Интервално хранене - тема №2

• 33 031
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • Габрово
Аз изобщо няма да се мъча с лунната диета.Правила съм я толкова много пъти и нищо.Свалям,после качвам.Не си струва.Е чистим се от токсини,ама аз искам от кг да се поочистя  Joy
 a това съм аз на рождения си ден
http://www.facebook.com/photo.php?pid=171816&id=100000956365 … amp;ref=fbx_album

1

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 20:47 от ili-ana

# 676
Илиана, Котанке, едвам ме навихте - няма да я правя, решено! hahaha  Hug Интервалното по ме кефи за задържане на кг.  Mr. Green А и като гледам - може и да не е само за задържане  Wink Мамамиши ме кефи с нейното колело - много е упорита! Браво!!! Аз на моя степер не смея да се кача - да не би да заслабна  hahaha Всъщност все още съм тежка и коленете ме наболяват при натоварване и не съм упорита. Все още наблягам на ходенето пеша и веднъж седмичните упражнения. За това се радвам на мамамиши. Но ще дойде и моето време. И после ще има снимки.... но това догодина живот и здраве.

Или-ана, нищо не виждам за съжаление Sad

# 677
еееее,Току -що Ели ми отговори но ЛС , добре била   , сега се прибрала от път  и утре щяла да пише.  Уайти, ако не  издържиш на глада - не се мъчи. Но нищо не ти пречи да опиташ  , това  имах предвид. Аз ще пробвам да  изкарам до 21 часа  утре , за сега  имам желанието. Иска регистрация  във фейсбука  , за да се види снимката.

# 678
Илианче, тва ти ли си , ми ти  откъде  искаш да  сваляш , то няма нищо  излищно по теб ! Супер много ми харесваш  , освен това  си  " сложена"  перфектно , ако ме разбираш , ти от тогава  още ли си  отслабвала , завиждам ти за страхотните крака, абе ти не си в  "ред " да искаш  още вталяване

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 21:36 от котана-глезана

# 679

Уайти,  Ето  я   ,  ама  я изтрии , че Да не се сърди Илияна   - без нейно разрешение  , че нали не  я виждашеhttps://

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 21:38 от котана-глезана

# 680
Ето ме и мен Grinning
От днес официално съм обратно в режима,че вчера забравих и закъснях със затварянето Laughing
"Загубите" от нережимното хранене са минимални-600-700гр,но пък съм в МЦ,така
че мога да бъда спокойна.Все още обаче изпитвам глад или по-скоро желание за ядене извън режима.Надявам се за ден-два
това да отшуми.
Илиана браво за резултатите и с цигарите и с килограмите Hug
Поздрави на всички и леко диетуване Hug

# 681
Ето ме и мен Grinning
От днес официално съм обратно в режима,че вчера забравих и закъснях със затварянето Laughing

Добре си се завърнала , по-добре ли се чустваше като се хранеше  " нормално" , внимавай да не ти прилошее  отново .

# 682
Определено се чувствах по-добре.
Закуската наистина дава доста сили.
Благодаря да загрижеността!

# 683
  • Габрово
Котанке,не се сърдя,даже ти благодаря,че си я отворила,аз малко не разбирам и не знаех,че не се отваря.А снимката е направена преди 22 дни и оттогава съм свалила 0.500 кг.Общо са 1.100,така че така изглеждам и сега.Благодаря ви и за хубавите думи,ама ми се ще още да отслабна,поне 3 кг още искам да махна.

# 684
Котанке,не се сърдя,даже ти благодаря,че си я отворила,аз малко не разбирам и не знаех,че не се отваря.А снимката е направена преди 22 дни и оттогава съм свалила 0.500 кг.Общо са 1.100,така че така изглеждам и сега.Благодаря ви и за хубавите думи,ама ми се ще още да отслабна,поне 3 кг още искам да махна.

от къде  искаш да свалиш  три кг   , то няма  от къде  , ееех  и аз да  изглеждах така   , ти просто си  много пропорционална   + , че нямаш нищо  излишно / спря ми часовника  , направо ме  утрепа  -- ШЕСТ  СИ

# 685
Ili-ana, права е Котанка - изглежда много добре и пропорционална!!!   bouquet Продължавай с режима за задържане (ако дойде някой минус - супер), просто не се притеснявай ако някой пъти излезеш от прозорец - сигурна съм, че нещата ще се наместят при теб, така че да си доволна!  Peace

bizaRRe, браво и на теб!   bouquet Бъди сигурна, че този малък плюс ще бъде разкаран като свърши МЦ - даже може да те изненада и минус. Peace Още 1 ден и ще свикнеш с режима и желанието за джавакане ще се по-малко.

Я вижте какви хубави резултати отчитаме всички с този режим - отново благодаря на Ели - за темата, за събраното инфо и най-вече, че ни събра тук smile3501 newsm20 newsm51 newsm51 newsm51

# 686
Присъединявам се към всеобщото мнение Илиянче,изглеждаш много добре,ама тя и Котана според мен няма за сваляне,ама като са й влезли тия 2кг. в главата и туй то LaughingТо всъшност е важно всеки сам да си се харесва и да усетиш на какви килограми се  чувстваш добре.
Щом Ели е добре,значи всичко е ок,поне се успокоихме.Ядох салата и руло стефани,после половин диня и сладолед и си карах велото,все съм с надеждата да включа и нещо друго като спортуване.Котани,какво стана с упражненията,практикуваш ли ги?
За лунуването още не знам,както дойде.
Уайти,много се чудя какво да си купя,взех да клоня към степер,чувам само хубави работи за него,че то велото не е мое и вече ми се иска да го върна на момичето.Аз отначало започнах само от инат,заради ММ,защото ме дразнеше че ще ми минел мерака за 2 дни най-много,а доста инатеста по принцип.То пък ми хареса,а вече ми е като навик даже.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 23:09 от mamamishi

# 687
  • Габрово
Така е момичета,като ни влезе нещо в главите - мира нямаме.Казвам си,че на тези години с две деца и спиране на цигарите съм си много добре,ама не се харесвам така.И се тормозя с най-различни диети,но вече край,само с фастене ще стане работата,защото мога всичко да ям.Особено сладичкото много ми липсваше в другите диети,а сега мммммм  хапвам си доволно,нищо че не е препоръчително.Та така и аз да кажа-режимът е супер Hug

# 688
  • Universe
Привет, фастички  Heart Eyes

smile3501 Поздравления за свалилите, ili-ana , smile3509 newsm10

И, ако Ви е скучно, докато чакате джама, можете да метнете едно око на   12-те  стъпки на анонимните преяждащи  

От мен - успехи   bouquet

# 689
Добро  утро , момичета. Денят днес  е прекрасен  , чувствам се добре  , дано така  и да завърши.   Миши, кви ти  упражнения  , изобщо не съм се сетила за  тях  , подсети ме довечера   , пък може  и да се пробвам. Виждала съм много компактни степерчета  ,  дори са на много добра цена. Не зная обаче колко са  яки  и качествени  , всеки случай са по-евтини  от велото , т.е. бих си купила   , но нека да обзаведем спалнята  , пък ще видим с кво место  разполагам.
Успешен ден на всички  ,  леко гладуване на   тези , които се включиха в лунуването . Днес  в 12,30 ч. ще преполовим работната седмица   и по този повод довечера след 21 ч. ще имаме повод да се почерпим .Аз ще го направя със сигурност  ,  обещавам .

Общи условия

Активация на акаунт