4-та тема на чакащите

• 115 535
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна/UK
Melinda_gb, честита радост! Hug

# 496
  • София и там където не се пуши
Честито мамо Мели, да сте живи и здрави и много много късмет в съвместния ви живот.

Сгъваемото креватче е нещо много удобно. Второто ми дете изкара над две години в такова, защото беше по-дребничко, но беше метър и 20 май размерът му, ако не и метър и десет,  сега май има и леко по-големи. Горното ниво, вече няма да ти е необходимо.

# 497
  • Някъде в България
Честито Мелинда! Ние имаме и двете креватчета. Сгъваемото е много удобно и достатъчно дълбоко. Не ти трябва второто ниво. Докато бебето е малко можеш да надигнеш под матрачето с някое одеало, но после/към годинката/ бързо ще го махнеш Grinning Моята дъщеря скочи от дървеното на година и месец, но това определено и се опря Grinning Да сте здрави и много щастливи! Hug

# 498
Мелинда, честито и от мен. И нашето момче беше на 5 месеца и половина когато дойде у дома. Ползваме сгъваемо легло.Второто ниво го ползвах докато стана на 8,5- 9 месеца защото не можеше сам да сяда от легнало положение.Така че дали ще използваш нивото зависи от детето. Аз лично съм много доволна от това легло, удобно е за пренасяне и за малки пространства.

# 499
Мелинда, честито, мамче   bouquet  bouquet  bouquet
за леглата сме забравили отдавна... ако ти е здрав гърбът да се навеждаш, не ти трябва високото ниво за няколко месеца най-много, после става опасно.
Гледайте се и се обичайте!

# 500
  • София
Честито, мамо Мелинда! Simple Smile Да сте здрави и само щастие да има в дома ви! Hug

По въпроса с леглото - имаме и двете легла, едното - дървеното, е в спалнята при нас, то е на две нива, а в момента сме махнали чекмеджето отдолу и сложихме най-ниско рамката и матрака, защото се катери много и веднъж дори падна. А сгъваемото го използваме най-вече при пътуване, много е удобно, защото така детето си има винаги познато, негово място за лягане. Горни нива не сме ползвали.

# 501
Здравейте много съм щастлива че  мога и аз да се похваля  ще ставам мама на момченце.Днеска го видяхме и на мига подадохме документи за осиновяване с таткото сме на седмото небе  newsm44 newsm44 newsm44 сега ще чакаме да ни насрочът дата за дело .

# 502
  • Варна/UK
милото 81, усеща се, че преливаш от щастие Grinning
Честито!!! Hug

# 503
  • София и там където не се пуши
милото 81, честито и пожелавам по-бързо насрочване на делото.

# 504
luska,Dorothy мерси много.Наистина  преливам от щастие сън не ме лови емоцията е голяма когато си го чакъл толкова дълго време.А той е един голям сладур само на три месеца е а тежи 6500 с едни хубави буски  Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 06:06 от милото 81

# 505
Честито и от мене, Милото!   bouquet Наистина струи щастие от думите ти...  Grinning  Пожелавам ви бързо и успешно чакане на малкия сладур и много щастие след това! Сега ви предстоят вълнуващи подготовки...

# 506
  • Плевен
Милото честито и от мен!
Дано малкото момченце ви прави все така щастливи! Нацелувай бузите и от нас!

# 507
  • у дома
Честито МАМО!
Много здраве и щастие!

# 508
  • на път
Честити дечковци мили мами   bouquet
Много радости, усмивки и щастие!!!!

# 509
И от мене честито   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт