Интервално хранене - тема №2

• 33 025
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Ей ме на и мен,прибрах се,ще излизам с приятелки по-късно,едната от които се върна от Мюнхен за 1 месец и съм нетърпелива да се видим.Счупи ми се кафемашината у дома Cry,а без нея все едно нямам нож за рязане,не мога без кафе.Ще се ориентирам да купувам нова и то скоростно.В знак на солидарност към Диди и Диди,като се прибрах реших и аз да се претегля и съм 56.400,добре са нещата с яденето значи.Очаквам и вашите резултати и отправям молитви да са добри PraynigКато чета така,има някаква тенденция за увеличаване на 36-часовките,нетърпеливки ги кръщавам LaughingДано успеете момичета,моето мнение е че може и без такъв стрес за организма,или поне да е веднъж на десетина дни,лично мнение,не ме линчувайте,айде до после.

# 46
Здравейте, не си мислете че съм се отказала. Имах проблеми с интернета, но вече съм тук и отивам да чета от началото на тема 2.

# 47
ili-ana,  най-отгоре на страницата, след бутоните Бг-мама, правила и т.н. има едно тъмносиньо квадратче EN. Като кликнеш на него, можеш да избереш с каква азбука да пишеш. Мисля, че ще ти е най-удобно фонетичната.

Ето тук има и разяснения:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0
Ако имаш нужда от помощ, свиркай  Peace

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 17:07 от Bobeto

# 48
Ели, поздравелния за новата тема!

Да се отчета - снощи малко удължих прозореца до към 22.30. Бяхме на гости и се проточи хапването.
А днес ще отворя прозореца с почерпката на един колега, която старателно си загънах в салфетка днес на обяд. Обясних на колегите си за начина ми на хранене и заинтригувах доста хора  Laughing.
Е отивам да ям . Да ви е следко на всички   love001

# 49
  Добавих и картинка:

(сори за допълнителния пост, но не успях да я вмъкна с редакция  newsm78

Пфуууу, ми не се получава нещо картинката :-/

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 17:20 от Bobeto

# 50
Много бързо пишете ,момичета  Grinning или аз рядко влизам  Grinning но от 1 месец сме наводнени и е доста шантаво при мен .На границата на нервите и търпението съм. Но режима действа -задържам сваления килограм- продължавам напред. Благодаря на ели за възможноста ,която ни дава тук да общуваме. Добре дошла на илиана. И прегръдки за всички за ентусиазма и успехите  Hug Ще пиша повече ,когато махна първите "водни" килограми и захапя истинските сланини. Wink

# 51
  • Габрово
Благодаря! Hug Hug Hug
Ами то простотията ходи по хората,какво да направя като съм боса по въпроса Joyуж съм компютърно грамотна.А представяте ли си,ако не бях? #Crazy-какви щях да ги забъркам.
Та да си дойда на думата за 2х36.За сега удържам фронта-то като е отвън  порой,че и аз се олях -не зная как не съм се удавила още.Наближава 5 ч /тук сме с 1 час разлика/ и ме нападат едни мисли за едни прозорци,ама хайде дано устискам.На един кантар се претеглих вчера-73,а после на друг 74.Ще гледам този,който е 74,че е електронен,ама той ме тегли и с дрехи и без дрехи все едни и същи кг,та май си прави каквото си иска.А може и така като искам да се окуража ще се тегля пържо на единия,а после след час на другия и.....ауууууууу колко съм отслабнала Joy

Хайде за сега чао и още веднъж   bouquetБЛАГОДАРЯ на Бобето!Ама много!

# 52
И така - Д2 се явява на отчет  Laughing
В момента съм 71,9 кг. Преди седмица бях 73.00. Мисля си, че този 1.100 си е добре, а? Какво ще кажете? Аз се чувствам супер и съм мноооого доволна. Значи и при мен действа режима  newsm44

# 53
Елди браво мила,много ама много се радвам за теб.Режима действа със сигурност,просто при някой е по-бавничко,но резултати ще има при всички,в това съм сигурна Peace

# 54
Перфектна си Мамамиши,браво , много добре сваляш. Набрала си яка скорост , кефя се на резултатите ти , че то много щасливки няма , май.

Адашче , казвай при теб как е , че при мен е кофти - нямам и грам свален за 6 дни. Тази вечер отворих с протеини  / 2 яица и чаша пр. мляко /, ще направя ударен протеинов прозорец , по всяка вероятност  утре пак. После  ще реша как да продължа според резултата .Ще му намеря цаката аз , хич не съм лесна.
Ели , чакам дозата мили и успокоителни думи от теб. Направи ли си фитнеса ,сигурна съм , че той ще ти ускори  процеса на отслабване . За съжаление такива занимания не са за мен , но съм убедена , че ще ти е от полза.
Ассее,къде си ? Знам,знам ,ама чакам да се появите с Пинки , та да  укрепнат  редиците .
Лени е болничка , дано да се е пооправила , че майничките да сме си тринки.Как мина лунуването,Лени ,лошо е след гладуване да се разболееш , че даже да повръщаш. Пий повече течности.
Пишете момичета  , че така няма купон .

# 55
ili-ana ,сега вече мога спокойно да те чета .Честно казано латиницата ме нерви много и като я видя -хоп направо си я подминавам.Стискай,стискай, още малко. /То отстрани е лесно да се каже  , нали ?/

# 56
И така - Д2 се явява на отчет  Laughing
В момента съм 71,9 кг. Преди седмица бях 73.00. Мисля си, че този 1.100 си е добре, а? Какво ще кажете? Аз се чувствам супер и съм мноооого доволна. Значи и при мен действа режима  newsm44
Ало ,кво направи ти ,направо ме уби ! Това ти беше първата седмица на интервално , нали? А какво ли ще постигнеш след  като се адаптираш , когато уж се започва отслабването , направо думи нямам.  Браво !  smile3501 Адашче, другата сряда по същото време  пак  ще си направим контролно, нали?

# 57
Адашче, втора седмица ми е на режима - започнах на 14-ти, но първата свалих само 0.400кг.  Peace Много се радвам, че организма ми свикна с режима и вече започват първите резултати.

Дидка, ти да не би да хапваш много малко и затова да си в застой? Не се притеснявай, сигурна съм, че другата сряда на контролното, ще си отличничка  smile3521

# 58
Здравейте момичета!
Днес ми е трети ден на режима и вече имам минус. newsm44
Стартирах 69.5,днес преди отварянето на прозореца бях 68,2.
Моята цел също е 57кг.Точно толкова бях март месец,преди да спра цигарите.
Много ми е приятна компанията ви ,надявам се да ме приемете! Hug Hug Hug

# 59

Дидка, ти да не би да хапваш много малко и затова да си в застой?

По моите разбирания не хапвам хич малко . Винаги чета с интерес   вие какво и по колко хапвате, та да правя сравнение .Не мисля , че е от това . Сякаш по-скоро губя сантиметри . Аз не съм набита , надявам се да топя мазнини , пък те не тежат. Една пола , дето ми седеше по тялото вчера ми се стори по-свободна. Дано да не си внушавам. Няма значение ,рано или късно все ще се получи. От ден на ден ми става все по-лесно да спазвам режимчето. Днес изобщо не се сетих за храна през целия ден , можех да не пия мляко в 17,30 ,не чуствах никакъв глад.Хем през обедната почивка  бях на покупки в един магазин  , така хубаво ухаеше на топли фурнети .Изобщо не ме впечатлиха.

Вярно,че ти е втора седмица , та нали стартирахме в един ден?! Нещо се заблудих

Общи условия

Активация на акаунт