Любители на котки(бъдещи леопарди)- тема 40

• 52 656
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Нямаше как да са щастливи - наруших им следобедния сън в 30 градусовата жега. Така се бяха "разложили", че дори не реагираха на обичайното "пис-пис", а трябваше да пляскам и да се правя на маймуна, за да ме погледнат частично за снимката  Wink. Дори минаващи хора ме помислиха за леко (а може би не и много леко) смахната  Laughing. Част от показаните котки са дворни и мирно съжителстват с 3 кучета, които в момента стопанката им беше извела на разходка и затова можах и да снимам. Нормално така лаят всеки минаващ покрай двора, че аз се прехвърлям на отсрещния тротоар  Grinning.

# 241
Здравейте, сега откривам темата. Изтървала съм цели 39. Надявам се, че приемате нови членове.
Да ви представя Рижко, порода Гепардец. На две години. Кастриран.  Party

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000561328191#
Аз съм очарователен, чаровен и страхлив. Обичам да спя на топло под климатика и когато ме питат дали съм гладен си признавам веднага. Обожавам да се гушкам в дълга коса. Това е моят фетиш. Не мога да устоя на изкушението.
Любимата ми игра е със сламка.
Понякога в главата ми сме малко повече личности и обичам да бягам из апартамента и да си правя сам озвучаването тип - индииански бойни викове.

# 242
А така......сега kokoshinkata като поства снимки на нейния рижко-приемайте , че и аз съм се отчела със снимки  Grinning
Те са братя близнаци.  Crazy
http://  

Не съм се разписвала скоро, но ни е хванал летния мързел, даже не знам дали повече Съни или повече мен  Laughing
Целувки на всички пухчовци и пухкавелки в темата  Hug

# 243
  • Русе
Минавам да почерпя за рожденника си  Joy
Мишо космев става на 1 годинка  Mr. Green

и

Напоследък не ми остава много време да пиша,но чета редовно и се радвам  на всички косматковци.
Съжалявам за загубата на Фея Sad дано да излезе от депресията бързо.
Поздрави на всички и хубав ден   bouquet

# 244
 newsm59  на рожденника.
Ние пораснахме на 15.05   bouquet

Елинор 777  ама те наистина са като близнаци.  Joy сладури.

Съжалявам за загубата на Фея, вярвам че бързо ще се справи.  Hug
Аз съм имала куче. Трябваше да й отделим малките да не сучат, защото тя получи някака "млечна треска" и знам колко е тежко, когато я разделяхме от малките.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 14:32 от kokoshinkata

# 245
  • Варна
Pile^ ,
да ти е жив и здрав рожденика, много красив се е докарал за празника Grinning

Добре дошли на новите членове welcome

# 246
  • гр. София
Здравейте момичета,
От известно време Ви чета и реших да се допитам до вас за моята писана, защото съм много притеснена. Писана е при мен от 20.02.2010. Мъжа ми я намерил на ферибота ( тя се качила при него в буса и той решил, че това е нашето коте). След дълги размисли решихме да я кастрираме. Операцията беше в петък ( 30.07.2010). Първите 2 дена беше зле писана, но то днес започва да заприличва на старата игрива Дриси ( на шега и казваме Дрисалда). Това, което ме притеснява е, че след операцията си е загубила гласа - отваря си устата все едно, че мяука, но не се чува звук. Другото е, че след като хапне започва да се дави все едно ще повръща и кашля, както когато има топка с косми. Говорих с лекаря -  той твърди, че е нормално и това било от катетъра за интубация, който и е бил поставен по време на операцията.
Случвало ли се е и на други мами любители на котки подобно нещо ?

# 247
Делфина, съжалявам за бебчетата  Sad

Pile^, честит да ти е рожденика  newsm59 nbirthday  Gift!
Подарявам му тези братчета и сестрички, да си играят  Mr. Green

Прочетох ви малко по диагонал, но снимките са чудесни, тях ги разгледах обстойно  Hug
Добре дошли на новите маци и техните хора  Hug

genisi, съвет не мога да ти дам, но пожелавам на Дриси (чудесно име Mr. Green) бързо да се възстановява, а ти да ни я покажеш, когато имаш възможност  Hug

# 248
Имам сериозен проблем и не знам как да го разреша!Искам да сменя мястото на тоалетната на котенцето ми,но не знам как да го направя.До сега всичките ми опити бяха безуспешни.

Незнам дали ще ти помогне, но нищо не пречи да опиташ... Преди години бях чела някъде, че ако искаш да преместиш тоалетната, става по следния прост, но бавен начин - всеки ден изместваш тоалетната към желаното място с по 10-15 см... ще отнеме доста време, но на мен ми звучи доста добра идея.

Pile^ да ти е жив и здрав рожденика.. много да ти мърка и малко да палува   bouquet

Това, което ме притеснява е, че след операцията си е загубила гласа - отваря си устата все едно, че мяука, но не се чува звук. Другото е, че след като хапне започва да се дави все едно ще повръща и кашля, както когато има топка с косми. Говорих с лекаря -  той твърди, че е нормално и това било от катетъра за интубация, който и е бил поставен по време на операцията.
Случвало ли се е и на други мами любители на котки подобно нещо ?

Наистина може и да е наранено гърлото от интубиращата тръба... особено ако е било сухо гърлото.. ако е това ще мине след няколко дни. Давайте мека храна.

Делфи много жалко за котенцата. Как е Феята сега?

Започна да изкарва гадорийки. Нормално ли е чак на третия ден след пастичката, дето я дадох, да почне да се изчиства. И то живи.  Sick

Аз писах преди няколко дни - изкарват ги след 2-рия ден обикновено. А това че са живи - нищо немога да кажа.. на мен не ми се е случвало , но щом ги има задължително трябва още едно обезпаразитяване. Странно, че нашия вет даде на Малко Маци 2-рото на 3-тия ден като видяхме, че има глисти. Thinking

Аз много съвети взех да давам...  Embarassed  да бях станала вет... Mr. Green

# 249
ganbg, приемам всякакви съвети, няма нищо лошо в това. Аз преди доста години, когато бях самата аз дете, си имах котка, но всичко съм забравила. Пък и тогава честно казано нямам никакви спомени да сме я водили на ветеринар.  Така че сега все едно ми е за пръв път. Ето още една снимка на Симо. Моля, ако прекалявам със снимките, да ми се направи най-сериозна забележка!  Mr. Green
Това е от коткопера  Mr. Green

# 250
  • гр. София
ganbg мерси,

Малко се успокоих. Дано писана да се оправи, че и без това се чувствам виновна, че и причиних толкова страдания

# 251
Това е от коткопера  Mr. Green

hahaha какъв сладък миш  Joy ама е сладур... и мисля че никой неможе да прекали - толкова ги обичаме че все не ни е достаъчно.

Малко се успокоих. Дано писана да се оправи, че и без това се чувствам виновна, че и причиних толкова страдания
Само не ми стана ясно защо за кастрация са я интубирали  Shocked Това за първи път го чувам.

# 252
  • София
Честит рожден ден на Мишо космев!  newsm59  bigdance2 newsm18  ura  Ама много се е издокарал ! Красавец!  Heart Eyes

Това е от коткопера  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

Добре дошли на kokoshinkata и Рижко Гепардеца!   bouquet  Май ще си има много двойници в темата  Mr. Green.

genisi, добре дошла в темата и бързо възстановяване на Дриси  Grinning!

Да ви се оплача - днес Мъро ми отмъкна суджука  #Cussing out! А сега къса детелината! Къса листото и го пуска на земята. След това преминава на следващото. А аз се чудя защо от едната страна е толкова проскубана!  ooooh!

# 253
Минавам да почерпя за рожденника си  Joy
Мишо космев става на 1 годинка  Mr. Green
Ама фамилията му много му ходи  Laughing Да ти е жив, здрав, умерено палав и не прекалено лаком  Laughing
Герданчетата му негови ли са?  Wink

6estja, да ти изям мишката бее  Heart Eyes

Елиас, тези котенца от снимката са като от рекламата на Уискас  Grinning Дай едно  Hug

Таня, и аз имам детелина, една лилава и едра такава, ама мойто зверче явно е скарано с вегетаринаството...не е зобал досега.

# 254
  • София
Таня, и аз имам детелина, една лилава и едра такава, ама мойто зверче явно е скарано с вегетаринаството...не е зобал досега.

Същата  Mr. Green. Но не я яде, а само я къса и хвърля. Ако я ядеше, поне щеше да има оправдание  Mr. Green. Ще му откъсна главичката!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт