Отговори
# 15
 Hug    и аз съм туууук Simple Smile)

Честито със закъснение на всички празнували Simple Smile) Желая им многооооо здравеее и усмивки Simple Smile))

аааа ...и честито на Нотова Simple Smile))  пожелавам всичко да е наред и да е лекаа Simple Smile)

# 16
Честит празник,Любе(със закъснение)  bouquetДа ти е живо и здраво детенцето HugХубава почивка сте изкарали,добре че лошото е минало още в началото.

# 17
Ей Любеееееееее ще ме скъсаш от хилеж значи ми така си е та кво му трябва на човек само тези три работи Mr. Green Mr. Green

# 18
Живи и здрави всички с повод и без повод  Mr. Green Специално честито на Нотова за двете чертички!
Тук съм вече и имам Страшен проблем...боря се с една бълха от както съм си дошла! Нейната кожа, направо ме побърква! Наяла ми е целите крака на най-невероятни места!! Вчера купих отрова, аптекаря вика "Да капнеш две капки и край"..е, цяла нощ я гоних да и капна две капки, не можах да я хвана  Mr. Green на всичко отгоре сега само да ме засърби някъде, независимо къде съм хвърлям дрехите и почвам да пръскам (спя със Аутана под възглавницата)...
Сега чакам мъжото да си дойде да ходим на море. Две седмици имам да влезна във форма и да излекувам пораженията от добичето.
Честита нова слънчева темичка и мерси на bimba

# 19
И аз имах проблем като теб Ани ,само че целта на гадината беше Мари и беше ужасно нахапана,ама ужасно ooooh!чесане,мазане...рани няма заспиване и така 3 дни.В аптеката ми дадоха някакьв продук за 2.80 ,който се разрежда в 3 литра вода и ставало за прьскане вкьщи и по дрехи и т.н.Прьсках и и разкатах фамилията на гадта.А има и еди спрей Биокил(около 12 лв)безвреден за народа ,другите ги мори до крак  Laughingи има период на действие 1или 3 месеца ,не помня вече Whistling

# 20
 newsm59 на Криско с малко закъснение и днес  newsm59 на Лъчко!
Любче да са здрави дечицата ти и да те радват с успехи в живота!Много усмивки и безгрижно детство им желая!

# 21
Раче, мерси за пожеланията и извинявай че, те забравих.Да си жива и здрава.  bouquet
Благодаря на всички за милите думи. Hug
Аз вече съм работничка.Времето ми е малко но, ще ви наглеждам Naughty.

# 22
Работи ли детския център лятото в Карлово?Излизаме във ваканция от днес и се информирам за вариантите.И къде се намира,че нещо май се местиха newsm78

# 23
  • Карлово
Ин, предполагам, че работи. Ето им профила във ФБ, питай направо там
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001276068227&ref=ts

Мамчета, каня ви да отбележим Световната седмица на кърменето. В понеделник от 10:30 ще сме в Сопот, на пейките пред Манастира, мисля Летен театър се води. А в сряда пак от 10:30 на пейките до паметника на Христо Проданов.

# 24
 smile3533    как сте в неделния ден

# 25
  • Карлово
Кво се хилиш, ти нали чистеше - почисти ли? Mr. Green

# 26
На басейн в Хисара бяхме..валя ни дъжд, ама нали сме си платили входа, изчакахме да спре  Mr. Green и продължихме плажуването. А и малко трудно щяхме да си тръгнем, веднага след като сме дошли. Ваденето от басейна щеше да е мисия невъзможна  Grinning

# 27
  • Карлово
Тъй като за Сопот само Мамелитка ми се обади, че ще дойде, тя може и в Карлово, а съм и без кола днес, среща ще има само в Карлово. 10:30, сряда, люлките до Механата, към Водопада, там по пейките някъде на сянка, около паметника на Хр. Проданов е по-сенчесто, там ме търсете

# 28
  • Карлово
Аничка я кажи какви са цените в Хасара и струва ли си ...чисто ли е

# 29
10 лв. възрастен, 5 лв. дете до 12 години (Анчето минава за 12 годишна  Mr. Green, я ми вярват, я не) за Стефания не плащам! Ами до сега където и да сме опитали да отидем на по-евтинко, винаги ни е излизало по-скъпо  Mr. Green През седмицата е доста спокойно  и чистичко, както и на детския (най-малкия) басейн, ако няма "киснещи" се възрастни в него!!! Адски ме дразнят  #Cussing out еми сегаааа, разбирам, майките с бебенца и по-мънички дечица - ОК, ама аз да се изтъпанча там да се кисна....влизаш до колената, ако ти се налага толкова и излизаш! Лирично отклонение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт