Малко трудна тема...за болестта - РАК!!!

• 920 167
  • 3 925
  •   1
Отговори
# 3 540
  • София
Моите съболезнования, Little_Angel, много е мъчно. В понеделник ставам и ми е странно, че нещо пропускам и се сещам, че всъщност не се обаждам на мама, за да я чуя.

# 3 541
И моят татко си отиде,след няколко много мъчителни дни.За съжаление, почти всичко, от което се опасявах, му се случи. Викахме линейка, не дойдоха. Никаква помощ, от никъде

# 3 542
  • София
О, скитниче, моите най-искрени съболезнования. Disappointed Relieved

# 3 543
  • Бургас
Съболезнования Скитниче Cry

# 3 544
Съболезнования на всички момичета, претърпели тежки загуби...

# 3 545
  • Другата България
И от мен съболезнования! Hug

# 3 546
  • Враца
Съболезнования, момичета. Disappointed
Мир и светлина за близките ви.

# 3 547
  • София
Много лоши новини от началото на годината... Съболезнования за загубите ви, момичета! Вашите любими хора нищо не ги боли и не страдат вече!

# 3 548
Милата ми баба и тя много се мъчи и я боли.Даваме и Оксикодон за болките,но те имат действие около 8 часа и след това пак започва да я боли......Докога ще се мъчи така незная.По половин шише с вода изпива със сламка.Не може да става....Няма сили.Под въздействието на лекарствата спи през по-голямата част от денонощието....Моля се да свършат мъките и да няма болка.....Обичам я Heartpulse

# 3 549
Здравейте,

Пиша тук, защото опциите за намиране на информация, с които разполагам, са ограничени, и силно се надявам, че някоя от вас може да помогне по темата! Накратко - мой познат (англичанин, живее в Англия - пояснявам, тъй като не се касае за лечение в Бг), е диагностициран с изключително рядка форма на рак, наречена саркоматоидна карцинома (sarcomatoid carcinoma) на кожата - мисля, че по-скоро се среща като карциносаркома. Много искам да му помогна с информация, тъй като малцина имат точно неговата болест и лечението е много трудно, а прогнозите обикновено - фатални. Моля ви, който е чувал за подобна форма на рака и къде/ как може да бъде третирана, също и към какви източници на информация може да се обърнем, пишете!

Благодаря ви предварително!

# 3 550
  • Варна
На ядрения резонанс пише T2bN1 това втори стадий ли е?

# 3 551
Да. На кой орган е?

# 3 552
  • Варна
Шийката на матката.

# 3 553
Моето  мнение е да се оперираш веднага. Махай си всичко, ако няма да раждаш.

# 3 554
Не тя е болната....
Беладона N1 означава, че има ракови клетки в най-близките лимфни възли.

Общи условия

Активация на акаунт