КОНЦЕРТ НА "ПЛАНЕТА ПАЙНЕР" ПОД ПРОЗОРЕЦА МИ!!!

• 6 425
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
Като дете съм израснала  центъра на по-малък град от Русе и нямаше тихи дни и нощи. За жалост няма спасение от тези неща. Сега живея извън София и изпускам всички мероприятия, от които всички се оплакват често, но пък и малко ми липсва суматохата, живинката.

# 16
Аз друга година ги чувам до нас чак /до у-ще Възраждане/, но тази година не.
 Thinking

До 2013 г. Русе трябва да изготви шумова карта

http://news.ruse24.bg/119476.html?showmonth=07.2010

# 17
  • out of space

Не,казах че не се заяждам! Центъра на един град може да е много удобно място за живеене,но и изключително неудобно!
В София например бих изтрещяла ако живеех баш в центъра-дискотеки,травмаи,задръствания и открити концерти.
В по-малките градове е същото-всички такива мероприятия се правят в центъра(когато са безплатни),за да могат да ги посетят повече хора. Особено през лятото няма как да натъпчеш хора в една зала,за концерт,а и тогава няма да е безплатен.
Като си купуваш жилище в центъра го купуваш всички преимущества и недостатъци!

Никой не е казал, че се заяждаш.
Но не всеки си избира къде да живее.

# 18
И при нас е така,много е шумно,но нищо неможе да се направи

# 19
  • русе
Такаааа....и сега, фоторепортаж от мястото на събитието. Дано успея да ги кача, както трябва. Обърнете внимание на полицейската кола, иначе има ред!! Laughing
http://tedi77.snimka.bg/other/rokli.510579.19767506
http://tedi77.snimka.bg/other/rokli.510579.19767510
http://tedi77.snimka.bg/other/rokli.510579.19767509

# 20
Няма значение, каква свинщина е оставила тълпата след себе си, винаги е така. Важното е, утре сутрин, от това да няма и помен.
Кой ли ще плати за чистенето, щом е безплатен концерт. Може и самите пайнерки да запретнат ръкави и цици нощес, знае ли се...

# 21
Изводът е - купете си жилище в центъра на Сливен  Mr. Green Нас подобни "културно масови дейности" ни прескачат ежегодно, обикновено вятъра ги отвява в Ямбол  Joy Аз живея в центъра, тук освен да се чудиш къде да паркираш, от къде да минеш с колата/щото улиците са разкопани/, други проблеми нямаме  Mr. Green Е, имаше един наемател до нас преди години, дето беше понабил приятелката си, но това е друга тема  Sunglasses

# 22
И аз бях потърпевша снощи  ooooh!
А как ненавиждам чалга  doh

# 23
  • гр. Шумен
Нас тоя път "керванът" ще ни подмине! newsm44 newsm44
При нас тия "мероприятия" стават на стадиона и въпреки, че не съм близко до там, ги чувам. Слава богу като далечен тътен. Сеаг обаче чалгарките ще досаждат на варненци (съболезнования).
Обаче тая сутрин в "Телеграф" една снимка на Андрея изби рибата - как "пее" с обърнат микрофон  hahaha Ей тъй пеят.

# 24
  • Варна
О, Теди, хубави рокли. Едната много ми хареса.  Grinning

# 25
  • София
Нас тоя път "керванът" ще ни подмине! newsm44 newsm44
При нас тия "мероприятия" стават на стадиона и въпреки, че не съм близко до там, ги чувам. Слава богу като далечен тътен. Сеаг обаче чалгарките ще досаждат на варненци (съболезнования).
Обаче тая сутрин в "Телеграф" една снимка на Андрея изби рибата - как "пее" с обърнат микрофон  hahaha Ей тъй пеят.
:35:E защо трябва да пеят,  те не са слушане, те са за гледане, и е.....е Simple Smile

# 26
  • русе
Не мога да се стърпя и ще продължа да мърморя...днес, при 35-градусовата жега навън предблоковото пространство СМЪРДИ на кенеф...извинете...Все трябва да "излезе" изпитото количество бира от феновете някъде. Sick

# 27
Супер в Русе беше на площада, ама то няма вход безплатно е така, че няма за какво да плащате да слушате. Ето утре е в Търговище там сме Peace

# 28
Супер в Русе беше на площада, ама то няма вход безплатно е така, че няма за какво да плащате да слушате. Ето утре е в Търговище там сме Peace
Хахаха ето има и фенки на безплатното слушане на таз тъй убава музичка  Joy

# 29

С риск да те разочаровам, утре вероятно ще мирише подобно.

GREEN ROCK FEST 2010 www.greenrockfest.hit.bg
Time: Saturday, 24 July 2010 19:00

Общи условия

Активация на акаунт