Сексуалните традиции при различните народи

• 43 507
  • 431
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна/Лондон
Клюкарки такива, що не свиркате къде е купона, бе?!

Не сме знаели,че неопрена и найлона ти представляват интерес в секса...  hahaha
Как бе, моме!? Пропуснала съм...Косачките даже са ми фетиш.

# 391
  • на брега на морето
Как ще подкара косачка с гръб, Тръмп?

Па знам ли   33uu Значи на Села й е дошло изотзад Маро smile3544

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 14:26 от Котьо Тръмп

# 392
  • Ænima/Albuquerque
Как бе, моме!? Пропуснала съм...Косачките даже са ми фетиш.

Еее ако знаехме за косачката,веднага щяхме да те препратим тук да понаучиш някоя и друга новост...

# 393
Села, ако Роке наистина си пада електричарче, предложи му следващия път да гушнеш канго къртач. А, да го видим, като е толкова добър, може ли докара еднакъв ритъм с вибрациите на кангото!

# 394
# 395
R[color=aquamarine]e: Сексуалните традиции при различните народи       : Петък, 23 Юли 2010, 10:12
Така-а-а,въодушевена от темата реших да спретна изненада на моя горски.Разпръснах камъни из хола,сложих 3-4 цепеници за автентичност и няколко шишарки,изтърсих малко пясък на земята(що ли) и понеже няма друга растителност у нас пресъздаваща горски пейзаж наредих саксийките с кактуси."Облечена" само по патрондаШ и борови иглички в косите посрещнах горския-а той милия по гол пищоФ.И като се почна.....добре,че не запалихме и резачка....стана тя каквато стана.... WhistlingСега милия се прави на доктор и вади трънчета от задника ми,а пясък имам Blush.....Що не се направих на морска сирена с неопрена и тръбата smile3538

Леле-е-е така не съм се смяла.Така се изсмях че си изплюх кафето върху монитора-добре,че не се задавих,че тогава иностранния студент-доктор трябваше да ме спасява(дали ще дойде по лекарска престилка или само по вувуз)ела

Обевявам   adenis
 първа  помощничка на горския
и второ място за смях във форума

# 396
  • Italia
Как ще подкара косачка с гръб, Тръмп?

Па знам ли  33uu Значи на Села й е дошло изотздад Маро smile3544

Oooo, то тогава е най-интересно, и адреналина как се вдига, когато са косачката, Роке и Села... Друго си е хем да те тако'ат, хем да бягаш от косачката

Села, ако Роке наистина си пада електричарче, предложи му следващия път да гушнеш канго къртач. А, да го видим, като е толкова добър, може ли докара еднакъв ритъм с вибрациите на кангото!
Аз само за Перла 04 знаех, че има такъв ефект... Ама съм задръстена  ooooh!

# 397
Не разбрах, косачката бензинова ли е ,или на ток.
Разликата в оборотите и вибрацията е огромна.
Представих си картинката , Роке ожилен с три пчели влязъл на задна в голата Села и няма излизане , а пустата косачка търчи из двора.Пръскачките са пуснати на макс , а комшиите снимат скрита камера. Joy Joy Joy

# 398
А пчелите? Те за какво се оказаха?
Веднъж ме ухапа пчела там. Там стана колкото юмрука ми.
Компресът след това от какво беше?Блазе на жена ти! Heart Eyes То, че мъжете мислят повече за удоволствието на жените еустановено одавна. ние пък все ги обвиняваме, че са егоисти.

Не помага компрес - търка се с чесън !

# 399

Аз само за Перла 04 знаех, че има такъв ефект... Ама съм задръстена  ooooh!

Перлата е демоде. Освен това кангото може да е един чудесен оригинален завършек на една дива и страстна любовна нощ. Ако Села гушне къртача така, както аз си го представям, Роке може само да се намести и да следва ритъма и вибрациите..... Crazy

# 400
Пълна разюзданост сред българските майки. Възмутително.
Добре, че има хора като Sela да ни припомнят, че то и чувства, и други неща има, не само секс.

# 401
  • София
Изразът "ще те изкъртя" ми стана ясен вече. Благодаря!

# 402
Е съвсем изплиска лигените вече  hahaha

# 403
Изразът "ще те изкъртя" ми стана ясен вече.

Роке има богата фантазия, личи си  Mr. Green Аз му препоръчвам следващия път хубавичко да накваси Села с вино, от филма "Tomcats" научих, че се получавало страхотно усещане за мъжа, когато уважава повръщаща мацка  hahaha От спазмите, сещате се...  Joy

# 404
Искам само да ви кажа, че снощи си изкарахме много хубаво, беше много весело и бяхме много хора. Песни, танци- истински купон  newsm44. Накрая обаче стана малка издънка. Всички си легнаха и с Роке започнахме да се целуваме, т.е. нали разбирате един вид тръгнахме да правим любов. Той отиде да се изкъпе и ми каза да го чакам в двора, а като дойде ме хвана за ръката и ме заведе до една косачка за трева, накара ме да я хвана и я пусна (аз бях гола). Тя много бучеше и бръмчеше, като трактор, започнахме да го правим, аз я държа. По едно време той ми каза да кося и аз косих, но малко ми беше гадно, защото нали съм гола....И така, ту го правим, ту кося... Всичко беше в рамките на нормалното, но някакъв шантав съсед се обади на приятеля на Роке да прави забележка за шума, голямата работа, все едно не знам какво и трябваше да спрем  #2gunfire. Легнахме си на канапето, гушнахме се и заспахме, като двама истински влюбени  Heart Eyes.

А приятелите не надничаха ли от прозорците? Те защо не се включиха в  косенето на трева... ъъъъ... държането на дръжката. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт