Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява интервалното хранене и какви са основните принципи на Фаст-5?
Какви са препоръките за прилагане на Фастинг 5, особено за хора, които не са свикнали с продължителен гладуване?
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява интервалното хранене и какви са основните принципи на Фаст-5?
-
Какви са препоръките за прилагане на Фастинг 5, особено за хора, които не са свикнали с продължителен гладуване?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
Очакваните резултати от диетата Fast-5 варират, но обикновено се очаква загуба на тегло в рамките на 1 до 2 паунда седмично. Резултатите са индивидуални, но диетата може да се разглежда и като начин на живот, който подпомага метаболизма и има благотворно въздействие върху кожата, тонуса и други съпътстващи загубата на тегло ефекти.
-
Какво представлява режимът 24:6 при интервално гладуване?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на 2-часов интервал на хранене?

) Направо дружинка сме си заформили. Още не съм усетила страничния ефект от фастенето, ама аз по принцип съм студенокръвна, та може и затова да е. При мен днес радините вълнения са в друга посока и нещо не мога да сколасам да пиша. Днес вече си хапвам по-добре със сигурност, най-малкото защото го няма коремобола, но отворих с шницели от гъби и карамелизиран лук, краставица и подсладено мляко за пиене, а и малко хляб. След малко ще бягам за сладолед. А за затваряне ми се е прияла диня със сиренце..... ама може и царевичка да сваря... 
... в краен случай това
помага също. Между другото хапнах - не ме омая луната достатъчно явно. Не че бях гладна, ама си спазвам правилата 
специално на теб искам да ти кажа нещо. Пътят, дето си го вървим, от както сме се родили, е самотен по принцип, защото това си е нашия път. И само от нас зависи дали ще допуснем другари, съмишленици, приятели, семейство да го споделят с нас или не. Аз знам, че на път с дружина е по-лесно, а ти какво мислиш? Моля те, погледни ТЕС (прочети малко, тук има доста информация, ленни също е дал доста) - сигурна съм, че дупката си е твоя, както и излизането от нея, но виж протегнатите от благодарност, любов, привързаност ръце - чакат те! Повярвай си, че си прекрасен човек в красива и уникална опаковка и ще видиш в огледалото именно това. Ако не - надзърни в нашите очи - отново ще го видиш. Защото ни протегна ръка, сега приеми нашата!

Искам и аз да изглеждам така

Но се работи по въпроса...да не е за сефте, я
), а ММ спеше до снощи в детската стая, че му става студено
...