Любители на котки(бъдещи леопарди)- тема 40

• 52 695
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Ох, колко сте сладки всички.... Heart Eyes А тези от линковете - умрях от смях!

Вчера сериозно обмислях покупката на ретро клетка за птици, в която да завра малката гад /на големия ще му се заклещи дупето  Laughing/. Много хубава снимка щеше да се получи, ама нейсе, размина им се!

# 286
Я, никой не е писал след мен! Много спите, бе, хора! Хайде, любителите на кучета ни изпревариха тази сутрин! Laughing

Най-после успях да се сборя със снимка.бг и се отчитам - ето така спим в жегите и въобще не желаем да се гушкаме в леглото!

http://media.snimka.bg/6851/019957779.jpg

А тук сме прекрасни просто!  Mr. Green
http://media.snimka.bg/6851/019957423.jpg

Последно:
http://media.snimka.bg/6851/019957605.jpg

# 287
  • Куциндрел
Ой, в лопатата. На всяка котка мечтата й е да се набута в боклука.  hahaha

# 288
А, не, не е лопатата! Нещо излиза друга снимка! Сега ще оправя..

В лопатата бяхме като бебета - сега дупето не се побира!  Mr. Green

# 289
Котково  Mr. Green Голям сън, голямо нещо  Heart Eyes
Аз да ви се оплача (или похваля, не знам), че тази сутрин на крачка от спалнята ми бяха сервирали една угоена, още мърдаща хлебарка  Close Снощи и тримата бяха заседнали на терасата- голяма чест е за мен, че плячката се падна на мен, без да съм участвала в лова  Tired

# 290
  • София
Трейси, Зак е много сладичък и игрив както се вижда  Laughing Втората снимка се казва Зак и Заека   hahaha

Котково, хич не е будала, обича на мекички възглавнички да си лежи сред ухаещи цветя  Laughing

елиас и ти си имаш котка ловец  Crazy Поне върши полезна работа, няма да му се сърдиш  Wink

# 291
  • София
Втората снимка се казва Зак и Заека   hahaha

Joy

елиас, казаното от теб ме подсеща за анимационните клипчета с котето Мишел, специално онзи с мухата. Та в тази връзка мога да кажа, че ти имаш по-голям късмет от собственика на Мишел.

# 292
Хо-хо! Добро утро, аз най-накрая се понаспах. Заточих Заки в отделна стая, мислех че ще пищи цяла нощ, защото като сляза до кухнята и се дере страшно... Обаче не! Изобщо не мяука, така че май остава да спи там, няма по-голям кеф да спиш без някоя котка да скача върху теб и да ти хапе носа  Mr. Green

Вчерашните снимки на Заки вече не са актуални - с нова разцветка е! Изкарали са го навън и са го сложили в една барака (където седят косачката за трева и т.н.) и сега целият е сив  Confused А не искам коткопер  baby_neutral Ще го бърша с мокри кърпички след малко, може да се покаже бялото  Crazy А като казах коткопер се сетих за един виц, бях малка като ми го разказаха на село:

Генчо: Оооо Пенчо, що прайш бе?
Пенчо: Епа те! Че перем мачката... (*котката по шопски  Mr. Green)
Г: Абре магаре! Мачка се не пере!
П: Пере се не пере, я че я изперем!

На другия ден:

Г: Ооо Пенчо, що стане бе!
П: Епа що...мачката умре!
Г: Абре магаре, нали ти казах - мачка се не пере!!!
П: Ама она не умре кога я изпрах, она умре кога я изстисках!

Mr. Green Та така... ще видим как ще се изперем днес  Whistling

# 293
Я да се пооплача при вас -  на Чарли му окапа бебешката козина и поникна нова. Вече нямаме черно коте с бял връх на опашката -имаме черно- бяло или бяло- черно котаче/още не мога да разбера кой цвят ще преобладава/  Laughing Иначе си е все така игриво бебе

# 294
Деси, на приказки не вярвам- дай снимкови доказателства за новото облекло на господина  Mr. Green

# 295
Здравейте и от мен. Ето ви едно клипче от мен снимано вчера. То аз докато намеря апарата в тая лудница (малко ремонт сега в стаята) да снимам повечето интересни маймунджулъци отминаха.
Набираме се на една огромна пеперуда /тя не се вижда на килима обаче/. Накрая си я хапна сладко сладко. Това вече след като спрях да снимам. hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=_JnBQE0Oeus

# 296
•ºtreisyº•,като описваш щуротиите на Зак все едно за моя Бекс говориш.Да те "успокоя" Mr. Green Бекс една година по-късно си е все същия дивак,разликата е че хапе по-силно и белите му са по-опустошителни Mr. Green
По-късно ще пусна снимки ако не ме домързи.
 Hug на всички писанки и на техните стопанки!

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 15:22 от gerche

# 297
Преди два часа беше кулминацията - тичаше като кон, счупи огромна саксия, на -2 цветя сме, просто такова тичане и бутане му удари, дишаше като куче - тежко и с изплезен език, затворих го в банята, да се успокои, че да не му стане нещо  Shocked Иначе и аз започвам да си мисля, че такъв дивак ще си остане, ама каквото такова, обичам го, душичка е, малко дяволита, ама...  baby_neutral

Та gerche много ме "успокои"  Mr. Green Heart Eyes Може пък като го кастрирам да се кротне  Crazy И без това само го заплашвам  Laughing

# 298
Трейси, Герче, да ви 'успокоя' и аз сега - и при нас е така, само че по 2 Crazy Joy

Теди, понеже ме пита преди 18 стр. някъде, няма шанс да се прибирам и да ви зарадвам със бебешки снимки, само за погребения и сватби се прибирам, котешко котило не влиза в сметките Mr. Green Обаче с  майчето като говорим по скайп, задължително първата ни работа при абсолютно всеки разговор е да наврем която котка докопаме в камерата, и има едно 5 мин. възклицания: Ама виж му муцунката/мустачките/ушичките/коремчетооооооо! И от двете страни, ахем. И говорим честичко. Mr. Green

Най-сетне да наваксам и с вас. Приключихме ремонта. Обещаните снимки на помощника...

Бейкън явно решил да ни помага, щото видиш ли, ние не сме се сетили че ако направим и пода лилав, ще  е  много готино, та той, милия, се жертвал, отишъл, натопил си лапата обилно в боята, някакси намерил пролука да се мушне под застелените да пазят пода брезенти, и се вихрил отдолу... Tired На английски има един израз, да те хванат с червени ръце, което значи да те хванат на местопрестъплението...е, ние го хванахме с лилави лапи наш'то Joy А,да, имаше и малко лапи по нощното шкафче и леглото, естествено.

kokoshinkata голяма игра, сладурче! поне не ти носят трофеи като на някой други тук, ами си го изяжда накрая Grinning

kotkovo много сте пухени, въх въх!

Много жалко за бебенцата на Фея, дано с е възстанови бързо от загубата!

# 299
  • Куциндрел
Едно време имахме котка, която успя да се навре в торбата с латекса.
После тичахме по доктори и дълго време й лекувахме очите.
След това успя да си набута главата в един буркан, имало някаква буболечка вътре. Баща ми едвам я спаси от задушаване.
Постоянно беше в центъра на вниманието ни тя. За съжаление, вече не е между живите, умря от старост. Cry

Общи условия

Активация на акаунт