Хайд парк 5

• 70 957
  • 1 628
  •   1
Отговори
# 1 590
Господ да прости прадядо ми,  с трудолюбието и предприемчивостта си ми е дал възможност да сме непрекъснато до детето. ценя безкрайно този факт и съм много благодарна. и мама да пази, че ми е опора голяма в това начинание.

но веселбата в този и вид свърши. да, взимах решение всяка година, но вече няма как, защото ако продължим да пътуваме насам-натам, правя лоша услуга на детето, а и на нас двамата с матов. рано ни е още да ставаме пенсионери-рентиери.

поради таз причина нападам на трудовия фронт, а матов покрай мен.
живот и здраве скоро може би ще се сдобия с част от магазин за детски стоки втора употреба, а самата аз действам по отварянето на малък кетъринг. много работа е като документация и изисквания, но за момента нещата сякаш стават от самосебеси, бързо, лесно и безболезнено.
на матов му намерих 3 поръчки за оформяне на витрини, засега това му стига, докато се окопити, че и той от 4 години не е поработвал ич.
тази година в българия беше много полезна от гледна точка на реалностите. единствения ми дерт е майка ми, но като направих една бегла сметка, тя без моя помощ може да живее тук и да се издържа. това много ме тормозеше преди, защото все си мислех, че ако нещо се случи ще се наложи да си ходя, за да съм до нея.

кудку, ква промяна, я раздуй. ако ще се местите в странство, гледай да е някъде наоколо Wink

аз ептен изтрещях, впрочем.
тази сутрин след тва онова, аре няма да се фаля пак колко работа свърших от 6 насам, реших да направя генерална репетиция за събота.
канени сме на рожден ден на приятелка на алекс и смятам да си сложа клоунския  костюм, та да радвам децата.
 качих кашона от мазето, облякох се и отидох да ги будя. усмивката на алекс със събуждането беше направо размазваща.

показах и се в този си вид http://images23.snimka.bg/005158742.jpg?r=0
не случи горкото дете на родителка...рано сутринта е още, а аз не съм наред с главата Joy тя от бебе не ме е виждала с този костюм и сега много се впечатли.

днес имам и една друга задача. трябва да намеря някоя много едра мравка в парка, защото това иска клер, приятелката на алекс като подарък. жива мраФка в буркан, щяла да я кръсти кико. ще взема и по нета да поровя откъде мога да купя подобен добитък...

в събота пък преди обед сме на кастинг и на шоу на рено. с матов щото сме дърти авантаджии веднага надушихме далаверата. има купонче за една чашка за кафе, един донът и кафе. безплатно. ми там сме, естествено...
а кастингът е от един приятел подарък, да видим дали ще харесат алекс или матов да играят подвижен храст.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 11:15 от matakosmata

# 1 591
... живот и здраве скоро може би ще се сдобия с част от магазин за детски стоки втора употреба ...

... да видим дали ще харесат алекс или матов да играят подвижен храст.

ей, чудна идея, стискам палци да успее начинанието!, пожелавам аз като един отявлен фен на секънд хенд магазините. ние от време на време ходим на лов за съкровища и вече имам достойна колекция трофеи Simple Smile имам предвид най-вече кукли и други играчки Simple Smile ще си събера улова в албум за илюстрация ...
в днешно време в потребителските общества децата са презадоволени и след израстването на всяко остават купища практически неизползвани играчки, които някак е по-честно да имат втори шанс Simple Smile
при нас тия магазини освен дрехите, имат секции със домакински потреби и всякакви дреболии (като например маркови, но лентови фотоапарати Simple Smile ), играчки, спортни стоки, дори мебели. та един добре зареден магазин втора употреба е като етнографски музей. за мен удоволствието обаче е клиентът сам да си открива съкровищата, не да са му уврени в очите, това му е чарът на тоз тип пазаруване и зяпането по някакви доста ретро неща понякога, които чак предизвикват усмивка ...

ще гледаме май скоро Алекс по рекламите, май, натакова мирише работата, с таз хубост, пу-пу Simple Smile

# 1 592
oхххххх, аз също съм пцилютен фен на втората употреба. страхотен вехтошар съм. то е емоция без край това бе. точно като на откривателски набег. пък как обичам битацитееееееееее. умрем направо. сега тука почват при нас нон стоп. и аз естествено пълня цялото мазе с разни неща, дето после се чудя какво да правя, ама има сред тях и истински съкровища. и аз ще направя албум, да се фаля.

кастингът е на 14, а не утре и другиден, както мислих. ама нали съм чукча...в неделя е реното, за чашката отиваме. авантица да има...

# 1 593
Момичета само да споделя-майка ми отново вижда след трансплантация на роговица по спешност в Болница Токуда.Имаше язва на роговицата на окото а с другото не вижда от години след отлепване на ретината.Казаха че има и автоимунитет,тоест окото само стапя роговицата.Във Варна пробваха автокератопластика,ама нищо.Благодаря на бог за шанса за операция в Токуда и че се намери донорски материал.Дано всичко бъде наред!Аз съм щастлива и благодарна на бог и лекарите в Токуда! Praynig smile3525 newsm62 smile3521Не е реклама!

# 1 594
Pashokito, радвам се за вас, прегърни майка си!  bouquet

# 1 595
  • Варна/UK
pashokito, чудесна новина!!! Здраве на всички желая! Hug

Вчера бях на представление от Народен театър"Иван Вазов" с главен герой - Алекс. Лелееее, изкара ме извън нерви и ми идеше да го смеля от бой. Не ще да яде зеленчуци и това е. Откакто се разболя, стана още по-капризен, а в момента има нужда от здравословна храна, заради лекото увеличение на черния му дроб. Гледам да яде задушено, варено и т.н. За обяд направих ориз(той го обича много) и сложих малко моркови и грах(10 зрънца грах и един морков) КАто се закучи, че било гадно и отказа да яде. Сложих и сиренце, че обича и сирене, ама не помогна. Исках да хапне поне малко, че да му дам лекарствата и  десерта. Стоя един час на масата и заяви, че ще легне гладен, но тая гадост няма да я яде. И като реши, че ще плаче за баща си, малеееее:"Тати, защо ме изостави с нея, защо си тръгна, о мой татиииии, писна ми от нея, татииии..." Оставих го да си реве и си легна гладен. Каза ми, че му е писнало от мен и се махал завинаги и щял да прави каквото си иска. Бях като бомба, но си стърпях нервите и го игнорирах. Вечерта направих печено пиле и за гарнитура ориза от обяд. Каза, че няма да вечеря и го оставих да прави каквото си иска. Към 8 му огладня гъзягата и реши, че ще яде, че дори изяде две лъжички ориз и зеленчук.  Насила не става, с добро не става, а точно сега има нужда от зеленчуци и плодове най-много, ама не мога да направя нищо. Капризна работа и това е. Май ще стои гладен, аз вече нямам нерви за това. smile3511

# 1 596
  • Вън от пространство и време
Люска, в тая същата роля "Искам татеееееее!" като стане напечено и него го няма и моята госпожица я играе всеотдайно. Много е добра, само дето не е случила на трогваща се майка.  Simple Smile

Заяденето на плодове и зеленчуци на нас ни помогна гледането на "Мързел град" по едно врене. Успявах да им ги пробутам като "спортни бонбони". Сега всичко е я пазарлък, ако има за какво да се спазаряваме, я дъъъъълги обяснения за ползата от витамините. Кога както дойде. А понякога умората ми надделява и се отказвам за момента. На следващия ден пак отначало....
Опитай поне сокове пресни да му изцеждаш редовно от каквото обича.  Hug

Пашокито, много се радвам за вас.  Hug

# 1 597
  • Варна/UK
Форест Гъмп, всеки ден си правя фрешове, че това ми е закуската, а и да му давам пример Joy На месец един път, ако пие е добре. И аз като теб не съм се трогнала и той се нерви още повече, че няма публика. Сега готвя мусака и съм направила кремче, че да го мотивирам hahaha Няма мусака - няма кремче. Ще взема да изтегля тоя "Мързел град" и ще видим. Благодаря ти! Hug

# 1 598
аз купих сокоизстисквачка, бъш по този повод, плодовете. зеленчуци ядат, ама плодове-йок. та, взех една космическа, последна мода, скъпа и прескъпа. ядец...
викам си такали............вие на мен ще ми се отваряте. и бащата и дъщерята. аз съм по-хитра от вас. бам, формички и сокът се прави в тях с желатин, после обръщам и ядат, тяхната кожа злояда.

хайде алкес малка, ама дъртият вампирин и той клинчи. сокът бил гаден, щото имал пяна. горчал му бил...
сега ядат рибки, прасета и патета от плодов сок с добавка на желатин. да им дойде акъла в главата. та същото може и със пюрирани зеленчуци, луска. ако пак се пени, подслаждай или с мед или със стевия.
не му се давай на малката гад.

# 1 599
  • Варна/UK
Хич няма му се давам Twisted Evil Той ще ми казва, какво било гадост и, че му писнало от мен. Сега съм му дала в една чиния ябълка, банан и бисквити. Яде, ама с такава погнуса. Мъж ми е същия и той. Плод да не види... Ама похапна, докато беше тук, че да види малкия как тати прави мускули Joy Ще взема да опитам и аз с тия формички и да му казвам, че е сладолед, докато още не се е изтарикатил. Мъж ми беше донесъл от щатите някакви ядки и в тях имаше и нещо като сушен грах и царевица. Дребният ядеше, че пушек се вдигаше, щото мислеше, че са бонбони.

# 1 600
pashokito,много се радвам за вас.

luska  spoko

Мама Мишка,оставям ти тел на лични.Търсих те обаче ми казва че временно няма достъп до номера ти.

# 1 601
  • Западен парк
Ние в къщи пък водим точно обратната война - да спира от време на време да яде. Точно в този момент се мъча да си опазя мезето на биричката от него, щото той омете своята чиния и сега налита на мезенцето ми!
Искам да споделя с вас - точно преди две години на днешния ден се запознахме с Боян. Имам чувството, че преди два месеца е дошъл в къщи.На вас също ли ви лети толкова бързо времето? Това на бързия напредък на синчето ли се дължи или аз имам пропуски в паметта? И понеже му измислихме ние името, решихме и днес да му е кръщенето. Очаквам до довечера и снимките от фотографа да ви ги пусна.

# 1 602
  • Варна/UK
Честит ви двоен празник!  bouquet Ще гледаме снимките с интерес.

И ние сме с Алекс заедно от две години и два месеца. Времето за мен си отлетя и сякаш ще е така и занапред. Кога беше едно смешно пате и едва ходеше, а сега вече ми отговаря Simple Smile Понякога да ви кажа честно, че с малко носталгия се връщам назад във времето, когато разполагах с времето си... Онази вечер говорих с приятелки за това, че има голяма доза егоизъм в мен все още. Просто доста време живяхме без дете. Не звучи добре това което мисля и споделям, ама човек съм. Не съжалявам нито за миг за моите решения. В други моменти имам усещане, че ми се губят годините от времето преди детето и сякаш всички спомени са с него само. Въпрос на настроение и факсове в главата ми Simple Smile

# 1 603
  • Вън от пространство и време
...Понякога да ви кажа честно, че с малко носталгия се връщам назад във времето, когато разполагах с времето си... Онази вечер говорих с приятелки за това, че има голяма доза егоизъм в мен все още. Просто доста време живяхме без дете. Не звучи добре това което мисля и споделям, ама човек съм...

И аз се чувствам така понякога. Нормално е, хора сме. А като изляза някъде час по час звъня у дома да видя как се оправят.  Hug Hug Hug

Честит празник на всички празнуващи посрещането на щъркела тия дни!   bouquet
А и нашият щъркелов ден е на 11 април, демек след два дена. 6 години се изнизаха като сън. Онова мъничко крехко човече, дето ме беше страх да го пипна за да го преоблека, вече стига до гърдите ми, пише и чете, днес си почисти стаята с прахосмукачка... Тогава се изпружваше от шаш и уплаха като го гушках, а може би наближава времето, когато пак няма да ми дава да го стискам и мачкам, ще предпочита някоя друга да го прави... Wink Живот....

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 21:19 от Форест Гъмп

# 1 604
  • Варна/UK
Форест Гъмп, ще предпочита я, ако вече не го и прави Wink
 Дребният тръгва утре на градина newsm68 Стегнала съм му раничката още от вчера, пък и той няма търпение да тръгва, че Джелял щял да му вземел Ивена. Джелял е съперника, а Ивена - снахата Grinning Онзи ден ми каза, че Ивена щяла да дойде в нас и да спели в неговата стая, като посочи нашето легло, а бебето им щяло да спи в неговото легло(в кошарката) Отсега ме натириха от стаята ми и май ще се местим в хола с мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт