Малко трудна тема...за болестта - РАК!!!

• 913 857
  • 3 925
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Момичета, слава Богу, всичко е наред с детенце.

Толкова се бях уплашила, че незнам как преживах нощта.
Просто детето расте, но въпреки всичко не ми се струваше нормална бучката. А и с тези раци покрай мен все това ми е в главата.  ooooh!

Пожелавам на всички четящи и пишещи в тази тема много, много здраве! И нека всички се излекуват от тази гадна болест.  Praynig

# 271
  • София
rainbow, радвам се за вас Simple Smile
Пожелавам безгрижно порастване и никакви болести.

# 272
  • Пловдив
http://www.peticiq.com/signatures/vaksinata_na_kouli/start/90

Моля подкрепете тази петиция и дайте още един шанс на всички които се борят с тази болест

още информация тук
http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/videos/video/36678920-Edin_ … borba_s_raka.html

и тук

https://danidd68.wordpress.com/2011/08/18/%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D1 … %BE-%D0%B8%D0%BC/

# 273
http://www.peticiq.com/vaksinata_na_kouli  Моля всички д аподпишем тази петиция за да се разреши ваксина, която би помогнала на много хора болни от рак

# 274
  • Пловдив
Здравейте.Пиша тук,защото вече съм тотално отчаяна. На баща ми му откриха рак на бъбрека преди 4 години.Бори се много,но вече няма сили.Виждам го как си отива и ми е наистина тежко. Не знам как да му помогна,нито какво да му кажа,а той само повтаря ,че най-много се страхува за мен.
Казаха ни ,че краят е близо,но аз все още не мога да проумея какво става  ooooh!

# 275
Гадната и страшна болест отнема все повече и повече човешки животи.
Нямам думи вече.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Януари тази година направихме на баща ми скенерова снимка на главата след многото оплаквания от негова страна на лекуващия го лекар в болницата във Варна, той най- накрая реши да му обърне внимание и да го прати на скенер.
Постоянно му се оплакваше, близо 2-3 месеца, а в отговор получавахме думите: "Това е от болестта и ще ти мине"....
Не разбирам само защо след като е раково болен не му правят снимки на всички органи за разсейки..... Какви лекари си имаме само.
Загуби говора си, не можеше да върви. Лежа една седмица на палиативни грижи във Варна. Прибрахме си го, уж стабилизиран. Нещеш ли обаче само след 3 дни се влоши до толкова, че получи 2 гърча, един след друг и за малко да го изпуснем. Лежа още една седмица, пак на палиативни грижи в болницата за стабилизиране на мозъчните отоци. След още седмица замина за лечение в Истанбул- клиниката Джон Хопкинс. Пратихме всички епикризи, преведени на английски и отговора беше положителен. Да, ама не. На място с два пет скенера разбрахме, че освен разсейки в мозъка има и на лимфния възел, където му направиха биопсия в София, за да поставят диагнозата на белия дроб, има разсейки и на костите и на черен дроб....
Сега се прибра след 6 лъчетерапии на главата там...
Не знам какво да правим от тук нататък.......Всичко ми е пълна мъгла....
Не мога да се боря с този ГАДЕН РАК, не знам вече как.........
Мъката  от безсилието ми ме убива...Какво да правя БОЖЕ, какво???!!!!!!!

Поклон пред паметта на всички загубили борбата с рака... Cry

# 276
  • Варна
L 0 V E    В абсолютно същата ситуация съм с баща ми. Само, че той има множество метастази в мозъка. Опитаха се да оперират най- голямата, но без особено подобрение, даже е по- зле. В петък го изписват и го оставят на нашите грижи. Напълно съм се отчаяла. Последно купих капки "Мужик корен", давам му билкови отвари, а като го приберем смятам да започна с газ. Не знам дали нещо от това ще помогне, но не мога да бездействам. Така поне има искричка надежда.

Кураж мила, знам колко е тежко!  Hug

# 277
Четох за Газта в клуба с рака в дир-а, но не знам дали помага и дали няма да се чувства зле.
Давам му да пие алое вера, демир бозан, чай от шипки, зелен чай, тебетска гъба- правя кефир, сега поръчах и есиак, чакам да го доставят. Не знам какво да правя. Има добри отзиви за газта, но не знам. Взех нерафинирано олио с 95% мед.спирт, но не  му давам все още, защото пие лекарства за метастазите в главата и не знам дали няма да се получи нежелана реакция....
Правя всичко за което прочета....Имаше отоци по краката и едната ръка, слагам му краката в зелева чорба -гореща и започнаха да намалят..да не говаря за реванола,които заминава всеки ден...
Дано господ е милостив...
Кажи ти как ще му даваш газта?

# 278
Love, направила си достатъчно. Надеждата умира последна, затова и се хващаш за сламки. Ако има надежда за баща ти, то е единствено химиотерапии. Цялото тяло на баща ти е заразено, ще се появяват още и още метастази. Съжелявам, за баща ти.
Ако не може да се терапира с химикали, просто не мъчете човека.
Майка ми се бори и удължи мъките на дядо с цели три години, докато един лекар не се смили и му удари аналгетика венозно. После с баба ми същото. Ракът не е коварен, той си е години наред в нас, виновни сме ние, че не го търсим и не ходим на годишни прегледи.

# 279
  • Варна
Тези две статии са ми най- важните в момента. Ето ги прекарани през преводача на Гугъл:

http://onkol.ru/articles/opuhol-golovnogo-mozga/
http://www.health-science-spirit.com/kero.htm

Единият съдържа подробни разсъждения за керосина (газ за осветление), звучи ми достоверно. Поръчала съм да ми доставят един от продуктите на Shell, но все още не са го получили. Иначе намерих чист безароматен терпентин и докато чакам ще му давам от него. Купила съм празни капсули (от момиче от форума) и смятам да ги пълня с 2-4-6- .... и т.н. капки на ден докато стигна 30. В една капсулка събирам около 10 капки. Все още ми е страшно с тази газ, но ситуацията е повече от сериозна и няма за кога да отлагам. Опасно е само при повръщане да не попадне в белите дробове, че тогава става ужасно.
От втората статия разбрах за нуждата от повишен прием на калий, за отвара от бял имел и за извлек от "Мужик корен". Авторът е онколог фитотерапевт и му се доверявам. Давам още "Омега 3" и една моя комбинация от билки. Приготвила съм и "Агарикус блазей" на капсули. Орехите също са много полезни. Не трябва да се приема самакитка (Есиак-а не я ли съдържа? ) при наличие на мозъчни метастази както и доста други неща, но ще ги видиш в статията. Не мога да му давам много добавки, защото все още е слаб след операцията и понякога има проблем с преглъщането.

Ако искаш можем да продължим на лични.

Ох, сега прочетох за метите в черния дроб. Май в този случай газта не е препоръчителна. Това го знам от нашите форуми, но мисля че в руските не правят такова ограничение. Потърси по-подробно.

# 280
поизчетох ви...за съжаление съм една от вас, с мъжа ми (на 32 г.) минаваме през тази коварна болест в момента - лимфом на ходжкин. светът ни се обърна наопъки и тъй като имах нужда да изкарвам емоциите си, започнах един блог. в него писах това, с което се сбъскахме до момента, имам да добавя още няколко неща, а и за вбъдеще ще продължа да го водя. старая се да не е толкова за емоционалното ни състояние, колкото да е информативен. ако искате го погледнете, може да откриете себе си и информация, която да ви свърши работа: http://canfight.blogspot.com/
Успех на всички в битката! Прегръщам ви...  bouquet

# 281
Здравейте, ние също се борим с тази коварна болест Sad. Много ми е необходима информация за Метастрон, как се предписва, колко струва и откъде се поръчва. Поразгледах в интернет, но информацията е много оскъдна. За ефекта от него отзивите също са противоречиви. Много ще съм ви благодарна ако се включите с някаква информация.  bouquet

# 282
За Метастрона трябва да отидеш в Раковата болница, там има списък с чакащи. Другия вариант е на частно чрез някакви болници, ама май струва около 2000 лева...
Прочетох, че някои от вас търсят решение за косопад след химиотерапия. Чувала съм за шампоан на Дюкре, който помага даже при такива случаи. Иначе го препоръчват за косопад по други причини. Лично аз не съм ползвала, но от познати съм чувала добри отзиви. Пожелавам ви на всички да се излекувате и да не губите нито един близък повече.

# 283
  • Българско
Мили дами,моля за съвет.Днес ми съобщиха една лоша новина.Сестрата на снаха ми от известно време се опитва да забременее.Отиде и на лекар и се оказа,че имала онкологични белези по клетките...Моля ви да ме насочите към някой добър лекар,за второ мнение.Потресени сме всички и ни е много тежко  Cry .Докторът където е била и е казал,че от 1000 заболели от това около 500 умират.Наистина ако имате координати на някой добър специалист да ми споделите.Благодаря предварително

# 284
  • Пловдив
Здравейте.Пиша тук,защото вече съм тотално отчаяна. На баща ми му откриха рак на бъбрека преди 4 години.Бори се много,но вече няма сили.Виждам го как си отива и ми е наистина тежко. Не знам как да му помогна,нито какво да му кажа,а той само повтаря ,че най-много се страхува за мен.
Казаха ни ,че краят е близо,но аз все още не мога да проумея какво става  ooooh!

И все пак,моят татко почина още същата вечер ,когато написах това мнение.

Общи условия

Активация на акаунт