КОНЦЕРТ НА "ПЛАНЕТА ПАЙНЕР" ПОД ПРОЗОРЕЦА МИ!!!

• 6 417
  • 43
  •   1
Отговори
  • русе
Живея в центъра на един от уж най-европейските градове в България. Освен от ежедневните неудобства-кошмарно паркиране и т.н, има и ежемесечни такива...В Русе разни културно-масови мероприятия се провеждат на площада-бирфестове, рок-банди, филхармонични концерти, да не забравяме стандартното предизборно надвикване. И ...о, ужас...тази вечер..не за първи път, разбира се, концерт на Пайнер-ките. И всичко това съпроводено с :
1/неизменните мургави продавачи на балони и светещи в тъмното играчки, пуканки и плюшени играчки
2/смешно гримирани и наконтени хлапета, 10-12 годишни, с PVC бирена бутилка под мишница, които се разхождат безпризорно в малките часове на нощта
3/Боклуци, мизерия и смрад след "купона"
Шум-ужасен до след 12 p.m., незная дали няма някакви норми, в които трябва да се вместват подобни прояви.
Ето заради тая наша българска цигания ще изключат и Несебър от Юнеско Sad

# 1
  • София
Горката ти, точно Пайнер концерта. Това е "културното" , събитие  на лято 2010г Simple Smile

# 2
Радвай се. Ще можеш да слушаш концерта без пари... Не всички имаме твоя късмет. Аз всяко лято си плащам за да слушам концерта на Пайнер. Завиждам ти малко...

# 3
  • русе
Радвай се. Ще можеш да слушаш концерта без пари... Не всички имаме твоя късмет. Аз всяко лято си плащам за да слушам концерта на Пайнер. Завиждам ти малко...
Концертът така и така ще е безплатен-висваш на площада и слушаш, само че мен не ме пита никой-няма неискам-ще слушаш  Tired

# 4
При нас вече минаха. Учудващо беше, че живея на стотина метра от мястото на събитието, а сингбекът им не беше толкова силен, Wink. Но заключителната им част с фойерверки и топовни изстрели ми дойде неочаквано и в повече.
Ама мега събитие, и то културно-развлекателно, к'во да се прави...

# 5
Кани съфорумци като Дон на безплатно слушане и ги таксувай за хотел.  Laughing

# 6
Идвам ,слагай шопската аз ще донеса русенска гроздова  Laughing

# 7
Бройте една "гостоприемна" и в мое лице.. моля вместо салата, гостите да носят допълнително патрони за снайпера ..

# 8
Аз друга година ги чувам до нас чак /до у-ще Възраждане/, но тази година не.
 Thinking

# 9
М.. не знам къде са били преди концертите, понеже не им следя творчеството и изявите. Но в блока с аптека Марешки не се чува силно де, не мога да кажа, че ясно разпознавам думи или коя звИзда пее. Шумотевица си е, неприятно е, но и публиката май не е много екзалтирана, защото въпреки подканянията не се чува да се включва активно в "купона".

# 10
  • Талант на 2012,2013 г.
Леле... звучи страшничко. Да си принуден да слушаш нещо, което не искаш... ooooh!

# 11
Живея в центъра на един от уж най-европейските градове в България. Освен от ежедневните неудобства-кошмарно паркиране и т.н, има и ежемесечни такива...В Русе разни културно-масови мероприятия се провеждат на площада-бирфестове, рок-банди, филхармонични концерти, да не забравяме стандартното предизборно надвикване. И ...о, ужас...тази вечер..не за първи път, разбира се, концерт на Пайнер-ките. И всичко това съпроводено с :
1/неизменните мургави продавачи на балони и светещи в тъмното играчки, пуканки и плюшени играчки
2/смешно гримирани и наконтени хлапета, 10-12 годишни, с PVC бирена бутилка под мишница, които се разхождат безпризорно в малките часове на нощта
3/Боклуци, мизерия и смрад след "купона"
Шум-ужасен до след 12 p.m., незная дали няма някакви норми, в които трябва да се вместват подобни прояви.
Ето заради тая наша българска цигания ще изключат и Несебър от Юнеско Sad
Решението е да не живееш в центъра и не,не се заяждам. Абсолютно сериозна съм!

# 12
Темата всъщност е идеална и доказва ,че в България често се случва да си:пасивен пушач,пасивен "фен" на турски сериали и естествено пасивен чалгар( в една друга тема се задаваше въпроса от къде ги познаваме фолк дивите,а уж не слушаме чалга).Ако в къщи се спасяваш то на обществените места няма спасение...

# 13
  • out of space

Ъхъ....най-добре да се обезлюди центъра на Русе и да стане място само за концерти и фестове.
 Tired

# 14

Ъхъ....най-добре да се обезлюди центъра на Русе и да стане място само за концерти и фестове.
 Tired
Не,казах че не се заяждам! Центъра на един град може да е много удобно място за живеене,но и изключително неудобно!
В София например бих изтрещяла ако живеех баш в центъра-дискотеки,травмаи,задръствания и открити концерти.
В по-малките градове е същото-всички такива мероприятия се правят в центъра(когато са безплатни),за да могат да ги посетят повече хора. Особено през лятото няма как да натъпчеш хора в една зала,за концерт,а и тогава няма да е безплатен.
Като си купуваш жилище в центъра го купуваш всички преимущества и недостатъци!

Общи условия

Активация на акаунт