Отговори
# 60
Нотова лично аз бих отишла при д-р Минев,д-р Каменовр,д-р Апостолова и не на последно по важност място съпруга и простете ама сега не мога да се сетя за името .При Ботев абсурд ама пълен абсурд може и да е добър може и да разбира,но първо при нужда не мога да се обърна към него защото той е в града един път седмично и второ толкова неприятна среща  в личен план имах с него че не искам да си мисля що за професионалист е  ooooh!

# 61
Само за портокола сьпруга на д-р Апостолова е д-р Матев Peace

# 62
Женя,честит рожден ден!макар и със закъснение ти пожелавам здрави и щастливи години-на теб и семейството  bouquetСпециални целувки на малката сладурка-Мари HugА топката мисля с каквото и да се залепи може би от скачането пак ще издиша...Нова е решението Mr. Green
Относно питането на Нотова и аз бих препоръчала същите лекари като Бимба. Има избор Peace
Аз да ви се похваля посетих най-сетне басейните  в Хисаря-ей,много ми хареса bowuuАни беше писала преди време,но сега като видях наживо се очаровах.Чудесно място за бягство от жегите!

# 63
Mersi Ани за пожеланията!А за топката сигурно нова ще да е!

# 64
 newsm59Честит рожден ден сьс закьснение на Ева на Ин!Живо и здраво да си детенце и много шастливо newsm59

# 65
  • Карлово
Каменов и Минев не работят със здравната каса само Апостолова не зная къде работи и дали работи със здравната каса

# 66
  • вече Пловдив
Честит имен ден на всички именници днес и специално на микки! Да са много здрави и щастливи и те, и семействата им, а Св. Богородица да ги пази и закриля!

# 67
Честит празник на всички!
Микки, да си жива и здрава и само щастие в дома ви да царува!  bouquet

# 68
Каменов и Минев не работят със здравната каса само Апостолова не зная къде работи и дали работи със здравната каса
Нотова ,нали ставаше вьпрос за часно да ходиш?Апостолова не работи сьщо сьс здравна каса,но ако Джипито ти даде направление при Минев в Омега можеш да отидеш

Светле,душичке,кьде си бе?Как са децата?Ти как си?

# 69
  • Карлово
Предвид, че вече си се записала при Анастасов, доста е сложно да се прехвърлиш при друг по ЗК, пък и нямаш май голям избор. Мисля, че в Омегата не водят ЖК по ЗК, но може и да греша.

# 70
  • Карлово
все още не съм се записала при никой само ходя на преглед
ееее Микки аз забравих за вчера  Sad то от много грижи така става
да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват

# 71
  • Карлово
Ми тоз преглед не е ли с талон от личния? Което означава, че си заведена по ЗК към ЖК на Анастасов. Оф, като си спомня аз какви перипетии имах с първата бременност точно заради такива недоглеждания от моя страна. ooooh!

# 72
все още не съм се записала при никой само ходя на преглед
ееее Микки аз забравих за вчера  Sad то от много грижи така става
да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват

Нотова, важното е само да си изкрънкаш направление да речем за Минев и той си те поема за ЖК.
Явно пулучават някакъв процент или други "девиденти", ако си към докторите, които изброи,
но ако си отстояаваш своето, нямат право да те спират...
Нали уж сме демократична страна..??!!! Rolling Eyes
Е, ако ще ползваш мнооого болнични като мен, преди майчинството ,...
се оръсваш всеки път по 10 лв., но незнам дали и при Анастасов не е така!!!
Единственото кофти е , че Минев често излиза сега в отпуски, но то пък лятото свършва!!!
Леко бременеене  preggo

# 73
  • Карлово
Направление се издава по принцип за ЖК, не за конкретен лекар. То и при всяко направление е така. Друг е въпроса, че те препращат към конкретен лекар или болница. Ти можеш да отидеш при когото си искаш, дори на луната. Затова казвам, че ако вече е отишла при Анастасов с направление за констатиране на бременността от личния, все едно е избрала него и се води по документи при Анастасов. Не вярвам да има джипи, което да издаде повторен талон за едно и също нещо.

# 74
В Омега има водене на ЖК на частно-10 прегледа,видеозон...350лв-415лв ,нещо такова ми се вьрти.Микки има право ,че няма кой да даде втори талон за едно и сьщо нещо PeaceНе пречи да си ходи (Нотова) при Анастасов и за свое успокоение и на частно(разбира се всичко е свьрзано сьс средства)

Общи условия

Активация на акаунт