КОНЦЕРТ НА "ПЛАНЕТА ПАЙНЕР" ПОД ПРОЗОРЕЦА МИ!!!

• 6 418
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
  • русе
С риск да те разочаровам, утре вероятно ще мирише подобно.

GREEN ROCK FEST 2010 www.greenrockfest.hit.bg
Time: Saturday, 24 July 2010 19:00
Мда...Канех се да омърморя и тазвечершнато събитие, та  да се види, че не съм негативно настроена само към пайнер-ите, а просто искам спокойно да разхождам дъщеря си по улицата и в 22 ч да е тихо, та да я приспя лесно Tired.От Общината за това не бяха положили никакви усилия да изчистят и изпразнят поне кошчетата за отпадъци...щото тя мизерията продължава и тая вечер.

# 31
Мда, а имаше време, когато беше забранена чалгата в градския транспорт,
имаше време, когато Митака работеше....
Сега времената са други  Confused
Тук можеш да прочетеш какво стана в София след концерта на пайнер в центъра http://dnes.dir.bg/news.php?id=6545413++

# 32
И да забраним чалгата, боклуците и просташкото поведение на концерти и мероприятия няма да изчезне.
Не е проблема в музиката, а в манталитета.

# 33
И да забраним чалгата, боклуците и просташкото поведение на концерти и мероприятия няма да изчезне.
Не е проблема в музиката, а в манталитета.
О , да  вчерашното рок събитие продължи да 00ч. и беше доста по-шумно .
Сигурна съм че авторката е съгласна с теб  Mr. Green

# 34
Съгласна или не, това е положението. Докато не забранят подобни шумни фиести по площадите, всички живеещи наоколо ще си патят. Да вървят на стадионите Laughing (певачиците, не жителите)

# 35
  • до една звездичка
И аз съм от потърпевшите. НИКОГА до тази вечер родният ми град не ми бе бил толкова противен!!!  Sad

А "събитието"  Sick, забележете, беше на най-видно място - между Община, Областна администрация и Съд! Да не вземе някой да го пропусне, случайно.

Хак да им е утре дано, като си отворят прозорците и им замирише на кебапчена воня и пикня (извинете), ако въобще успеят да се доберат до работните си места, затънали до глезените в люспите на изплютите семки!

# 36
Докато не забранят подобни шумни фиести по площадите, всички живеещи наоколо ще си патят. Да вървят на стадионите Laughing (певачиците, не жителите)
newsm10
Ами да - ако концертът продължава след 22ч. и не е по случай голям празник (например Нова година), да си намират места далеч от жилищни сгради.

# 37
Парк нямате ли - там да ги правят такива фиести и си подайте оплакване в кметството.

Общината ли чисти? Значи всички русенци сте изчистили на буклуците на пайнерите. 

# 38
Аз пък въобше не съм ги чула  newsm78 И понеже знаех, че има концерти се чудех да не са ги отменили..Не че съм се засилила да ходя н акойто и да било от двата, ама..Очудена бях.
Много пъти съм си мислила как живеят хората от кооперациите, които са точно, ама точно на площада. То и аз съм на центъра, ама съм по скоро зад Общината, пък не ги чувах..
Кофти е!Според мен трябва да се правят такива концерти или до по-ранен час или някъде на някой стадион или в концертна зала..Ама тогава пък няма да е безплатно..Абе смотана работа Tired

# 39
Стадион ,хубаво ама нали се сещате ,че  единствения който сега може да се ползва  "Дунав "  е заобиколен от блокове  .

# 40
Да, миналата година на Слави беше ужас Sad

# 41
Добре де, то излиза, че вече трябва да изнесат подобни мероприятия извън града. Rolling Eyes

# 42
Темата всъщност е идеална и доказва ,че в България често се случва да си:пасивен пушач,пасивен "фен" на турски сериали и естествено пасивен чалгар( в една друга тема се задаваше въпроса от къде ги познаваме фолк дивите,а уж не слушаме чалга).Ако в къщи се спасяваш то на обществените места няма спасение...

Ааа, не е точно така. Аз мога да се нарека само пасивен пушач  Mr. Green Турските сериали преспокойно ги заменям с нещо друго по ТВ-то, или си пускам някой филм. А тез особи, дето се водят че пеят, така и не ги знам. Имам щастието, никой от моето обкръжение, да не си пада по този род опити за музика  Laughing

# 43
Решението е да не живееш в центъра и не,не се заяждам. Абсолютно сериозна съм!
Ми не е. Родителите ми не живеят в центъра на Русе. Смело мога да кажа, че кварталът е тих, допреди 5 години си беше и пенсионерски. Ама има един басейн наблизо, и все някой се опитва да го превърне в кръчма. Чуват се едни чалгии....ужас. Спомням се преди време на един полицай не му издържаха нервите и ходи да ги стреля. Затвориха мястото за 1 лято. После пак. Не, че хората не са се оплаквали.
Забравих да кажа, че въпросното място се намира на около 20 метра от жилищен блок, даже по-малко, и е открито.

Общи условия

Активация на акаунт