Любители на котки(бъдещи леопарди)- тема 40

• 52 675
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Таня,аз вече нямам детелина,карамфили и калдъръмчета поради наличието на редовното им късане на листа и цветове. Къса ги проклетника  и ги хвърля на земята за да видя  пораженията.Отначало  умолявах ,после бях строга,но ефекта е няма ги тези цветя у дома-няма проблем.Дано  твоя да не е толкова ,,настоятелен цветар,,:)

# 256
  • Варна
И Кетя обича детелината, явно е много вкусна. Даже краде листа от боклука и ги разнася из къщи ooooh! Ама Мъро може да му е дошъл много блажен суджука и да е решил да комбинира със салатка Laughing Но явно не нацелва подходящото листо, затова къса и хвърля Crazy
Симо след коткопера е уникален Joy

# 257
  • Куциндрел
Моите ми нападат лука. Имаме 2 стръка лук в саксия, но не знам до кога. hahaha Понякога им нося трева от село в кофички с пръст. После съжалявам, защото събирам пръстта от земята, а те блаженно ме гледат каква интересна гледка съм.
Ако не е отровно и не става за пасане, само го накъсват. Като едни истиски овце са. hahaha
На Чушката й се оправи лапата, след като й обещах водене на доктор. Почваме да я подозираме в симулация. hahaha
Трябва един коткопер да им проведа, но не знам дали ще съм жива после. Rolling Eyes

# 258
Ооооохххх, Симооооо  Joy Heart Eyes Лелеее, какъв сладкиш, ще му изям мократа опашка, само да ми падне  Crazy
6estja, как можа да кажеш, че прекаляваш  Naughty Давай още!

Моите не пасат цветя, то аз и нямам, де  Blush Само две сандъчета с петунийки, за разкош, които често биват използвани вместо хамак за следобедната дрямка  ooooh! Лягат и си висят, но само дребните- ако баткото пробва този номер, тогава ще стане лошо  Laughing
Котешка му работа. Както казва моята баба- Не може да имаш и китки и фитки  Mr. Green Фитки=пуйки, но в нашия случай може да се замени с друг вредител по китките  Laughing

# 259
  • Русе
Благодаря за поздравите   Hug
Добро ми котето, дори прекалено добре на моменти  Blush и аз съм скромна  Mr. Green И цветя не пасе, само от неговото си жито.
Ама каква реклама му направих   Joy
Елинор 777 моя е гердана, ама щерката го накичи и той стои какво да прави  Joy

# 260
Да ви се оплача - днес Мъро ми отмъкна суджука  #Cussing out! А сега къса детелината! Къса листото и го пуска на земята. След това преминава на следващото. А аз се чудя защо от едната страна е толкова проскубана!  ooooh!

Маца ми оръфа драцените. Особено зимно време пощурява за тях  smile3511. Иначе на терасата не ми прави бели, но ако успея да опазя разсада напролет - прави си нова тоалетна в него  newsm61... А на Мъро - браво за суджука! Един истински хищник би постъпил точно така! У нас снощи се случи обратното - мъжа ми изяде кренвирша на Маца.....

# 261
Казвам ви едно горещо "Привет"
и само да споделя, че наистина Фронтлайн избива абсолютно всички бълхи!
След като Чара прихвана от улицата я мазахме с какво ли не,
от чешане имаше раничка на врталето. Cry
След Фронтлайн няма и помен от бълхи! Crazy Crazy Crazy

# 262
Знам, че Фронтлайн е добър. Но мисля, че бълхи има и в самата къща, където живее котето. Тях как изтребвате?

# 263
Да ви кажа за драцените няма спасение. Просто не оцеляват ако има котка наоколо. И моя Рижко видя сметката на цели 3 големи драцени. Ама той си пада и малко вегетарианец. Но пасе трева само когато нещо му е некомфортно на стомаха. На тераата има люти чушлета и като цъфтят ходи да им души цвета.  hahaha
Преди два-три дни /понеже много обича пипер/ си открадна половин люта чушка и седна да си я хапва сладко. Съжалявам само че апарата ми не беше под ръка да ви покажа какъв спринтьор се оказа тоя убавец дето краде люти чушки  Joy Joy Joy
А ето ви една снимка от първата баня преди две години, като влезе в къщи

п.с.
Кажете ми как да го отуча да ближе подметките на обувките.  newsm78

# 264
  • Куциндрел
Знам, че Фронтлайн е добър. Но мисля, че бълхи има и в самата къща, където живее котето. Тях как изтребвате?
Има едно лекарство, което го изписват за краста. Прави се разтвор във вода (май беше 5 литра) и се пръска къщата. Леля ми каза, че и хлебарките убивало. Но най-добре първо говори с вететинар.

# 265
kokoshinkata намажи ги с люти чушки  Mr. Green Или ги напръскай със спрей, дето отблъсва котките.

# 266
 hahaha ох много беше смешен с тая чушка, горкия много му е залютяло и какъв поглед само имаше амасам си го направи.
За такъв спрей не съм се сетила.   bouquet Благодаря за идеята.

За бълхите в къщата има в ампули се продава от ветеринарните аптеки едно лекарство. Разтваря се във вода и става бяло. По селата го изполват да къпят овцете с него. много ефикасно и изтребва всичко. Дори и яйцата. Но не знам как се казва. Една ампула мисля че ще стигне за едно напръскване /дават я за 5 литра вода но ти можеш да я направиш по-концентрирана/. Само трябва да се внимава защото е отровно и малко мирише докато изсъхне. Хубаво е да няма хора и животни в стаята докато не изсъхне.

# 267
И Бени обичаше люти чушки -

А Нико магданоз -

Делфи, много съжалявам за бебетата.

# 268
  • Куциндрел
Поздрав за всички.

http://uhaaa.com/totalno-razmazvane

# 269
Ted_cat  големи сладури. Дано се появят скоро. Praynig  Неизвестността е ужасно нещо. Вярвам, че са добре. Коткитеса жилави и не се дават лесно.  Hug
Мисля че моя вегетарианец скоро няма да се доближи до люта чушка. Иначе магданоз си хапва. Умира за пъпеш и царевица и печен пипер. За сметка на това не яде риба, месото не е много на почит като цяло. Мляко, сирене също не яде.

Ха ха ха размазване ... Уникални снимки  Joy

Общи условия

Активация на акаунт