Любители на котки(бъдещи леопарди)- тема 40

• 52 649
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, благодаря ви за посрещането!  Hug Аз пастичката я дадох на гладно още на другия ден след като го взехме и честно казано не видях нищо в акото. Но пак ще си го заведем след 2 седмици на ветеринар. Днес вече ще опознае и останалата част от апартамента.  Simple Smile Лошото е, че малкия усилено твърди, че това е Мишо, въпреки че аз настоявам, че е Симо.  Joy Ще стигнем до консенсус все някога.  Simple Smile

# 226
откакто се завърнах втора нощ не спя. Звярът е разгонен и хаповете не помагат.
А от утре съм на работа и ...ще го изхвърля Twisted Evil

# 227
  • Costa Rica
Здравейте!
Трудно се краде нет тук, затова зачезнах.

Нямам си внуци Cry Бебетата умряха вчера. Направихме всичко възможно, дори се опитахме да ги храним изкуствено, но бяха прекалено недоразвити. Мама Фея изпадна в депресия, крие се под леглото и гледа тъжно. Плаче ми се за нея. Но пък може би така е по-добре - като се съвземе, ще я кастрират и ще и търсят постоянен дом.

# 228
  • Варна
Ох, душицата мила Cry Нагушкай я spoko Дано да си намери много любящи стопани.

# 229
  • София
Горката!Дано да си намери добри стопани,и да има късмет!

# 230
  • Куциндрел
Чушката пак куца с едната лапа. Май си е закачила някъде нокътя. Това животно все пищи отнякъде да го откачаме. ooooh!
Ако не й мине до утре, ще я водим на доктор.

# 231
Уф ужас...Зак има глисти. А аз патката толкова се забавих с обезпаразитяването му, щото нали си е у нас от де ще ги хване, явно с тях си е дошъл. Много ме е яд на мене си  Tired Сега след 10 дена ми казаха пак да му дам хапчето според килограмите му и после чак след 2-3 месеца. Дано съм запомнила правилно. аз се сещам, че на Мако на 4-5 месеца му давах - явно нещо съм била в грешка...

# 232
Имам сериозен проблем и не знам как да го разреша!Искам да сменя мястото на тоалетната на котенцето ми,но не знам как да го направя.До сега всичките ми опити бяха безуспешни.Сменям мястото,като през целия ден постоянно го нося и го слагам вътре било то просто да види къде е или да отиде по нужда.Но вечерта като си легна или ако съм заета с нещо и просто не го видя той си ходи на старото място без значение,че тоалетната вече не е там.Кажете ми,как да го науча?!

# 233
Това е проблем... и аз бях опряла до решаването му, защото имах неблагоразумието първите дни да пльосна тоалетната по средата на хола, той я научи, а аз после се сетих, че тя там не може да остане. По някое време той започна сам да ходи в банята, въпреки че тоалетната беше в хола и аз се възползвах - преместих я там. Сега тоалетната седи на две места - в стаята, в която спи Зак и в банята - според зависи. Той си я намира - ако не на едното място, на другото. Обаче, ако е в стаята може да пишка, но по голяма нужда търси да е в банята - не е ли там... под масата в хола  Tired Но сутрин я местим, за да нямаме фалове. Не знам как бих му сменила мястото, ако сам не беше пожелал  Confused

# 234
Оф,много е сложно!И аз така необмислено постъпих и сега искам да му я изкарам на терасата.Освен да изкарам и там една и като свикне да ходи и в двете,да махна старата.Не знам......,той е на четири месеца и е с твърдо изградени навици,обаче аз това нещо не мога да го изтърпя.Мислех си,че като го сложа 20-30 пъти вътре ще запомни новото място,но.......... Sick

# 235
Golden Queen, и аз тъкмо щях да предложа да пробваш с две тоалетни. Остави му две докато започне да ги ползва свободно и двете, и после махни първата. Но, щом искаш постоянната да му е на терасата, се чудя, той има ли постоянен достъп до нея? Вратата на терасата винаги ли е отворена? А през зимата? Ако не може да стигне до нея или му е неприятно (студено през зимата), може да си продължи на старото място...

•ºtreisyº•, Заки може да е прихванал глисти от внесената пръст по обувките ви. Не е задължително да е излизал навън, или да си е дошъл с тях. От вън могат да се донесат какви ли не болести, включително и тения, които се разпространяват чрез замърсена почва, вода и т.н.

Добре дошли на Симо и 6estjaHeart Eyes

Дидитка, тоз аватар ме плаши. Сериозно.
Joy Ами, тя само си играе с някакво шнурче на тая снимка, не се е обесила, сериозно!  Mr. Green На мен ми харесва колко миличко й изглежда муцунката. Ето една по-нормална снимка:

Да си похваля дИтето, вчера го водихме на ветеринар и се държа много възпитано! Е, мрънкаше жално в колата, но в кабинета даде да й се бръкне из всички дупки и нито веднъж не посегна на никого. Даже геройски понесе капки в ухото, защото й откриха гъбички. Сега трябва да й капем всеки ден в следващите 10 дена, уф. Не му е приятно на горкото и се дърпа упорито, но съм много щастлива че откакто сме я взели, никога не е посегнала на никого - нито хапане, нито драскане, нито съскане. Душичка, много си я обичам  Heart Eyes

# 236
Делфина фон Ю., много съжалявам за котетата.  Cry Дано поне майка им го преживее по-бързо.  Hug

Аз да се оплача, че Симо пак е на балкона. Три дена нямаше нищо в изпражненията, днес го изкъпах, фризирах и след един час в къщи - изненада. Започна да изкарва гадорийки. Нормално ли е чак на третия ден след пастичката, дето я дадох, да почне да се изчиства. И то живи.  Sick Утре ще ходя до ветеринаря да го питам. Иначе коткопера мина нормално. Няма ранени и пострадали.  Simple Smile Ето една снимчица да видите любов между дете и котка. Извинявам се за лошото качество.

# 237
6estja,много е жален така на прозореца,колко ли му се иска на миличкото да е вътре...Дано скоро се изчисти напълно!

Дидитка,тук зимата(ако изобщо може да се нарече така) е топла и не ми пречи винаги вратата да е леко отворена за да влиза и излиза свободно.Още повече,че най-вероятно още преди зимата ще го занеса на баба ми и дядо ми,защото те живеят в къща с двор,пък и денонощно ще си има компания.Там определено ще се чувства по-добре!

# 238
  • София
Но, щом искаш постоянната да му е на терасата, се чудя, той има ли постоянен достъп до нея? Вратата на терасата винаги ли е отворена? А през зимата? Ако не може да стигне до нея или му е неприятно (студено през зимата), може да си продължи на старото място...

В Пловдив тоалетната е на остъклен балкон. Мъро не е особено очарован. Лятото излиза, макар и страхливо, но зимата не иска. Стиска докато не му я внеса в кухнята  Sad. Достъп винаги има, дори и зимата е леко открехната вратата, защото все пак е закрито помещение, но глезльото не излиза на студено  Crossing Arms. Пак добре, че не ги върши другаде...

Започна да изкарва гадорийки. Нормално ли е чак на третия ден след пастичката, дето я дадох, да почне да се изчиства. И то живи.  Sick

Не е нормално да са живи. Доколкото знам, пастичките са слаби като действие и може би не са подействали, но на толкова малко коте е опасно да се дава нещо силно. Най-добре наистина се посъветвай с ветеринар. Снимката е много сладка  Heart Eyes. Голяма игра ще бъде занапред!  Grinning

Делфи, съжалявам за котенцата!  Sad  Дано поне Фея да не страда много!

Ние днес бяхме на разходка и поснимахме малко от комшийките  Mr. Green. Спомняте ли си този сладур от миналата година?

Ето го една година по-късно  Grinning:

А тази с двете различни половинки  hahaha? Явно от майка си е взела предната част на тялото, а от татко си - задната (може и обратното  Mr. Green)

Ето я тази година:

Ето ги и тазгодишните им другарчета:

Много е сладък, но за съжаление с болно оченце  Sad.

Любопиткото  Grinning

Мутрагенчо, Заспалко и Дяволка (имената са дело на мъжа ми  Mr. Green)

И за да не си помислите, че горепосоченото семейство е така хилаво и кльощаво от глад, да ви покажа как изглежда оградата им:

# 239
Тъжна картина! Sad

Общи условия

Активация на акаунт