На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 904
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Ние вчера направихме резервацията-живот и здраве на 04 септември пътуваме за Анталия в Делфин ботаник.
И ние сме там от 5-ти септември-значи ще се засечем там    Laughing

# 196
  • София
Момичета,имам питане.Скоро махнах памперс,няма как да мъкна гърне там,да метна в багажа седалка или има в хотели/ясно не във всеки,но някакви впечатления мнения/

# 197
  • sf
Аз си нося гърнето. багажа хич не толкоз много, за нас 4мата- два сака от по-големите.

# 198
Седалки няма в повечето хотели, аз мъкнах седалка, тя не заемаше толкова място в багажа  Peace

# 199
Момичета,имам питане.Скоро махнах памперс,няма как да мъкна гърне там,да метна в багажа седалка или има в хотели/ясно не във всеки,но някакви впечатления мнения/
не съм виждала досега седалки,където сме били.Миналата година носихме нашата,тая вече не.  Peace
Някой питаше за сейфа-в Аквафентъзи беше 5 евро на ден.Много ми се видя  Mr. Green , защото досега сме били с безплатен.Но ползвам задължително,паспорти,пари ,камера нищо не нося в себе си.Това е най-хубавото там,че всичко е платено предварително и не трябва да носиш дори и портмоне.  Hug
Нашата втора почивка може и да отпадне заради служебни ангажименти,но не се отказвам до  последн Simple Smile

# 200
  • sf
И нашата втора Турция май ще отпадне,освен ако не хванем някоя суперизгодна ласт минет,на която не можем да откажем  Mr. Green
Ако ли не, ще идем на къмпинг в Гърция,но това е друга тема.
А в нашия хотел имаше сейфче в гардероба, не знам дали е платен, не го ползваме. Досега не сме имали проблеми, всичко си стои в стаята, даже без да е скрито из багажа.

# 201
  • София
Благодаря ще взема седалката,Освен ако няма някоя ласт за ЕЛа.... там сигурно и кърпички за бебета има Whistling мечти...
Донси ще свирна за нещичко.
Мимозата да отпаднат служебните ангажименти,паричките да са в картите и да си идете на почивка

# 202
Мили мами, ходили ли сте на Shopping Soke и заслужава ли си?
От агенцията ми изпратиха допълнителните екскурзии, които се предлагат.
Много ме заинтригува и разходката с яхта. Heart Eyes Mr. Green

# 203
Ние бяхме с коли и отидохме на едни аутлети нкрая на Кушадасъ,понеже приятли ги похвалиха,че имало L.C.Waikiki и подобнина добри цени.Оябасних уж къде е,но като питах предстаителкаа на агенцията ми каза,че там няма нищо и да ходим на аутлеите към Соке-нищоооо.Само дето отидохме,нищо интересно на цени,които не бяха изобщо ниски.Съжалих,че отидох.Пълна скръб.
Хем с знам,че в Турция по курортите не се пазарва ама нали сме с коли ,та да видим.
Може на теб да ти хареса Peace

# 204
Здравейте! Днес направих резервация в Алфатур за хотел Канде Фестивал за 24,09. Уж четах договора там, но сега като го чета отново,много се притесних.
   За настаняване начална дата пише 25, а крайна 26. по нататък има графа- брой нощувки- 1 - служителката я поправи на ръка /подпис печат/ и каза да не се притеснявам "системата ги изкарвала така", но сега като видях и датите много се ошашках.
   Другото което ме притеснява е че има описано само- дата/час на тръгване то Бг, за на обратно нищо не пише. Май утре пак ще трябва да отида до офиса им.
   Има ли друг който ще пътува с Алфатур? Как са вашите договори - дали наистина системата им ги изкарва така?

# 205
  • Габрово
Здравейте. Гледах коментарите, но няма много пресни за тези хотели:
Miracle resort
Club nena
Mirada del mar

Някой нещо да каже, ама по-прясно инфо?

# 206
А чухте ли за вчерашната експлозия на паркинга на плажа в Алания?

# 207
А чухте ли за вчерашната експлозия на паркинга на плажа в Алания?
не  Shocked
Татяна, колкото наближава почивката ти само лоши неща научаваш за Турция  Simple Smile

# 208
Кои други лоши неща?

То почти всяка година има такива инциденти, и аз всяка година пътувам. Не се впечатлявам особено  Wink

# 209
  • София
Каква експлозия???

Общи условия

Активация на акаунт