Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 504
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Получих пратка от амазов, изпратена вчера сутринта с обикновена поща Shocked

# 46
Здравейте искам да попитам някой прави ли общи поръчки , ще ви бъда благодарва ако ме включите.

# 47
Здравейте искам да попитам някой прави ли общи поръчки , ще ви бъда благодарва ако ме включите.

Виж тази тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509065.0

# 48
Получих пратка от амазов, изпратена вчера сутринта с обикновена поща Shocked

Това настина е експресно. Браво на амазонци.

# 49
Хайде и аз да се запиша тук, макар че засега не планирам нищо да поръчвам засега.

# 50
  • София
Спешно се  нуждая от помощта Ви Praynig Вчера са ми изпратили пратката и ми бяха пратили мейл че е изпратена с royal mail, сега си отварям пощата и имам друг мейл на който пише че е пратена с UPS! Изпратили са ми и тракинг номер за проследяване! Та въпроса ми е с коя куриерска фирма ще ми го доставят , тъй като съм на морето и вкъщи няма никой, и ако мога да се обадя на куриерите да го доставят на друг адрес! Пробвах с DHL  но ми излиза че няма такъв номер!

# 51
# 52
  • София

Благодаря за бързия отговор! Свързах се с тях и ще я доставят при свекърва ми! Grinning

# 53
  • London, baby
Направих и аз първата си поръчка, дори е пратена с DHL. Следя я изкъсо, че много се вълнувам. Вече е на 60% и ме тресе вълнение кога ли ще дойде, въпреки, че са писали 17ти.  Едва ли ще е днес...  Thinking

# 54
Момичета,т.к нямам опит с амазон, и може би ще ви прозвучи глупаво моя въпрос,но как разбирате дали доставчика е амазон?Харесала съм си разни неща и ми дава,че ги доставят,това значи ли,че доставчика е от амазон?

# 55
  • London, baby
Като избереш продукта в дясно от него пише цената му, а отдолу трябва да пише - In stock. Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available. (т.е. amazon.co.uk). При други продукти пише продавача.

# 56
момичета получих много странни писма от амазон.ком където не съм се регистрирала , за две покупки едната на стойност 56 долара , другата на стойност 26 долара и най - странното е , че съм го получила на служебната поща с която никога не съм се регистрирала в никакви сайтове . има разни линкове да си видя фактурата , но не се отварят . обадих се в банката да видя дали има теглени пари от картата ми от амазон .ком , но не се вижда нищо , даже не виждат и покупката ми от амазон . де за която на 23 .07 получих смс че е платено
Идеи какво може да е станало или какво да направя в случай , че искат да изтеглят пари от картата ми ?

Аз получавах по 5-6 иейла дневно за поръчката ми от amazon.com Не съм поръчвала от години от там. Спам е. Някой се опитва да ти вземе паролата и съответно да поръча с твоята карта ако не си си изтрила информацията за нея в сайта.

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 23:14 от Stryper

# 57
  • Пловдив
Здравейте момичета. Имам следния въпрос - дали някой е поръчвал детски обувки от Амазон  newsm78?  Пробвам цял ден да поръчам едни сладурски кецки за малчо, но ми изписва, че немогат да бъдат доставени до посочения адрес (БГ). Продавача е Амазон и не виждам никакво описано ограничение да има някъде Rolling Eyes.

# 58
  • В мечтите
Здравейте момичета. Имам следния въпрос - дали някой е поръчвал детски обувки от Амазон  newsm78?  Пробвам цял ден да поръчам едни сладурски кецки за малчо, но ми изписва, че немогат да бъдат доставени до посочения адрес (БГ). Продавача е Амазон и не виждам никакво описано ограничение да има някъде Rolling Eyes.
Пусни си ги на англ, адрес на някой посредник  Peace

# 59
  • Пловдив
Пусни си ги на англ, адрес на някой посредник  Peace

Мерси Belloslava Hug. Мина ми през ума този вариант, но нещо не ме блазни идеята да действам чрез посредник. По принцип гледам да поръчвам само когато продавача е Амазон, но този път незнам защо не се получава  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт