Срастване при момИченцата-2

• 118 383
  • 543
  •   1
Отговори
# 60
На мен ми казах да мажа с Овестин един месец без да се притеснявам и че е много по-добре от разлепването.

# 61
galinche ,беше запечатана почти изцяло.Имаше само едно малко процепче,дори се чудеха как е пишала, а и детето все се оплакваше, че и бучи като пиша Sad  .Сега наново се слепва , като  и при нас започва от към ануса първо-нагоре...мисля си тия дни да я оставя да се понакисне във легенче с вода и да придърпам пак  ooooh!

# 62
  • Варна
Да, докато е малко може и с ръце вкъщи. Обаче те колкото повече растат не дават да ги пипаме вече- Sad. И при нас е почти до горе слепено, има малък отвор, не се е оплаквала като пиша, но когато искам да я измия хубаво, се дърпа. Трябва да се свържа с д-р Петришки. Но като си представя,че след това отново се слепват..... Голям кошмар е това нещо.

# 63
  • В.Търново
Здравейте,майчета.Ние сме на 4 м. и една седмица и вече сме с такова срастване ooooh! Педи ни каза да мажем 2 пъти на ден с линоладиол Н,но мен ме притеснява,че е на хормонална основа,а  Мони е толкова малка...Моля за отзиви,ако някоя мама също е използвала този крем-за колко време е минало?Повторило ли се е?Колко пъти на ден е мазала?
Благодаря ви предварително!

# 64
Здравейте мами,имам един въпрос.Ако някоя може да ми отговори.Ние също бяхме със срастване,мазахме се три седмици с Линоладиол и се отлепи.Но сега от влагалището се подава нещо като месце.Незная какво точно е и се притеснявам.На някой случвало ли се е подобно нещо? newsm78

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 19:23 от last_cookie

# 65
anelia001,не мога да дам съвет...ние сме използвали само процедурата-разлепване  Rolling Eyes
 last_cookie ,с кръгла форма ли е? Би трябвало да му е там мястото...и аз се бях шашнала заради нещо такова , след разлепването на малката.Ако ще ти е по-спокойно заведи детето да я погледне ЛЛ или гинекогогът ти  Hug

# 66
благодаря Svetla Ivanova и anelia001.Мисля че почна да сде прибира вече.

# 67
Съжалявам че темата расте ли расте... Аз писах в началото. Опита с кърмата беше мой, помогна многократно.
Пак ще пиша, при каката открих срастването някъде към 6 месец (леле не помня точно). Четох за вариантите, избрах хормоналния. Налагало се е да мажа 2 пъти за по десетина дни. През другото време пръсках обилно с кърма и разлепвах сама след като поизтънее. Всъщност не чаках да се срасне повече от 2-3мм и действах с подръпване. От година и половина-две, не се е появявало, Слава Богу!
Дребосъчка също бе започнала срастване, подръпвах своевременно, не позволих да се случи. И при нея има застой.
Спях да подръпвам понеже момичетата ме притесниха, един ден малката след баня разкрачва кака си и казва "спокойно, само да погледна". Казах си, леле ако го направи в яслата, как ли ще  се изтълкува  ooooh!

# 68
  • Варна
Бързам да споделя за притеснените майчета. В неделя мъжа ми изми детето и каза,че с хавлийката малко я натиснал, като я подсушавал и ме вика да видя,че отвора е станал по-голям. И за моя огромна изненада, ципата я нямаше. Това беше най-хубавия подарък за Рожденния ми ден-  Simple Smile. Още немога да си обясня как е станало- не съм мазала с хормонални кремове, не успях и да я заведа при детския хирург, защото беше в отпуска.
Снощи и днес не искаше да пишка, стиска се милото- явно му щипе или боли, но ще й сваря тетра тази вечер и ще я намажа с дефламолче.
За кърмата не бях прочела, но ако занапред пак се случи, ще опитам и това. Сега живот и здраве работим за 2-ро- Simple Smile

# 69
Бебинка е на 7 месеца за втори път я разлепват,мажа с каквото ми кажат - линоладиол н, цинкова маз, първия път разлепването не ни помогна,още наследващата седмица ципата пак се образува,незнам какво да правя вече, милата я боли Cry

# 70
И при нас нещата се влошават.
Срастването се разрасна и започнах да мажа с Овестин. Изпратиха ми го от чужбина, а в аптека тук ми казаха, че е спрял вносът на глобулите.  Sad
Днес е 9 ден. Мажа по малко, колкото лещено зърно два пъти дневно, но за съжаление още няма промяна. Бързам ли, повече ли трябва да слагам? Ами ако до 14 ден не се повлияе? Ползвали ли сте го по-дълго време? Иначе никакви странични ефекти не забелязвам, нито окосмение, нито потъмняване на кожата.

# 71
Моето детенце също започна да получава срастване (след като я водихме при д-р Сираков за разлепване миналата година) откъм ануса, но аз лекичко придърпвам като видя и я отлепям. Предпочитам така, отколкото да минем отново през този кошмар на писъци, отказ да ака и прочие.. Честно да ви призная, срастването започна да се появява след като престанах да я мажа интензивно с мазен крем след баня. Решила съм да започна отново, защото докато се мажем, нямаме проблеми. Мажа с обикновен бебешки крем Бейбистим или нещо от сорта - много мазен! Peace
Никакви хормонални и тем подобни - смятам, че са вредни.

# 72
  • София
лелеееееееее, съвсем случайно мернах тази тема и се зачетох и направо се вкарах във филми, дотам че ходих снощи да махам памперса на дъщеря ми.... та по тоя повод се скарахме жестоко с мъжо, че чак спахме в различни стаи, но това е лирическо отклонение  Rolling Eyes

та питането ми е - нормално ли е малките срамни устни при дете на 1 годинка да бъдат слепени ? иначе като разтвора големите /то не че много ми дава де/ ама видях отвора на влагалището....
в петък съм на АГ така или иначе и ще я питам и нея ама дотогава мира няма да имам....

благодаря предварително и се моля малките душички които имат проблеми бързо и безболезнено да се оправят!!!!!!!!!!!!

# 73
Извинявай elvirke, лично аз не можах много да те разбера. Казваш, че малките са сраснали, а като разтвориш големите виждаш влагалището.
Напред в темата имаше мами, които казваха, че новордени или бебета на няколко месеци за имали синехия, така че и дете на една година може да има този проблем. Ако си притеснена, заведи детето на АГ-специалист, или на личната, ако смяташ, че тя е достатъчно компетентна. Както се споменава тук, често личните гледат странно майките, когато споделят за проблема. На нашата и се случи за първи път с нас, но ни прати на АГ.
А ние на 24-ти предния месец посетихме Д-р Сираков. Овестина не помогна за разтварянето докрай. Сега мажа с Дефламол и киснем в смрадлика-стандартно. Лошото е, че има ентерококи и протеус. От личен опит споделям, че предният път се отървахме от бактериите и с прибавка на Цитросепт към отварата от смрадлика. Три месеца бяхме без проблем, докато не се появи ново срастване и съответно "джоб", в който да се въдят гадинките.

# 74
Роксана, влагалищен секрет ли пускахте?

Общи условия

Активация на акаунт