4-та тема на чакащите

• 115 563
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 195
  • Някъде в България
Аз си мисля, че освен лакомства и една играчка няма да е излишна. Дано това да е вашият син! Hug

# 196
Благодаря за отговорите! Дано това да е детето ни! Успехи на всички в този полезен форум!

# 197
Момичета,помагайте,моля ви! Hug
След почти две годишно чакане днес получихме заветното писмо.В паника съм,в понеделник ни викат.Моля ви,кажете същият ден ли ще видим детето,какво да занеса,ще се харесаме ли???
Всеки отговор ще ми е голяма подкрепа Hug
Извинете ме за несвързаното писане,но и в момента сълзите ми текат и още не зная дали наистина и на нас се случи Embarassed

# 198
  • у дома
Случило се е мила  Hug
Дано това е Вашето детенце  Praynig
Ние още същият ден отидохме в дома.Обади се в РДСП то и питай как практикуват,за да не го мислиш до понеделник.
Ако имаш още въпроси,питай,ще помагаме.

# 199
Благодаря за бързия отговор HugВ петък ще се чуем пак със социалната работничка,тогава ще я разпитам по-подробно Winkче днес бях захапала буквара  Blush
Те въпросите са ми много,но нека мине понеделник,дано се успокоя тогава Praynig

# 200
Спойно спойно както казва един господин на покрива и на средна възраст!Дано много се гушкате и малко се обаждате на социалните  но тук може да питаш за каквото ти е нужно Hug Hug Hug

# 201
elgedel, нормално е да сте в паника! Първо ще отидете в РДСП от където са Ви изпратили писмото и ще Ви прочетат соц. доклад за детето след това соц.работничка ще Ви заведе в дома да видете детето.При нас беше така.На нас когато ни се обадиха по GSM,че сме удобрени за нашата принцеса разбрах, че тя е нашето детенце.Пожелавам ти това да е твоето дете !Ще ти стискам палци newsm10 newsm10 newsm10

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 21:02 от mima74

# 202
  • Някъде в България
elgedel , когато слушаш доклада обърни внимание на това дали има отказ от биологичните родители. Слушай какво му е здравословното състояние и има ли някакви отклонения от нормите на ръст, тегло, поставеност на очите. Едва ли ще ти кажат нещо за биото, но можеш да се направиш на луда и да попиташ за възрастта на майката и как и колко е родено детето. Това може да ти е отправна точка след години. Желая ти това да е твоята рожбичка и много, много да се обичате! Hug Hug Hug

# 203
Благодаря на всички,които ми писаха Hug Hug Hug
След срещата ще ви пиша как е минало Peace
Благодаря ви че ви има Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 204
Моля ви,ако някой знае нещо за дома във Ветрен обл.Пазарджик да ми пише.

# 205
elgedel, аз си мисля,че всички домове са еднакви.Важното е персонала да е добър.На нашта девойка дома беше добър е не е хотел пет звезди,но психоложката е  добра и много се занимава с децата.Още веднъж ти желая касмет в понеделник! newsm10 newsm10 newsm10

# 206
и ние сме от 4акащите Simple Smile
записвам се за да мога да следя темата.

# 207
ето ме пак, докато се записах за да следя темата, и днес  ни се обадиха за дете......в 6ок съм.....ревах вече, от изненадата е....... толкова бързо никои не о4аква6е........ срещата ни е определена след седмица...... мом4е на 1 година....... моля се това да е на6ето дете, как 6те изкарам до срещата незнам........ луда работа, ама луда Crazy

# 208
  • у дома
kokonito,дано това е Вашето детенце Praynig
И дано още много от чакащите се похвалят  Hug

# 209
Elgedel,Kokonito успех на срещите и от мен!  bouquetОчаквам хубави новини и стискам палци да сте се намерили с вашите дечица! newsm10  love001

Общи условия

Активация на акаунт