Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 525
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
П.С. А възможно ли е да ми пристигнат пратките с куриер? Досега винаги съм ги получавала в пощата.

Да, възможно е да ги получиш и с куриер. Погледни какво пише в потвърдителния имейл за изпращане на стоките - там винаги пише с каква услуга са изпратени. Трябва да пише това:

"Dear Customer,
Greetings from Amazon.co.uk,
We are writing to let you know that the following items have been sent to:

..... ---> тук е името и адреса ти

using..." ---> тук пише коя пощенска услуга са използвали. Възможностите са 3:

-   Deutsche Post DHL – немските пощи, пратките пристигат за 1-3 седмици. Няма тракинг номер.
-   DHL – куриер, ще получиш тракинг номер и ще можеш по всяко време да следиш къде е пратката ти
-   Royal Mail – английските пощи – пратките пристигат за около седмица средно, но може и за 3 дни, може и за 3 седмици. Няма тракинг номер.

ponqkoga  незнайно по каква преценка слагат и тракинг номер,по често от немският амазон,имам поне 10тина поръчки с такъв,яъзможно е да ти изпратят поръчката и с UPS директно в къщи Peace

# 31
Здравейте.Чак сега открих темичката.Аз имам една поръчка от 6 юли, която още я няма и днес ми писаха, че ми изпращат наново.Поръчах си кухненски робот.Пише, че е изпратена с Deutsche Post DHL.Имам и тракинг номер.Надявам се този път да стигне до мен пратката

# 32

Ти да не се опитваш да поръчваш от американския Амазон - amazon. com ?
Той не доставя до България!!!

Тук поръчваме само от английския и немския Амазон - Amazon.co.uk и Amazon.de
[/quote]
ами не,поръчвам си от английския,аз предимно само от английски сайтове си пазарувам,ама един приятел ми ги носи.Може ли да пусна тук един линк на едни бански,вие да пробвате дали става,да не би нещо аз да бъркам.Но пък вчера някои неща ми ги приема,всичките са директно от амазона-те са продавачите,но просто някои дрехи стават,други не и мн ме е яд

# 33
# 34
ми не,поръчвам си от английския,аз предимно само от английски сайтове си пазарувам,ама един приятел ми ги носи.Може ли да пусна тук един линк на едни бански,вие да пробвате дали става,да не би нещо аз да бъркам.Но пък вчера някои неща ми ги приема,всичките са директно от амазона-те са продавачите,но просто някои дрехи стават,други не и мн ме е яд

Случва се.  Peace
И аз исках разни неща, които не са директно от Амазно, а от други магазини, свързани с Амазон и наистина не доставят. Затова само от Амазон само гледам кои неща са, защото от другите магазини почти нищо не се доставя и само се ядосвам.  Peace

# 35
Как се процедира при неполучена пратка . Три пъти е опитвано да се достави на адрес на фирма превозвач в  Лондон  , но неуспешно ? Трябва да ми върнат парите или ще опитат пак да ми ги изпратят ?

# 36
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003HIWARS/ref=ord_cart_shr?i … ;m=A3P5ROKL5A1OLE

това е линка на един бански ,който не мога да поръчам,защото ми казва,че не доставя до избрания адрес.
Моля ви момичета помагайте,пробвайте и вие да поръчате да видим какво ще стане-продавача е амазон

# 37
renidimova и на мен ми дава че до този адрес(Бг) не може да бъде изпълнена поръчката,но до Ук става.На мен и друг път ми се е случвало така-с детските обувки,продавача е Амазон,но не доставя до Бг и си ги поръчвам до Ук адрес на транспортна фирма.Според мен е и по-евтино така  Peace

# 38
благодаря.Ами аз никога не съм пробвала по този начин който предлагаш.Виждам,че не е мн трудно,но няма ли да е доста по-скъпо.

# 39
steli-ssd, мерси. С удоволствие да си ги носиш  Hug

# 40
Зависи какво поръчваш ,колко е обемно и дали има транспортна фирма която да доставя в близост до мястото където живееш ти.Ако няма,те после ще ти го препратят с Еконт,до офис от който,би ти било удобно да си ги вземеш  Peace
Ако е нещо по-дребно,определено ще ти е по-игзгодно да поръчваш до транспортна фирма.Моите наблюдения са такива.

# 41

чак сега прочтох закованата тема за общите поръчки, изтривам мнението си

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 15:44 от verito_

# 42
Искам да си поръчам една рокля, но не съм сигурна за размера. Ако не ми стане мога ли да я подменя?  Rolling Eyes

# 43
# 44
  • Варна
Искам да си поръчам една рокля, но не съм сигурна за размера. Ако не ми стане мога ли да я подменя?  Rolling Eyes

Можеш, но разходите по връщането ще са за твоя сметка. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт