Отговори
# 45
Микки, а "мЕДИЦИНСКИЯ ЦЕНТЪР" кой по-точно?
Омегата, 'дето е над техникума или мед.центъра към болницата,
'дето е в горната част на двора й?????
Дали мъжо ти си спомня името й???

# 46
  • Карлово
Онзи над болницата, не Омегата. Той сигурно помни името, ама спи, дано утре не забравя да питам.

# 47
  • на пистата
аз да се похваля,от два дни шуркаме в тоалетната Laughing
и да се оплача Sad вчера падна гръм пред нас между две коли ,които бяха спрели и ни изгърмяха два телевизора,в спалнята и отвън.аман вече,сега телевизори трябва да купуваме.

# 48
Честит рожден ден на милата ми сестричка Женя, бъди жива и здрава, винаги усмихната и само положителни емоции ти пожелавам Heart Eyes

# 49
Женя,честит празник  bouquetМного хубави моменти с любимите хора ти желая Simple Smile
Ели,тъпа история!У нас изключвам вече всичко като има буря,че 2 пъти сменяме рутер #Cussing out

# 50
Честит рожден ден на милата ми сестричка Женя, бъди жива и здрава, винаги усмихната и само положителни емоции ти пожелавам Heart Eyes
Всичко най -хубаво на Женя много много положителни емоции щастие и здраве!!!!

# 51
аз да се похваля,от два дни шуркаме в тоалетната Laughing
и да се оплача Sad вчера падна гръм пред нас между две коли ,които бяха спрели и ни изгърмяха два телевизора,в спалнята и отвън.аман вече,сега телевизори трябва да купуваме.
ох чух го аз тоя гръм ама откак преди месец останах без лаптоп и ремонта ми бръкна в джоба вече не оставям нищо включено

# 52
Благодаря, момичета,за пожеланията!
И ние всичко изключваме когато сме си вкьщи ,де!

# 53
Женя, честит празник  bouquet.Пожелавам ти много усмивки  Heart Eyesи обич.Да си жива и здрава. Peace

# 54
Женя, честит празник  bouquet.Пожелавам ти много усмивки  Heart Eyesи обич.Да си жива и здрава. Peace

Мерси Любе!Я кажи ти чувстваш ли разлика преди 2те годинки и след тях на Крис?

# 55
Ооо да Peace.Изведнъж от бебе стана момченце.Мъничко ,палавко, русичко дяволито като Емил от Льонеберя. Laughing
Вчера вечерта тича и вика: Мамоооо имам яко/ако/.Къде?-гледам ръцете почти чисти,устата личи че е уста,нищо фрапиращо мръсно.,,На гъза,,-Отговори малкия принц.Ха, сега кажи, след изненадата че, псува на доста сносен български език.,,мама деба дъта чанта,,какво да мисла.:Двегодишен ли е или на пет?Уверявам ви че ,вкъщи никой не псува,най малко мама.
Аз лично смятам че, е чул комшията да посолява бившата половинка.
Всеки ден ново изпълнение.Онзи ден беше кон и хвърляше къчове из къщи ,а в момента е котак и то разгонен.
Най ми е болно че, за седмица работа сдадох форта.Прибирам се, а те вместо да се радват на мен  питат: Къде е тако?/татко/

# 56
Ооо да Peace.Изведнъж от бебе стана момченце.Мъничко ,палавко, русичко дяволито като Емил от Льонеберя. Laughing
Вчера вечерта тича и вика: Мамоооо имам яко/ако/.Къде?-гледам ръцете почти чисти,устата личи че е уста,нищо фрапиращо мръсно.,,На гъза,,-Отговори малкия принц.Ха, сега кажи, след изненадата че, псува на доста сносен български език.,,мама деба дъта чанта,,какво да мисла.:Двегодишен ли е или на пет?Уверявам ви че ,вкъщи никой не псува,най малко мама.
Аз лично смятам че, е чул комшията да посолява бившата половинка.
Всеки ден ново изпълнение.Онзи ден беше кон и хвърляше къчове из къщи ,а в момента е котак и то разгонен.
Най ми е болно че, за седмица работа сдадох форта.Прибирам се, а те вместо да се радват на мен  питат: Къде е тако?/татко/
Ооооо... JoyЛюбе голяма веселба JoyАма ти е трябвало писателка да станеш ,така ги описваш(а и с професията писател щеше да си стоиш вкьщи и да не се налага да тьрсят тати Wink)Баща им ли ги гледа или просто той се прибира по-рано та така са те "забравили"?
Аз на 21 август трьгвам на работа,а Мари от 1  септември е на ясла и ми е многоооо тьжно,ама много CryНо трябва да се примиря и това е,няма начин Sad

# 57
Кажете ми с какво да си залепя" скачащото животно"(сетихте ли се за какво ви питам Shocked)Аз викам на вулканизатор,ама баща и казва ,че няма да се помькне с животното... Shocked и се чудя,ако някой е имал подобен проблем -моля да сподели,защото тази играчка ни е любима Heart Eyes

# 58
  • Карлово
За пореден път се натъкнах на некадърници в нашият град ... Анастасов е много зле сгреших че се записах при него но няма при кого Юнаков е същото човече не разбира.
Днес ми каза горепосоченият господин че детето е по-малко от колкото трябва да е  ooooh!
утре отивам на частно и ако се окаже лъжа това ще го довърша тоя
за Ботев някой нещо чувал ли е
работил е в Карловската болница преди но явно човека си разбира от професията и са му предложили да работи в София
телефон или някакъв адрес да му имате

# 59
Notowa,Ботев живее в улицата под долната цьрква,в десният край,но мисля ,че само сьбота и неделя работи(така беше преди)сега може и изобщо да не работи.Има и много други лекари при които можеш да отидеш на частно.ЗАщо реши при Ботев?

Общи условия

Активация на акаунт