Малко трудна тема...за болестта - РАК!!!

• 912 932
  • 3 925
  •   1
Отговори
# 3 135
Не се притеснявай, ще те одобрят за ПЕТ скенер. Стискам палци всичко да е наред!

# 3 136
Аз също съм напълно съгласна с Марго 67,баща ми беше в Бургас, държат с е с тях като с пътници за ....В Бургас са отвратителни.Скенер правихме във Варна,аз лично съм доволна само от доц.Балев ,Св.Марина Варна, но той направи образната диагностика, защото в Бургас не бяха правили скенер и костна сцинтиграфия цели 3 години и беше развил метастази.Абсолютна небрежност и неглижиране.Скенерът го платихме, защото доц.Балев не работел със ЗК. А в Бургас са имали наглостта  да питат защо сме правили скенер във Варна,те в Бургас имали скенер?! Изключителни некадърници.Баща ми беше уж  доволен само от Николов, но той му намали препоръчителните таблетки ,които му удължаваха живота от 4 на 3 ,и го остави да си отиде.Отвратително некадърни,изписват само химиотерапии без никакъв индивидуален план.В чужбина отношението е различно,а в бг - са наистина като отписани.Отвратителна държава.
Лъчетерапия правихме в Бургас,аз исках да отидем във Варна,защото там линейните ускорители са по - нови,но баща ми не искаше да пътува  до там.След лъчетерапията болките бяха спрели за известен период от време.
Напълно съм съгласна ,че всичко,което правят "лекарите'' трябва да се проверява от близките,защото тях много не ги интересува.Всъщност в бг всичко е едно теглене на пари от ЗК за химиотерапии и процедури, но без много ефект.

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 16:15 от rali_12

# 3 137
Момичета, моя мъж почина в ръцете ми днес в 13.10 в болницата. Лекарите не можеха нищо повече да направят за него. Душата ми е празна!!!

# 3 138
  • София
О, мила Veilet, моите съболезнования Sad мир на душата му

# 3 139
  • София
Veilet, мила  Hug   Hug Каквото и да кажа ще звучи... кухо.
Съболезнования! Бог да го прости!
Силно се надявам, че го има "онова"... по- доброто място!  Praynig

# 3 140
  • Чикаго / София
Мила Veilet много съжалявам да прочета тази ужасна новина! Светла памет на мъжа ти! Много прегръдки от мен! Съжалявам .....Cry

# 3 141
Veilet, моите мисли са с теб...

# 3 142
Моите съболезнования.

# 3 143
Благодаря на всички за моралната подкрепа в този труден отрязък от Живота ми! Не знаете само колко е успокояващо да знае Човек, че дели мислите си с някой друг..... Благодаря ви!!!

# 3 144
Бог да отвори царството си за него!

# 3 145
    Велвет, моите съболезнования... Много ми беше мъчно за вас като четях през какво минавате...Той вече е на по-добро място и не го боли..

# 3 146
Моите съболезнования.

# 3 147
  • Варна
Прегръдки и от мен. SadНищо не може да запълни празнината. Остава ни утехата, че вече нищо не ги боли.

# 3 148
  • Другата България
Съболезнования и от мен. ...

# 3 149
veilet, съболезнования, с баща ми бяха с еднакъв вид рак и в почти еднакъв стадий.Поне вече не ги боли.Прегръдки от мен!

Общи условия

Активация на акаунт