Хайд парк 5

• 70 946
  • 1 628
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Някъде в България
Ние пък си имаме баба на долния етаж и вече два пъти се изхитрявам да смъкна малката за половин час под някакъв претекст Embarassed, но ми е все притеснено... Представям си как ми звънят на звънеца и как ще изляза newsm78  А иначе вечер, бре няма умора тва дете ooooh! Аз се размазвам преди нея.

# 1 561
  • София
по повод размазването преди детето... онзи ден ситната става от сън и аз я питам - има ли целувка за мен? А тя ми отговаря - имаше, но аз ти я дадох докато спеше  Mr. Green

ПП Аз уж у приспивам, но обикновено заспивам преди нея, непосредствено след брат й, който като помирише възглавницата и е откъртил  Peace

# 1 562
Аз почти отбих Пръдльо и другия месец ще го изненадам като го преместя при брат му в детската. Писна ми баща му от едната страна да ме свива, той от другата, щото леглото му е допряно до моето. Само дето брат му не го ще, не искам да си делят стаята.

МъжО приспива дребния снощи, мисля вече да оставя тази дейност на него. Аз го правих година и четири месеца, стига ми толкова.

# 1 563
  • Варна/UK
Наздраве, дружина cheers Дребният е в леглото, а аз си гледам кефа сега Grinning Като го няма мъжа ми, поне да си пийна за негово здраве.

# 1 564
  • Вън от пространство и време
Ми наздраве и от мен. И аз съм сама с дечинята. Нашият татко каза че е на авария и засега е хартисал. Иван час по час го проверява по телефона, явно по-малко доверие от мен му има.  Mr. Green

Аз обаче още не съм въдворила диванетета. Оставих ги да прибират в стаята си, но от 5 минути много подозрителна тишина е настанала, без никакви декларации един към друг кой какво трябва да прибира, т. е. май се гледа телевизия, та ще трябва да ида да проконтролирам какво става.

# 1 565
kristti, пращам ти го барабар с домашната му наденица, ракията и виното Joy Гледа деца, гледа мачове, мрънка понякога, но пък е голям чистник Simple Smile  
както често казва моя Алекс(цитира Мечо Пух):Каквото винаги съм искал.Пращай го и кажи кога да го чакам Grinning.Аз не се изказах много точно.Ние имаме дядо обаче почти не го познаваме.На моят мъж баща му и нашият шивашки цех са е един и същи вход на блок.Цеха е на 1 ет,а баща му на 5 ет.Обаче Алекс е на 5г,а той го е виждал има-няма 5 пъти,като в последните 3 г не е слизал изобщо когато ние сме там.Та затова казвам че си няма дядо.Когато някой възрастен го пита дали има дядо и баба все отговаря,че баба му(майка ми)е на небето,а дядо нямал.

# 1 566
  • Варна/UK
 kristti, е на това винаги съм се чудела newsm78 Имам приятелка и когато роди, баща и въобще не отиде да види внука си. Според него, тя била еди каква си, защото и било втори брак. Дядото не беше виждал внука си около две години, а са в един град. Сега нещата не са такива, но нищо не може да заличи пропуснатото време. Да ми е жив и здрав тати! Praynig Стискайте палци, че отивам на гинеколог към 11. Бях писала, че през януари имах розово зацапване и се оказа киста. Лекувах се и кистата изчезна, да, ама от събота пак нещо не е наред и съм с болки и кървене Close

# 1 567
стискам палци Peace.

# 1 568
  • Някъде в България
както често казва моя Алекс(цитира Мечо Пух):Каквото винаги съм искал.Пращай го и кажи кога да го чакам Grinning.Аз не се изказах много точно.Ние имаме дядо обаче почти не го познаваме.На моят мъж баща му и нашият шивашки цех са е един и същи вход на блок.Цеха е на 1 ет,а баща му на 5 ет.Обаче Алекс е на 5г,а той го е виждал има-няма 5 пъти,като в последните 3 г не е слизал изобщо когато ние сме там.Та затова казвам че си няма дядо.Когато някой възрастен го пита дали има дядо и баба все отговаря,че баба му(майка ми)е на небето,а дядо нямал.

Пък аз си мислех, че само бащата на мъжа ми не се интересува от детето ни ooooh! Даже веднъж като звънна в неподходящо време и мъжа ми му направи забележка, той каза, че забравил, че имаме дете Crossing Arms Много му бях бясна и още съм и ще съм Twisted Evil

# 1 569
  • Варна/UK
elitto, ама вие и дете ли имате? Joy Шегувам се, мила.

Нямам кисти, но пък си имам възпаление и съм на витамини засега. Ако до понеделник не се оправя ще минавам на антибиотик.

# 1 570
  • Някъде в България
elitto, ама вие и дете ли имате? Joy Шегувам се, мила.

Тц, то не е дете, а приказка, но това е друг въпрос. Ще дойде и неговия час Twisted Evil Умея да чакам и не забравяммм Naughty

Пази се бе човек! Какви са тия възпаления посред пролет! Като чуя антибиотици и се стресирам, но тук Кристи е спец. Тя скоро през какво ли не мина  ooooh! Не зная дали Дифлукана и помогна да стабилизира имунната си система newsm78

# 1 571
Пази се бе човек! Какви са тия възпаления посред пролет! Като чуя антибиотици и се стресирам, но тук Кристи е спец. Тя скоро през какво ли не мина  ooooh! Не зная дали Дифлукана и помогна да стабилизира имунната си система newsm78
ТЦ,още имам да се лекувам.Куриоза е че последно лекувах хламидии.Не можах да си обясня от къде ги хванах,при усливие че по цял ден съм с Алекс.На мъжа ми теста е отрицателен.Демек той няма а аз имам.Ако резултата беше обратен той да има,а аз не не ми се мисли какво щях да го правя.Предавало се само по полов път.Това нещо направо не мога да си обясня.От лекарства и антибиотици вече ми се обаждат бъбреци и черен дроб,та затова сега пия регенил.Да прочисти каквото може.По принцип трябва да пия още един антибиотик,обаче мисля да се кротна за месец поне,да правя нов тест и тогава ако се налага да продължавам.Много е вероятно и да сменя гинеколога.От нова година до сега колкото лекарства изпих,толкова не съм пила общо през последните 5-10 г ooooh!

# 1 572
  • София
при хламидиите е важно, с какъв тест те диагностицираха - кръвен или със секрет?

# 1 573
  • Варна/UK
Като ми каза дктора, че е от настинка и ме пита от какво може да е. Сетих се аз, че първият ден във Венеция ни валя такъв дъжд, ама ние нали сме на почивка не ни дремеше и бях мокра кокошка из улиците. Чак бельото ми беше прогизнало. Кристи, май има още за какво да си говорим с теб Wink
Дзвер, това са хламидиите не го знаех. Аз си правих преди две години тест, но само кръвен. Кой е по-надежден и точен?

# 1 574
с кръвен тест.За стара инфекция показателя ми е 13.От 0 до 9 е отрицателен.От 9 до 11 граничен.Над 11 положителен.Нова инфекция нямам
Цитонамазката ми е ПАП 2.Пише суперфициални и интермедиерни плоски клетки,ендоцервиксни епителии.Умерен брой левкоцити.Дискариоза липсва.Какво ли значи това?

Общи условия

Активация на акаунт