Интервално хранене - тема №2

• 33 038
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро!
ili-ana , подкрепям всеобщото мнение  newsm10. Изглеждаш чудесно.
Котанке, радвам се че донесе новини от Ели . Ще я чакаме да се включи.
Моето меню от вчера:
- започнах с един шоколадов бонбон и 10-тина солетки
- после макарони на фурна
- парче пресен бял хляб поръсен със самардала
- салата от домати и сирене със зехтин
- печени чушки с чесън и филия бял хляб
- дъъълго парче шоколад
- последно макарони

# 691
Моето меню от вчера:
- започнах с един шоколадов бонбон и 10-тина солетки
- после макарони на фурна
- парче пресен бял хляб поръсен със самардала
- салата от домати и сирене със зехтин
- печени чушки с чесън и филия бял хляб
- дъъълго парче шоколад
- последно макарони

Много , много вкусно. И аз  обичам посни  нещица  ,  меса  не са ми по вкуса , сякаш. А какво  е  самардала  , не съм го чувала  никога.  Чушчици - мммммммммммм,  много вкусно , добра идея за тазвечершната  " почерпка ".  Откакто сме без децата   , почти нищо любимо  не  си правя за ядене  , ами нещо по-бързо и лесно  . Н е знам  , но  аз ако трябва да приготвям нещо за себе си  , няма да го приготвя. Хапвам квото  има в хладилника - яйца  , салатки  и сиренце  , маслинки.  Затъжих се за бая  ястия  , тъкмо децата като се появят  ще  има всеки ден по нещо  различно  -готвено   и вкусно .

# 692
Добро утро, момичета!
Илианче, страшна си. Нямаш нужда от повече слабеене. Много добре изглеждаш  Hug
Котанке, благодаря за инфото за Ели. Важното е, че е добре. Когато има възможност ще се включи!
Лек и приятен ден пожелавам на всички   bouquet

# 693
Добрутру,денят наистина е прекрасен,вече е по-хладно поне сутрин и се диша.
Илиянче какви са тия приказки,години,две деца,супер си да знаеш.Лени,включвай се и при нас,не ни изоставяй,аз редовно ви чета в зоналната тема,много ми е интересно там.Котани,към степер клоня,ама пък на велото си ми е кеф,иска ми се да имам стая с вело,кростренажор,степер,бягаща пътека...ех мечти,това никога няма да стане.Вети,готино меню,обожавам макарони и печени чушки с чесън,а това самардалата е вид шарена сол ли newsm78.

# 694
...... А какво  е  самардала  , не съм го чувала  никога.  ....

Това е вид подправка за яйца основно, но аз си я поръсвам на филийка и пак ми е сладко. Представлява дълги и тинки зелени листа . Приготвя се като листата се смилат с машинка за месо (или пасатор) , добавя се об. сол  и се суши. На нашия пазар в Ст. Загора може да си я купиш от някоя баба . Май че беше известна още като див чесън.

ето малко инфо : http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B … D0%B0%D0%BB%D0%B0

# 695
Див чесън съм хапвала  в пресно състояние ,  много ситно нарязан в салата от марулки  . Наистина беше свежо  и приятно.  В сухо състояние не съм го срещала ,  ама не съм и знаела  , та да  търся. Ще проверя в някои по-големи магазини, щом  е  вид  чесънче -в къщи си го  обичаме  и хапваме.

Ще заключат темата след 50 -та страница , някой  може ли да пусне нова  , боже  аз не зная как , ама  ако се наложи довечера ще мъча  от нас .

# 696
Добра утрин, интервалки!

Радвам се, че Ели е добре. Благодаря на Диди, че ни извести  Hug

Бързам, че окъснях днес. Нещо не ми е много добре, ама това са ми хронични здравни "закачки", та
не се много връзвам и тревожа. Ще ми мине. Значи, вчера фитнеса го упущих, ама днес не мисля да
се разминавам с него. Намерих време (въпреки увеличеното количество домочадие с претенции за
внимание и обгрижване) да се поизмеря. Кантарът /новият/ рече 55.8, но мерътчето не дава +, т.е.
мерките са запазени, което е по-важно. Те така. Продължаваме  Hug
Вечерята ми снощи: салата със сирене (домати, чушки...), една сурова чушка, и тя със сирене пълнена,
няколко (не знам колко) кюфтета, чаша розе, миш-маш, няколко бонбона. Доволно ядене и се заситих
здраво. Лошото е, че в последната година чесънът суров ми прави беля на стомаха. Та и от снощи още
имам някаква тежест - просто го усещам, че е той.
Пия си второ кафе (ставам рано, пия си първото вече не сама, а с малкото кутре, сгушило ми се в кра-
ката). Водичката я подкарах. Очаквам да свърша някоя и друга работа, та да идва време за фитнеса.
Това ми е планът.
Мамамиши, ако си свикнала с велото - май е по-добре все пак да се насочиш към него. Степерът е
май леко по-досаден, поради това, че няма на какво да седнеш (пусто, вижда се кой е мързел, нали?)
 Hug

Диди, ти хем си хапвай, хем си намалявай постепенно прозорчето, та да влизаш лека-полека в него.
Няма смисъл да се луташ - приеми 19/5 че ще ти свърши работа и просто се успокой по тази тема. Не
знам дали забелязвате, но който се е доверил на режима (без скепсис, без умувания) май върви с него
по-добре. То че има доза съмнение, винаги има, но въпросът е в дозата все пак  Hug

Илиана, добре изглеждаш (и аз да се включа в хора). Вероятно много от списващите в диетите към
твоята визия се стремят  Hug Обаче разбирам и подкрепям това, което искаш за себе си, щото и аз
пък съм на този хал - знам, че не ми трябва кой знае колко (май даже изобщо) да се смалявам, ама ис-
кам  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 10:19 от Асса

# 697
Ох, Ели  , виждам ,че си  он-лайн. Слава богу ,  че си тук  , пък и темата щяха да  я заключат  . Точно се бях захванала с   пускането новата   тема  , ама на работото място   е трудно  , пък и много- много не ми се отдава.

# 698
Ох, Ели  , виждам ,че си  он-лайн. Слава богу ,  че си тук  , пък и темата щяха да  я заключат  . Точно се бях захванала с   пускането новата   тема  , ама на работото място   е трудно  , пък и много- много не ми се отдава.

Ели, ако искаш помощ - свиркай , набрала съм     новата тема  , трябва да се  дооформи  и подовърши. То всъщност почти всичко копирах от твоята.

# 699
Здравейте!
Влизам специално за да се похваля.
Видях цифрата 57 на кантара.Е ,може да е 57.9,но си е 57 Mr. Green
Не мога да повярвам ooooh!
И мерките са с по 1см по-малко-ханш-87,бедро-53.
Вчера си купих нови дънки и сега ги обух.Малиии кво дупеее newsm44 newsm44 newsm44
Явно нормалното хранене е засилило метаболизма,пък и се "източих" от МЦ.
този режим е сууупееер

# 700
Здравейте!
Влизам специално за да се похваля.
Видях цифрата 57 на кантара.Е ,може да е 57.9,но си е 57 Mr. Green
Не мога да повярвам ooooh!
И мерките са с по 1см по-малко-ханш-87,бедро-53.
Вчера си купих нови дънки и сега ги обух.Малиии кво дупеее newsm44 newsm44 newsm44
Явно нормалното хранене е засилило метаболизма,пък и се "източих" от МЦ.
този режим е сууупееер

Браво,браво !  Искам и аз да видя 59 , ама нъц. Що така не ми се получава  , то се превърна като фикс-идея.   Все  62- 63 гледам.  И да ви се  оплача - ц....е  ми са  увиснали  и отслабнали  -като яйца на очи . Кви хубави бяха ......, отиде  та се невидя .

# 701
bizaRRe, пускай снимки БЪРЗООООО Браво на теб! Много се радвам  Hug

# 702
Браво Бизарре,само така,абе знам си аз че рано или късно всички ще станете 57,без Асса де LaughingНямаше да споделям,ама тази сутрин кантара ми показа 55.900,не вярвах че виждам две петици,то е нещо моментно,ама си е цели 200гр надолу,да се похваля Laughing

# 703
Здравейте, момичета!  bouquet

Не мога много да си събера мислите в главата, но на първо място искам да ви благодаря от сърце за загрижеността и вниманието! newsm51
И ви дължа на всичките едно голямо извинение, че така изчезнах!!!
Но аз съм си такава - когато съм депресирана и подтисната не правя нищо и не говоря с никого за проблемите, докато не се измъкна от дупката...Не исках, а и не искам да ви товаря с нищо. Ще кажа само, че сме добре всички в къщи и нищо страшно не е станало, защото видях, че наистина се притеснявате за мен, което ме трогна и ме накара да се замисля, че действително нямам право да изчезвам така Embarassed. Поне не и от тази тема...
А по темата - оказа се, че от толкова години гладуване, примесено с недопроведени или неправилно проведени диети, съм си натресла метаболитен проблем и просто тялото ми в момента не е в състояние да гори тлъстинки.
Затова и се провалям с интервалното и в двата му варианта, да не говорим, че неяденето (или неравномерното ядене) през цялото лято, допълнително е усложнило нещата, за съжаление.
Чувството за провал не ми помага да се измъкна от емоционалната дупка и всичкото това, съчетано с отминаващите жеги, тълпите наоколо и липсата на какъвто и да било ритъм в ежедневието ми ме направиха кисела, сприхава и непоносима за самата мен.
Някога, помня, че казах на котанчето да не ми се възхищава на характера, защото наистина няма за какво!

Та това е причината да не пиша....НО, съм прочела всяка буква написана от всяка една от вас! Peace
Видях чудесни темпове на сваляне, видях още по-чудесни задържания след морета и почивки, видях хубави менюта и още по-хубави дами на снимки, видях и тревогите около котаната на котанчето (мила, нищо лошо не си и причинила, напротив - ще живее по-дълго и ще бъде по-здрава писаната), видях и спортна активност и всичко видях!
СТРАХОТНИ СТЕ!!!! ВСИЧКИТЕ!!!!  bouquet Peace

Аз вчера наистина пътувах - ходихме да се срещнем със свекърите и да си вземем детето..., но иначе не се е минал и ден без да вляза да ви прочета. И за темата бъдете спокойни - тя е моя грижа Peace! Може да съм вкисната ooooh!, но не съм безотговорна и ако няма да ме има към 50-та страница, щях на всяка цена да ви предупредя овреме Wink...

Сега за яденето...много ми е тежко и в буквалния, и в преносния смисъл ooooh! Tired...По-дебела от всякога се чувствам, на кантара не съм стъпвала повече от 10 дни, няма и да стъпя скоро...и това, което най-много ми тежи е, че ЯМ по 5 пъти на ден Tired, през около три часа, терапевтично. Вида на храната гравитира около ВМ-НВХ.
Уморително е, дразнещо е, ограничаващо е, досадно е, тежко е...и не на  последно място - не съм сигурна, че ще ми помогне, което ме побърква!!!
Целта е да се "поправи" метаболизма ми, защото е очевидно, че съм направила беля с него.
И други размисли имам - аз не обичам да спортувам, ама въобще не обичам и никога не съм спортувала...ако сега "вляза" във фитнеса, с цел да подпомогна процеса, да се стегна и т.н., то трябва да се предвиди, че никога не трябва да "излизам" от там, а това не мога да го гарантирам, като познавам себе си. Ако "вляза", постигна нещо и "изляза", ще стане страш-но ...виждала съм спортист как качва като спре заниманията и не го пожелавам това  на никого!!!
Затова се опитвам да върша нещата по по-бавния начин засега - само с драстична промяна в начина на хранене. Ще ми коства страшно много време, а този факт ме побърква, защото не мога повече да се понасям и не мога повече да понасям зависимостта си от този проблем.
Може би затова и се пооттеглих от форума за диети - наистина ми тежи да се фокусирам само около това! Искам да имам и други неща в ежедневието си, но ми е много трудно, защото всеки път, когато тръгна да се обличам, за да изляза изпадам в нервна криза!!!
Та както виждате, кашата при мен е пълна...
И още нещо - наистина тук се събрахме страхотни момичета, но аз съм малко чешит, да знаете - не съм свикнала да имам приятелки...около мен, от край време е пълно с мъже приятели и може би заради това, а може би и е комплексно не знам, но е факт, че аз не съм свикнала да споделям и да търся съвети когато имам проблем...
Така че, единственото, на което мога да се надявам от ваша страна е разбиране и да не се притеснявате за мен, защото и това ми е ново - освен ММ никой, никога не се е притеснявал за мен (може би има връзка с това, че моите родители са починали и от дете съм сама, освен това нямам братя и сестри).

Та това е...всичко си казах и не съжалявам, че споделих с вас! Не ми е по-леко, но поне е нещо различно за човек, който не е свикнал да споделя Blush...
БЛАГОДАРЯ отново за вниманието и да знаете, че съм си тук! Ще се опитам да пописвам по-често, но не мога да обещая...не на последно място, дъщеря ми се прибра и това са последните дни на ваканцията - вероятно ще излизаме насам-натам и по-често няма да съм пред компа. Надявам се и да почна да пълзя нагоре от дупката, а мига, в който усетя, че съм ОК, ще го усетите и вие Wink Crazy
За темата, отново - не се притеснявайте, имам грижата да пусна следващата и от сърце се радвам, че ИНТЕРВАЛНОТО ХРАНЕНЕ е толкова удачно за много от вас!
Аз продължавам твърдо да вярвам в принципите и логиката на Фаст-5 и единствено мога да съжалявам, че не го открих за себе си преди години, когато двигателя на метаболизма ми още работеше с нормални обороти.
Надявам се също, че някога ще дойде денят, в който да си поддържам нормално тегло с Фаст-5, защото НЯМА по-добър начин за това, поне според мен!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug....за всички ви, мили момичета, на всички ви пожелавам приятен, успешен и щастлив ден!  bouquet...и доскоро Wink

# 704
Мерси,мерси!
Самоче нямам скорошни снимки.Как искате да ме видите ,в анфас или в гръб Laughing
Коте ,то пък аз изобщо нямам ц...ки.Щерката като малка ме питаше"Мамо,какви са
тия пъпки?"Мъжо пък ме успокоява"Нищо ,бе жена,колкото има" hahaha hahaha

п.п Много сме писали по едно и също време

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 11:50 от bizaRRe

Общи условия

Активация на акаунт