Любители на котки(бъдещи леопарди)- тема 40

• 52 639
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Много е малка, може би затова не знае още какво да ги прави Confused

Да, това е причината.

Мое коте е ставало майка още на 9-ия месец - и двете новородени бяха недоносени: едното почина при раждането, а другото - след няколко дни. Майката нямаше кърма, но не се отделяше от малкото. После трудно преживя загубата му, плака седмици наред.
По време на самата бременност изобщо не се пазеше - беше дива и игрива, скачеше отвисоко. Ние дори не се бяхме усъмнили, че е бременна.  Sad

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 16:33 от Емел

# 196
  • In a surreal moment!
Привет банда!  Peace
Аз от вчера следобед съм в Банско на гости на приятели!
Приятелката ми отвори наскоро магазинче за дом. любимци, аксесоари, храна и т.н.
Вчера пътувахме в кола пълна с папагалчета и риби, а тук има малки зайци и морски прасенца + един голям, бял, пухин котурак.
Невероятна прелест и сладост...обичам такива местенца....съжалявам, че не съм учила ветелинална медицина, тю.....
На котурака, който си няма име, въобще не му личи, че е глух...а как ни тормози нощес...сега аз тормозя него  Mr. Green
Не бута нищо друго освен неговата си храна...направо невероятно, аз нали съм свикнала да крия всяко залъче от моите змейове и немога да се начудя  Grinning

Довечера ще ме водят някъде по планината...бреее голяма планина...тц, тц, тц... гледам, гледам....голяма работа  Mr. Green Grinning
Пека питка, ставам , сядам от 1ч пиша този пост...чао за сега , останете си със здраве!

Делфи - дано всичко свърши добре, ако ли не, не се кахъри ,такава им била съдбата!  Heart Eyes

# 197
  • Куциндрел
На нас ни предстои ваксина, защото може да постоим малко на село. Там маците са супер щастливи, стига да не затваряме вратата на къщата.  Mr. Green
Предният път имаше един селски котурак (май плевнята му е дом), който им изяждаше храната. Сега, ако отидат разгонени, и друго ще им направи. Mr. Green
Мислим Мишка да му пристане, че тя е постоянно разгонена. hahaha
Ще видим дали Чушка ще си познае родния дом.  Ама като я гледам, хич не й липсва, вече е гражданка. hahaha

# 198
  • Costa Rica
Новини от родилното:

Работни заглавия - Елф и Пикси. Засега неизвестен пол.

Крайният резултат е 2 живи и 2 мъртви мишки, което за миниатюрна котинка-първескиня си е живо геройство. Феята май най-после схвана за какво служат котетата и сега ги кърми. Стискайте още малко палци!

# 199
Делфи, да са ти честити внуците! И да са живи и здрави!
 Баба си вече  Laughing Стискаме палци! Почерпи по една мишка за тяхно здраве.

# 200
  • Costa Rica
Хм...

Страх ме е да черпя още. Дано оживеят мъниците, тогава.

# 201
Хм...

Страх ме е да черпя още. Дано оживеят мъниците, тогава.

и ние стискаме палци... колко са смешнички мъниците   bouquet

# 202
Феята май най-после схвана за какво служат котетата и сега ги кърми. Стискайте още малко палци!
Ох, милото коте ... то и тя си е бебе още, каква майка ще става, но дано ги прикотка някак, че без нея няма начин да оцелеят дребосъците Praynig
пп. чак толкова малки не бях виждала  Shocked, а то даже се забелязва, че таткото май е някакъв тигров хубостник  Simple Smile

# 203
  • София
Делфи, дано вече се е окопитила Фея и дано си ги отгледа  Praynig Ще бъдат хубави котенца  Heart Eyes

Теди, красавци са и двамата... жалко че още няма хубави новини  Sad

елиас, голямо приключение е къпането при вас, но по принцип това е нормално, котките не обичат водата... с някои изключения  Simple Smile

# 204
Аууу колко е сладък малък Нико!!! Красавец е бил още от малък (и Бени го бива, но Нико ми е слабост на мен  Sad )

Успех на двете шарени мишки! И браво на мамата че се е сетила какво да ги прави.

Много се смях на коткопера  hahaha  Но не мисля, че бих си причинила такава драма. Богданка си има език, да го ползва по предназначение  Mr. Green

# 205
Здравейте! Не мога да ви изчета...
Снощи се прибрах котарака надебелял , но ужасно разгонен , не мигнах.
Може би защото жената , която го глеадше има женска.

Страхотни котараци сте снимали Heart Eyes

# 206
  • Куциндрел
Честити котета.  bouquet

# 207
  • София
Прекрасни котета!Честито ,бабинство!
Дано се справят!

# 208
Преди няколко часа намерихме начин да се справим с буйстващия Зак  Mr. Green Взехме му куче  Laughing Сега е много кротък, заглежда го с любопитство (иначе откровено се дървеше на  едното ни куче - вече са 3 кучета  Blush  Whistling)... А то новото е на 50 дена, но е доооста голямо  Crazy

А и преди малко минах да взема на Заки хапче за вътрешно обезпаразитяване...обаче забравих да питам ветеринаря, а и съм забравила - май 1-2 пъти годишно давах хапче, нали? Т.е. сега най-рано след 6 месеца? Това по спомени, ама нали да питам за ваксини за кучето, пък за това онова и забравих...  Embarassed Ама нали знам, че вас ще питам  Hug

# 209
Да наваксам и с вас най-сетне (тоз ремонт ми разказва играта).

Дидитка, тоз аватар ме плаши. Сериозно.

Делфи, дано да оживеят мишинките! Аз нали ви казах че на мама котката роди? Е,та тя е много малка, няма годинка, и е много дребничка котка, и бая се притесняваха с нея, бяха се приготвили да бабуват и акушерстват, ама докато я разберат, тя ги изсулила. Ама прескочиха трапа, и котката, и малките, и сега даже ми се оплакват, че армията от мишонки марширува из цялата къща Laughing Дано да се закрепят и на Фея мъниците!

ºtreisyº• менажерия ли ще правите у вас бееее Joy Е, честит куч!
Хапчетата, ако не ме лъже паметта, са на 3-4 месеца

Общи условия

Активация на акаунт