Любители на котки(бъдещи леопарди)- тема 40

• 52 693
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Ха ха ха размазване ... Уникални снимки  Joy

smile3532 smile3532 Нямам думи... коте в сандал, в улук, в кашон, на ограда...

Ceca,мерси   bouquet

# 271
За бълхите в къщата има в ампули се продава от ветеринарните аптеки едно лекарство. Разтваря се във вода и става бяло. По селата го изполват да къпят овцете с него. много ефикасно и изтребва всичко. Дори и яйцата. Но не знам как се казва. Една ампула мисля че ще стигне за едно напръскване /дават я за 5 литра вода но ти можеш да я направиш по-концентрирана/. Само трябва да се внимава защото е отровно и малко мирише докато изсъхне. Хубаво е да няма хора и животни в стаята докато не изсъхне.

Дали не е ципометрин? Има такова за краста се използва за лекуване на животни. Знам че е отровно и токсично, но може би като се разтвори не е чак толкова.

Ceca много са сладки размазаните маци.

# 272
Теди, тоя магданоз на Нико да не е бил отровен?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
За пръв път виждам такава котешка физиономия... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 273
  • In a surreal moment!
дайте спешно адреса на тази ефтината борса в софия - мерси!

аз още съм в Банско - сууупер!  Crazy
дичата са поверени на бабите  Mr. Green

# 274
  • София

Заповядай

# 275

ВЕДЕН ЕООД

телефон: 02 945 47 48

eto i na kartata

http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=sofia&tip=1&lang=bg

# 276
А това на картата не може да е...къде е моста Чавдар къде е това  Wink

# 277
За бълхите в къщата има в ампули се продава от ветеринарните аптеки едно лекарство. Разтваря се във вода и става бяло. По селата го изполват да къпят овцете с него. много ефикасно и изтребва всичко. Дори и яйцата. Но не знам как се казва. Една ампула мисля че ще стигне за едно напръскване /дават я за 5 литра вода но ти можеш да я направиш по-концентрирана/. Само трябва да се внимава защото е отровно и малко мирише докато изсъхне. Хубаво е да няма хора и животни в стаята докато не изсъхне.

Дали не е ципометрин? Има такова за краста се използва за лекуване на животни. Знам че е отровно и токсично, но може би като се разтвори не е чак толкова.

Ceca много са сладки размазаните маци.

До колкото знам е специално против кърлежи и бълхи. Съмнявам се да е същото, защото ако има ранички по кожата не е препоръчително да се къпе животното с него. Просто не се сещам за името в момента. Имах една ампула ако я открия ще ви кажа как точно се казва.

# 278
Виле, цъкни за едно кафе, ако имаш време, аз не съм далеч от борсата -  на Дондунов и Раковска съм.
Жбрициела , той Нико си беше циркаджия по душа и такива физиономии му бяха ежедневие.
Размазващите снимки са много хубави! Благодаря за споделянето им.

Eто ви и  една галерийка от мен за десерт след вкусния обяд  Grinning
http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/galleries/72157624526004129/

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 11:43 от Ted_cat

# 279
  • София
А може и една разходка по дърво  Joy
http://www.dnes.bg//akoshtete-vqrvaite/2010/08/03/myj-se-kachil- … iavali-nego.95758
Мери правеше опити като малка да се катери по асмата, слава богу отдавна спря, тежи и дупето  Mr. Green

# 280
Господарката Мери защо така се чумери зад мрежата  Mr. Green Сигурно е видяла врабченце, а  Laughing

# 281
Пускам малко снимки на Зак  Wink

Любимо място за спане, обаче му давам колкото да го снимам  Mr. Green

На бойна мисия срещу градинския заек...срещу сърничката се бие повече, ама не съм го хванала  Laughing

Показно как се спи в жегите:

Аз съм ужасно недоспала, ще го пращам да спи някъде сам. До 2-3ч. сутринта новото куче почва да вие защото е само, в 3 се буди Зак и започва дивашка игра до 6 сутринта поне... Тая сутрин си изпуснах нервите, направо щях да го дрънна по едно време, хванах го и го заточих в една стая сам с вода храна, тоалетна и къде да легне  Confused Сега съм сама и използвах времето да спинка при мен, обаче аз лягам към 2 и в най-добрия случай заспивам в 6 сутринта, заради животинките. а и сутринта ме събудиха на аларма, че изгубили Зак, а той се скрил навънка и отговаря само на моето викане - веднага се появи, ама преди това са го търсили 1 час... Тая вечер май ще го оставям сам, нищо че мяука много жално  Confused

# 282
Олеее, Зак колко е пораснал  Heart Eyes Душичка малка, Трейси, я го виж как нанка, истинско ангелче е   Mr. Green

# 283
Олеее, Зак колко е пораснал  Heart Eyes Душичка малка, Трейси, я го виж как нанка, истинско ангелче е   Mr. Green

Само дето нощно време е  Twisted Evil, а аз тогава искам да нанкам  Mr. Green Ма наистина  е много буйна котка, буди се и почва едно дращене, скубане, хапане (той много хапе, почти не драска, но о! как хапееееее #Cussing out), качване по високи шкафове и понеже са високи, не може да се качи от първи опит, пада с гръм и трясък, бута, качи ли се почва да бута всичко от горе - стъклени неща, железни, каквото има  Confused Бях извадила едни документи, направи ги на решетка, докато ги спася, добре, че да дубликати  ooooh! И цветята...завира се в средата на саксията и започва да вършее - върти се на високи обороти, след около 5 минути няма цвете. Ужасно шумен е, че ми причинява и болка. Живо дяволче, май ще си спи сам  Crossing Arms Иначе докато спи е толкова сладък, как мърка и как се гали...но това е ограничено време  Laughing

Eто го първият ден в нас, какъв беше мъничък, а и изглеждаше като ангелче, ама...  Twisted Evil

# 284
  • Куциндрел
Те всички изглеждат ангелчета.
Мишка като малка беше колкото ръката ми и беше много послушна и миличка. Сега е само миличка и то когато си пожелае.
Чушка не досаждаше, а сега е постоянно върху мен, че и се сърди като я бутам да стане.
Котка не съм я познавала като малко коте, но предполагам, че й тя е ходила с ореолче.

Котките имат невероятен талант да се докарват. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт