4-та тема на чакащите

• 115 486
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 165
Успех,Ralala  и дано по-бързо да сте заедно.Много ми се иска в такива ситуации времето да можеше да лети, но уви...

# 166
Благодаря, Сарая!
Колкото до осиновяването на по-голямо детенце - съгласна съм с всичко казано по-горе. Човек трябва наистина много внимателно да помисли ще има ли сили, търпение, нагласа ит.н. да се справи с последиците от институцията. Да си прецени възможностите. Нека не отчайваме обаче хората, които са решили да изчакат за по-малко дете. Рисковано е, но понякога става в рамките на 2 години - въпрос на късмет. Може и година и нещо. Важно е какво се посочва за произхода - ако не искаш да е от ромски произход, дали означава това, че не искаш и да е от смесен? Т.е. баща ром, майка българка примерно? Трябва да се знае, че ако посочиш изрично само български произход, тогава не ти предлагат тези със смесен... А май не би трябвало да ти предлагат и тези с баща "неизвестен", както всъщност са повечето деца. Тъй че това трябва да се обмисли внимателно при попълването на документите.

# 167
Здравейте,

Много се извинявам за нахлуването, но искам да споделя нещо с вас, което ме разплака преди малко и ми се струва, че ще го оцените...http://vbox7.com/play:4b8a580a
  bouquet

# 168
Silvermist, Hug мен също ме разплака.Благодаря ти! smile3518

# 169
  • на път
  bouquet аз го гледах на живо ...

# 170
Пак съм аз но чак сега четох темата че вече имате дата.Честито!За съдийския състав си оцелила 6ца от тотото.По времето когато ходихме на свиждания в ДМСГ-то бяхме около 10 ако не и повече кандидати а с 3 от семействата ръка за ръка от началото та тези които бяха при първи състав в рамките на 3 седмици приключи съдебната прцедура от първа среща до приключване на делото.Делата им бяха протекли в рамките на 10на минути.При нас 1час на шиш добре на мушката беше адвоката от Изгрев и нашата социална Mr. GreenЧакам с нетърпение да пишеш за да се похвалиш!

# 171
 Embarassed написаното се отнася до RALALA Embarassed

# 172
Embarassed написаното се отнася до RALALA Embarassed

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
това е  за вас   благодаря  ви  че бяхте  със мен  във трудни  моменти !
отписвам  се !
искам  да  кажа  на  хората, които сега започват    ХОРА ОТВОРЕТЕ ДУШИТЕ  СИ!
ОСНОВИХ РОМЧЕ И  ТО  МЕ  ПРАВИ  НЕВЕРОЯТНО ЩТАСЛИВА ЖЕНА !

# 173
  • София
Честито, Даниела, да сте живи и здрави и само радост да има в живота ви   bouquet

# 174
Честито Hug нека ви се случват само хубави неща от тук на сетне Hug

# 175
  • у дома
ЧЕСТИТО!
Все така да сте щастливи,обичащи се и много здрави!
 Hug Hug Hug

# 176
  • на път

искам  да  кажа  на  хората, които сега започват    ХОРА ОТВОРЕТЕ ДУШИТЕ  СИ!

daniela  Hug   bouquet
не се съмнявам, че сте щастливи  Grinning Щастието няма произход и цвят  Wink

# 177
Хайдее, делото ни мина ! Сега ще почакаме още малко и сме си у нас.
Делото мина нормално и кратко за 15 минути без увъртане и излишни въпроси.

# 178
Честито, майче!  bouquet  bouquet  bouquet
Да сте живи и здрави и да отгледате внуци и правнуци   bigdance2

# 179
И от мен - ЧЕСТИТО!
Да растат весели, палави и ЗДРАВИ!

Общи условия

Активация на акаунт