита в разли4ни градове.
За мен това е истинското 4етене и истинската конкуренция/при момичетата/ - изпитите по химия и биология за медицинските университети. По-нататък не знам  какво ще става и какви лекари излизат, но напрежението е убийствено! След изпита децата излизаха абсолютно  отнесени,неадекватни, със заврели мозъци.
Браво
Всеки изпит си е напрежение.

# 409
  • Русе
Каламитси, поздравления! Желая на момичето ти успех и много кураж! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm18 newsm18 newsm18

# 410
Мелда направо ми идва да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Пак постъпи така както пред болницата когато Хрун искаше да види как върви ''бремеността''  .. Пак се изкара жертва , че тя била виновна за всичко естесвено , а кой друг Еда ли затова , че й се връзваше на малумния й акъл  , нищожество такова  #2gunfire #2gunfire  smile3511 smile3515

# 411
Поздравления Каламитси! Успех  желая на твоето момиче.

# 412
Отново ставаме свидетели на перфекционизма на актьорите! Страхотна игра,браво!

# 413
Каламици, честито на теб и дъщеря ти! Hug Да е жива и здрава и да успехът да я съпътства през цялото обучение. А следо това успешна реализация. Hug

# 414
Приятно изкарване на всички излизащи в отпуск!

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 20:44 от karpatiq

# 415
Карпатия, велика си! Истински професионалист, стихотворението на Бобояна изглежда непофторимо в това оформление. newsm10 smile3501 newsm10

# 416
Карпатия, прекрасно оформление-поздравления!

# 417
  • Русе
Мелда направо ми идва да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Пак постъпи така както пред болницата когато Хрун искаше да види как върви ''бремеността''  .. Пак се изкара жертва , че тя била виновна за всичко естесвено , а кой друг Еда ли затова , че й се връзваше на малумния й акъл  , нищожество такова  #2gunfire #2gunfire  smile3511 smile3515
Сякаш в Мелда живеят 2 Мелди?! Едната определено е съвестта й! А другата е амбицията й.
Постоянна борба между двете. Не искам да съм на нейно място! smile3521

# 418
  • Варна
Каламитси, честита ти радост- да ти е живо и здраво момичето и да стане чудесен лекар! newsm10 newsm51 doctor smile3525
Здравейте, момичета- как е настроението?! Hug Hug Hug
 Страхотна серия гледаме в момента newsm10- големи емоции, перфектна игра! newsm74

# 419
Отново ставаме свидетели на перфекционизма на актьорите! Страхотна игра,браво!
Наистина превъзходна актьорска игра - Харун и  Eда ни карат да го изживеем с тях.
Честита им Ямур !!!!!!!!!!!!!!!
Честито да ни е бебето и  на всички нас.!!! Радваме се заедно с тях.

Общи условия

Активация на акаунт