Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често обсъжданите теми по време на бременност?
Какви са някои препоръки за лечение на гъбични инфекции?
Какви са симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често обсъжданите теми по време на бременност?
-
Какви са някои препоръки за лечение на гъбични инфекции?
-
Какви са симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
-
Какви са някои съвети за управление на контракциите по време на бременност?
-
Какво причинява стягането и болката по време на контракциите по време на бременност?

без да измери дори 1 параметър не разбрах!!! и това беше - прати ме при сестрата да ме мери и тегли 
е, поне корема ми измериха днес - 109 см. )))) не съм съвсем капо!!!
, ще се види на следващият преглед
Направо не мога да смогна със сън..... 
Не се колебай! Имам лични наблюдения, тъй като и двете ми племенничета са отгледани с тях. Аз също ще си взема комплект от тях! 
. Та така, взеха ми секрет и ми дадоха направление за кръв и урина. Явно бебка е тръгнала да се обръща, че е застанала напреко на корема ми и рита яко в лявата част на корема ми
.
Ние почваме да се подготвяме от понеделник и към 16ти ще се боядисва, после трябва да си харесам нови перденца, килимче за тераската ( дето я остъклихме), да пренареждам гардеробите и т.н. и т.н.
. Та май пак същите кила ще си ида да раждам, както с първите две деца.С тях бях качила по 14кг .Аз се възмущавам от себе си, че за един месец са +3, ама почти едно кило е бебка де.
Да видим дали още дърпаме напред с размерите...