Мацерация 2 степен

• 5 616
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Здравеите момичета вчера и аз си взех хистологиата на бебчето,там пише мацерациа 3-4 степен бебето беше мартво 2 дни в мен.обясниха ми че е сабирало течност в таканите още от самото начало никаква друга причина питахме за необходими изследваниа казаха да не правим нищо не било необходимо,кажете ми вие правихте ли някакви изследваниа

# 16
Доника,Мари Ив,Нана,мили момичета,съжалявам за загубите ви!Макр че вече момичетат са ти отговорили,мила Доника ,искам само да кажа,че подкрепям обясненията дадени от Нана,когато аз родих оцелялата еднояйчна близначка,всички казаха ,че е перфектна,дори престоят ѝ в кувьоз беше само за 3-4 часа,защото се оказа,че множе да диша самостоятелно и няма никакви проблеми.За съжаление почина след 22 часа,а резултатите от аупсията получих по пощата,на не разбираем език за мен-имам предвид ,че освен че беше на испански,беше и на много специализиран медицински  език,изпълнен с терминилогия!В ровенето и в превеждането попаднах и на този термин,които се отнасяше за мъртвият фетус(в моя случай),които след оперцията,претърпяна в 22г.седм остана без сърдечна дейност.Момичетата са прави,че това не  причина,а следствие!Прегръщам те и ти пожелавам на теб ,както и на всички преживяли този ужас много кураж и сили-ще са ви нужни ,когато отново видите двете чертички,трябва да сте в добро физическо и психическо здраве,за доброто на бъдещите ви дечица!Прегръдки! Hug Hug Hug

# 17
И на мен така ми бяха казали,че от степента на мацерация,се определяла от кога е мъртво бебето.Съжелявам за всички ,които са го прежвяли Hug

Общи условия

Активация на акаунт