Хайд парк 5

• 70 947
  • 1 628
  •   1
Отговори
# 1 605
ха добро ви утро.
днеска станах в 5.15
мъж ми каза да отида да се прегледам, шото изкукуригвам.
предложи ми да не лягам въобще, по практично щяло да бъде.

вчера бяхме на детски рожден ден. 20 тичащи, сополиви, напикани и наакани деца от 2 до 7 години Sick плюс майки от всякакви нации, но най-много бразилки. много готина нация са.
немските бащи тихо си пееха биричката край грила, моят беше бебиситер и наблюдател и пазител, аз първо спасих домакинята от фиаско, тъй като беше забравила да купи майонеза и аз и спретнах една. веднага бях обаявена за кулинарен гении.
после седнах и се наплюсках като свиня с говежди стек и фешуада. това е една манджа от черен боб и свински крака Mr. Green
за капак изядох огромно парче торта с ягоди и обилно полях с безалкохолна кайпириня. грух.
6 часа рожден ден...направо бях труп после.
детето се забавляваше страхотно, а и имаше едно нещастно, клето куче, чиуауа, дето му взеха душата талибаните. как оцеля, не знам.
6 часа крясъци и тупуркане, направо ад. къщата е на 3 етажа, като детската е най-горе. през 10 минути цялата банда се качваше горе, после се пързаляха по стълбите надолу.

# 1 606
  • Варна/UK
Мата, при теб нема празно. От къде намираш тая енергия? Радвам ти се и даже ти завиждам малко Hug Пък за майото не се и съмнявам, че си ги шашнала. Докато живях в ЮАР и аз им показах на какво сме способни и ме гледаха така Shocked Една съседка си беше забравила ключа за колата вътре и не можеше да си отвори колата. Вайкаше се около час и се чудеше на кой да се обади. Аз веднага с подръчни средства и отворих врата. Беше оставила прозореца малко отворен, та аз успях през него да вкарам въженце и да и отключа врата.

# 1 607
хехе, дрогата, луске, дрогата...
ха, впрочем таткото на детето вчера, рожденничката, е полицай. и то от дрогендецената. много сладък и прави страхотни стекове Mr. Green
луске, не знам откъде намирам енергията, но е факт, че я има и съм ужасно щастлива, защото от няколко години съм страшен дроб и ме мързеше да гледам. е, вършех си домакинските задължения, ама...мъж ми и детето гледаше основно и вкъщи беше хаотично и понякога мърляво.
дано съм повече време в това състояние, защото дори и вечер да съм трупясала, се чувствам много добре и върша куп работа, а от депресията и следа няма. преди не ми се ходеше никъде, сега не се спираме вкъщи. за детето е много добре, за мен естествено също. дай Боже всекиму.

на мен тук отдавна са ми фенове. особено откакто оправих преди 20 години един телефон на приятелка и смених бушон. щяха паметник да ми вдигат Joyнечувано нещо беше това и бяха страшно впечатлени. та разбирам и ти на каква почит си била.

# 1 608
Luska ,Мате  smile3501Ама ние българките всичко умеем и винаги изглеждаме добре! Joy smile3521 newsm10

# 1 609
  • София
да видим, дали ще имам време да публикувам... така - грах давам на кремсупа - купувам готова мешаница от зеленчуци, сварявам, слагам домат и фиде /това е задължително за всяка супа, иначе гадчетата не ядат/, пасирам и застройвам с желтък и мляко, после кротончета и ядат, иначе грах... абсурд. Щастлива съм, че на всяко ядене ядат салата - домати и краставици, много дебело обелени и потопени във вода преди това /мисля си, че това ще извлече нитратите, поне се надявам се/, царевица ядат варена - купувам кочани и варя, изяждат си ушите, като не намеря кочани купувам консерви. За плодовете - спрях да нарувам, просто обелвам и слагам резанчета на масата, за час - два изчезват /не е кучето, да не си помисли някой/, докато нарувах, колко са полезни, никой не ги ядеше  Peace.

Успях  Joy. Днес са ме побъркали, че духа страшен вятър и излезнахме само за половин час, направо не ги трая вече, ще ги убивам, отивам да ги слагам да спят  Peace

# 1 610
  • Вън от пространство и време
Минавам само да кажа на Мата, че тиганиците имаха невероятен успех на закуска. Направих доза и половина и направо не стигнаха.

Моите съм ги изгонила в парка, а аз съм се заровила в прибиране на зимни дрехи и обувки. Дано успея и някой джам да направя по прозрачен докато ги няма.

# 1 611
  • Варна/UK
Малеее, като чета какви сме изобретателни тук - да вземем и да патентоваме нашите мешаници Joy
Дребният е като куче обучено за наркотици... Подушва всичко което не обича, ако ще и да е пасирано, скрито и какво ли не. Салата не е опитвал даже. Не знае какво е домат или краставица. Ни зеле, ни шопска, ни снежанка, ни руска. Ако бяхме двамата щеше и салати да яде, че аз си правя постоянно, ама дядо му като извади мезетата вечер, шансове нямам.
Такъв мързел ме е налегнал, а колко работа ме чака. Само утре да тръгне на градина малкия и се мятам, че има и да уча за изпити. И аз смятам да нареждам дрехите, че да видя кое става и кое не става на дребния. Пак ще се харчат пари за дрехи и обувки, ама няма как.

# 1 612
вчера вече споделих с г-жа Монк,сега ще кажа официално вече сме без папагал.На моят мъж не му издържаха нервите и го пусна на разходка.

# 1 613
  • Варна/UK
kristti, да се радвам за теб или да те гушкам? Hug Има ли вероятност да се върне?

# 1 614
о, на мен ми е мъчно за този папагал. много го харесвах от разказите ти. честно, ако бях по-наблизо, щях да се кандидатирам да го осиновявам ...
дано им разкаже играта на кварталните котки!!!!

# 1 615
кристти, добитъкът беше определено гад. дано му е добре на свобода, пък макар и да загине някой ден геройски в лапите на някоя улична котка.

много мисля и премислям за домашно животно. много. ако е на мен, утре взимам, но за мен взимането е все едно го раждам Wink до гроб остава добичето мое. затова и не се поддавам на пориви, колкото и да ми се ще. алекс реве за куче. или кон Twisted Evil
бяхме стигнали до консенсус пак да вземем охлюв и да го кръстим този път аманда, но нещо все по-изкристализира идеята за куче.
предлагах моркса свиня, нещо не е фен. порчетата много се движат, а и трябва мрежа да сложим на балкониен, токувиж я прегризали и отишли в съседите, а това определено ще ми докара мнооооооооого ядове.
за жалост не можем да вземем куче от приют, защото искат копие от договора за наем, а в него изрично пише, че домашни животни са забранени. не че всеки втори няма в сградата, ама е забранено и от приюта с такъв договор добиче не дават...

гробът на отто е още в сандъчето със здравеца, онзи ден сложихме едно глухарче на него и си спомнихме с добро за охлювската му душа, която е при дядо петко на небето.
днеска четох едни неща, та поревах...http://www.vchera.bg/detstvo-bez-sylzi-negodna-stoka-siropitalis … te-dom-izostaven/ и гледах преди това едни филмчета, та и за татко си поревах  Cry
домочадието е на пързалката, та си позволих тоз лукс.

сега ще правя сладкиш с рабабер, после ще докладвам как е станал, паралелно си правя педикюр и подхранващи маски на ръце и крака, мия прозорци и чистя основно банята. там имам един стелаж, който побира 123459862547495 неща. сортирам го. определено развивам мазохистични навици Mr. Green

# 1 616
  • София
    Мате, напиши си хапчетата на лични!  Praynig  Mr. Green

# 1 617
kristti, да се радвам за теб или да те гушкам? Hug Има ли вероятност да се върне?
щом до сега не се е върнал няма вероятност вече.Чашата преля след забележка от съседите долу.Преди това се оплакваха и тези до нас.Вчера беше малък ужас щом успя да изнерви и мъжа ми,а основно той му беше фен.Очаквах Алекс да тъжи много,обаче за сега го понася сравнително леко.Търсих г-жа Монк да я питам дали го иска,обаче до като се намерим вече беше късно.

# 1 618
  • Някъде в България
Абе, хора, какви са тия сърцераздирателни разкази? Най-страшното е, че е истина. Има такива случаи Cry Аз самата съм се сблъсквала с подобен случай/ майката се разболя и я прибраха в психиатрия/, а детенцето пак се върна в дома. Sad Прочетох само едната статия - другите друг път.

П.П. Кристи, и аз му бях фен на птичето, но нямаше начин да го взема. Мъжо е против всякакви пернати у нас Tired

# 1 619
  • София
Кристи, да ти дам кучето за седмица  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт