4-та тема на чакащите

• 115 547
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 180
  • на път
Хайдее, делото ни мина ! Сега ще почакаме още малко и сме си у нас.
Делото мина нормално и кратко за 15 минути без увъртане и излишни въпроси.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Всичко най-прекрасно!!!

# 181
Присъединявам се към чакащите! Получихме разрешително през лятото. Много ли ще чакаме, малко ли...Изпитвам страх нещо да не се обърка...Писмата от регионалните дирекции са малко...Вписаха ли ни? Какъв е бил доклада...Не знаех, че мога да го прочета. Социалната го писа 7месеца! Shocked Мисля, че срока е три месеца. Но това е вече назад. Сега ще чакаме щъркела да дойде и при нас.

# 182
  • у дома
Щъркел,добре дошла и бързо чакане  Hug
Чакането зависи и от изискванията.
Как 7 мес.,до 3мес.трябва да се изготви.
Пожелавам ти много скоро щъркела да кацне.
А и Коледа идва,а с нея и чудесата.

# 183
Докато чакате се заровете в работа и не мислете  за времето . Така минава по-бързо  и хоп изведнъж писмо за детенце . Успех от нас  !

# 184
Щъркел,бързо чакане и от нас!Успех и скорошна добра вест!  newsm10 Skrejkoo скорошно прибиране у дома на вас и мнооого хубави емоции! newsm51

# 185
бързо чакане и от мен Peace Hug

# 186
Здравейте и от мен!
И аз се присъединявам към чакащите!
От доста време се чудя какви писма пращат,когато трябва да се види някое малко слънчице?
А от всякъде ли трябва да получа писма,че сме вписани в регистъра или това не е задължително?
Или просто да си стоя и да чакам телефонно обаждане?
Тепърва навлизам в тоя свят и всякаш всеки ден е в очакване на някаква новина от някъде.

# 187
И аз де се похваля от 10 дена си имаме радост 3год.девойка   newsm44 newsm44 newsm44 На всички чакащи пожелавам много касмет и да не се отчйват. Ние чакахме 2год

# 188
И аз де се похваля от 10 дена си имаме радост 3год.девойка   newsm44 newsm44 newsm44 На всички чакащи пожелавам много касмет и да не се отчйват. Ние чакахме 2год

Честито!  bouquet

# 189
  • София
Честито mima74, много щастие с малката госпожица! Hug

# 190
Честито и от мен! Наслаждавайте се на щастието си!!!

# 191
 Честито на всички нови майчици! А на чакащите stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girlскоро да идват!

# 192
 Благодаря на всички които ме поздравиха за голямата радост която си имаме у дома!На чакащите  да не се отчайват! Всички ще получат дългоочакваното писмо.Търпение и само търпение  newsm10 newsm10 newsm10

# 193
Обадиха ни се по телефона за момче на 5 години!!! Какво да носим? Много сме развълнувани...  Crazy  #Crazy
Всякакви съвети са добре дошли!

# 194
  • у дома
 dorlia,дано това е Вашето дете  Praynig
За голямо дете не знам,каквото и да му занесете няма да е лично за него.Според мен плодове,соленки,нещо от сорта.
Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт