Хайд парк 5

• 70 945
  • 1 628
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
честно казано, вече доста съм забравиха - ние борихме хламидии преди 10 години и кусур (Боже, кога мина това време), но много добре помня, че за жени по-верен беше теста със секрет. Защо не зададеш въпрос в консултациите във форума?

Освен това сега си спомних, че при мъж ми (който прави само кръвни тестове) когато лекуваха хламидиите, след това имаше някакви месеци срок, в който се изчакваше да се нормализират нивата на IR и незнам кво си и другото - два показателя бяха - за стара и нова инфекция, и чак тогава се правеха изследванията... старост нерадост - забравила съм  Peace

# 1 576
аз питах доктора.Каза че не е нещо сериозно и като излекувам хламидиите ще ми се промени и групата в цитонамазката.Къде са тези консултации?

# 1 577
# 1 578
ок.Отивам там.После ще кажа какво са ми казали

# 1 579
  • Варна/UK
Сега се сещам, че преди година и моя приятелка си прави кръвен за хламидии и беше положителен, а на мъжа и зиро, нищо. И тя се чудеше на тая работа, ама си остана с чуденката.

# 1 580
Днес моето човече беше врабче в градинското тържество по повод седмицата на гората.Репетира от месец, но освен "думичките" ,не ми казва нищо друго.попитах го за подробности, на което получих отговор"Като каже госпожата, ще ти кажа и на теб".
Изпратих баба му.
Забравих да си взема фотоапарата.
Надявах се да успея за началото на тържеството.
Но в момента, в който тържеството започна, аз бях в съдебната зала нищейки убийство на млад човек,роден през 80те години.А мислите и сърцето ми бяха на тържеството.
Нито майка, нито професионалист.
Работата ми свърши 30 минути след като вече беше започнало тържеството.
докато преодолея разстоянието, докато купя букети за учителките, едва хванах края.
Майка ми и човечето ми нищо не ми разказаха.Поне не така, както аз исках.Но той беше прелестен в сивата си премяна на врабче.
Тъжна работа Sad

# 1 581
Светкавичка,  Hug
Ще има още много тържества! Обаче напоследък все по-често изпитвам желание да живея на село и да гледам как зреят черешите на двора...
Целувки за теб и за Бобо! Вчера Лора каза, че на следващия си рожден ден ще покани Едисикой, Едисикой и Едисикой. Мартибобо - няма, защото вече не ги познава!  Sad
Пак тъжно.

# 1 582
Светкавичке  Hug Hug Hug
колко познато... 
Докато се обърнем, пораснали врабчетата, а ние сме тичали насам-натам...

# 1 583
вчера осъзнах, че алекс догодина е първолачка. и се ужасих Cry
бебето скоро няма да го има. наслаждавам се на скоро изчезващите бебешки думи и грешки в изговора и странни словосъчетания...
уффффффффффффффф
трябва да търся хапчетата на пипи. да взема аз едно и да дам на детето.
сериозно се замислям за пак. ама нека малко да се закрепим и да започне нормален живот. миткосването свърши, аз взех окончателно решение къде ще сме. българия остава само отпускарска дестинация. ако се налага, взимам мама при мен.
май скоро ще имам работа и собствен бизнес. да видим...

днеска голям екшън. станах в 6, направих 2 торти, два вида салати, свинско филе по японски, аспержи, пълнени чушки, пълнени домати, на фурна. две перални прострях, балкония почистих. детето изкъпах, изчистих му ушите, изрязах му ноктите, сресахме косата ooooh!това винаги е много тежка задача.
в 11.30 отидохме при новата и приятелка клер, за която бях направила обяд. играхме до 13 на хвърликуче. купихме колело. роДЗАВО. в 15 приготвих кошниците и заминахме на пикник с българонемски мами и деца. в 19 се прибрахме. сложих на зверовете да ядат. малкото мате увяхна кат круша и заспа както си седеше. аз тепърва ще свалям снимки.
и НЕ, няма да кажа на каква дрога съм и откъде я купувам, намерете си ваш си дилър Mr. Green
отложих за утре готвенето на пилешка дроб сърма, както и на правенето на сладкиш и тиганици. краката ми пулсират и съм труп.
аааааааааааааааааа, забравих. и на матов направих маникюра. аз съм утре наред.

# 1 584
Мате, ей такъв колорит като тебе няма...  bouquet  bouquet

# 1 585
Нещо стана... Пусна го два пъти Joy Ама сигурно защото си два пъти колорит newsm78

Той компютърО си знае...

Момичета, колкото по-наближава времето да се прибираме в Русе, повече ме тресе. Не го вярвах newsm78 Трудно свикнах с тоя град и неговите "трудови" хора, а сега ми е тегаво. Защо ли?

# 1 586
Спокойно. И с Русе трудно ще свикнеш  Laughing

Аз пък обмислям една промяна, ама ще видим. 50:50 съм.

Мато, ти това решение за постоянно обитаване го вземаш всяка година, ще те наблюдавам Simple Smile

Светле, гушвам те, защото с друго не мога да помогна  Hug

# 1 587
  • София
Мато, ти това решение за постоянно обитаване го вземаш всяка година, ще те наблюдавам Simple Smile

държа да отбележа, че този път аз си замълчах, Кудку го каза, искам да ми се отдаде дължимото за тактичността  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 588
искам да ми се отдаде дължимото за тактичността  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 bouquet Hug

# 1 589
  • Вън от пространство и време
Светкавичке,  Hug

Откакто тръгнах на работа това ми е най-големият дерт - че нямам достатъчно време за децата. Напоследък даже си пускам по някоя скрита сълзичка в тролея докато пътувам от и за работа - докато си мисля за толкова пропуснати в бързането моменти заедно.

Синът ми изкласи първи клас, научи се да чете, да пише, а аз така и не усетих как стана. Чувствам колко му е хубаво в моментите, които отделяме само за нас си, за нашите малки "тайни" от всякакво естество и толкова съжалявам, че не могат да са по-чести и по-продължителни.

Тази седмица аз водя госпожицата на детска градина и си имаме "нашия" си един час сутрин. Време само с нея всеки ден, което отдавна не сме имали. И в тези шест часа за тази седмица осъзнах колко неща пропускам пък с нея - моето порастващо момиченце, което сякаш преоткрих.

Общи условия

Активация на акаунт